Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (84)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexxia_m Eu am in continuare cam multe contractii, chiar daca am inceput tratamentul dat de doctora ![]() Incepe sa-mi fie teama caci ma doare si spatele, dar cam tot timpul, sper ca nu sunt acele dureri asociate cu contractiile. Cine a mai nascut, cum sunt acele contractii dureroase? sau asociate cu durerile de spate? cum se simte acea durere de spate? ![]() ![]() |
Alexxia, eu in dimineata cand am nascut m-am plans doar de dureri de spate.
Acum spatele doare si daca nu ai contractii, pozitia coloanei nu este una fericita. Cel mai bine ar fi sa incerci sa iti dai seama daca ai uterul contractat, adica burtica tare. Nu tare de intinsa ce e de locatar ci mai tare de atat.
Ai luat si No-spa?
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
![](avion.gif)
![](baietel.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
diana.b spune:
citat din mesajul lui sugubina diana.b SIGUR nu constientizam ce urmeaza ...Dar va fi o perioada tare frumoasa, de asta nu ma indoiesc! sugubina ![]() ![]() ![]() |
nici eu nu ma indoiesc ca va fi o perioada foarte frumoasa
![](olala.gif)
![](pupic.gif)
imi e frica sa nu gresesc
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
cu timpul o sa ma linistesc eu
![](chatterbox.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](floare.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
alinushca spune:
ratusca felicitari pentru decizia luata si mai ales pentru hotararea sotului (mai rar asa) !
beatrice poti sa ma pui si pe mine in legatura cu moasha, te rog mult ?
Mami de (28.10.2008) si
bb2 25+
alinushca spune:
diana stai sa vezi cand o sa se nasca efectiv cum o sa ai impresia ca esti cea mai varza mama din lume. cred ca e o faza normala, dar trece repede, dupa care iti dai seama ca esti o mama foarte buna si devotata. intrebarile tale isi vor gasi toate raspuns in practica, eventual tot de pe forum de la celelalte fete (se merge la clubul scutecelor dupa ).
Mami de (28.10.2008) si
bb2 25+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunset_zuzi/sunset_zuzi.jpg)
sunset_zuzi spune:
alinushca o astfel de soacra posed si eu ...eu o numesc scai...care sta in sufeltul tau si vrea sa fie ea centrul atentiei...spun asta pt ca am vazut cum s-a purtat cand a nascut cumnata mea care este mai tacuta sa zicem..... si probabil are proasta impresie ca o sa fie si la mine la fel
...dar se inseala amarnic
Una peste alta desi am auzit peripetiile lui bravegirl si ale altora ca ea si ar trebui sa fiu cat de cat "calita" pentru ce va urma stiind ca nu sunt singura si ca trebui sa trec peste...am o mare teama...teama de reactiile mele ca nu suport sfaturi "binevoitoare" lungi si stresante si mi-e sa nu fac urat
Doamne ai grija si de noi 24+
fluturasha23 spune:
citat din mesajul lui sugubina simonique eu iau 1 pe zi de omega. |
sugubina iei omega pana la sfarsitul sarcinii?
21+
![](fetita.gif)
ana_o spune:
Am uitat: felicitari burticilor care schimba azi semnatura si celor care au venit cu vesti bune de la echo!
Ana27s, viitoare mami de
, David Ciprian
diana.b spune:
apropo de sfaturi........ urasc asa numitele sfaturi cu un ton impunator ........ adica insist si ca repetitie si ca tonalitate pana esti de acord....
e cu mine n-ai sa vezi..... 23+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
Fluturaso nu stiu..De cate ori merg la consult dr ma intreaba ce iau si eu ii recit lista. Si apoi decide ce ramane si ce nu..Cre ca da. O sa intreb miercuri cand am consultatie..
sugubina 22+ cu Puficele
fluturasha23 spune:
citat din mesajul lui diana.b apropo de depresie.... ![]() eu ma documentez cat de mult pot, dar tot imi e teama ca nu constientizez cu adevarat ce urmeaza ![]() ![]() ![]() de fapt imi e frica ca nu o sa fac fata ![]() ![]() ![]() ![]() offfffffff......... ![]() ![]() ![]() |
Nu va mai faceti atatea griji despre ce va urma...Totul o sa decurga natural, cu sau fara depresia post-partum, care e normala, de altfel.
Va veti descurca de minune chiar daca o sa fiti stresate/stresati (impreuna cu sotii din dotare). Totul va decurge normal si nici nu o sa va dati seama cand a trecut timpul. Oricum o sa fie o perioada de acomodare in 3, care dureaza ceva timp.
Acum bucurati-va de aceasta perioada frumoasa!
21+
![](fetita.gif)