Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (84)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Off, iar subiectul soacre ....
si eu o sa am probleme cu soacra, am sa vad cum fac sa-i spun inainte de nastere ca eu nu sunt deacord cu anumite conceptii ale ei despre cresterea copilului si ca dupa nastere ar face bine sa ma intrebe daca vrea sa faca ceva si nu sa ia decizi ea chiar daca a crescut 3 copii.

Ce ma deranjeza cel mai mult este ca si sotul parca imbratiseaza anumite conceptii ale mamei lui, asta ma descurajeaza si mai mult, caci as fi vrut ca el sa ma sustina nu sa trebuiasca sa ma lupt si cu el

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

merci fetelor!
beau apa, mai mult de 2l pe zi, plus alte lichide, ca stiu ca si lipsa ei poate da contractii. Beau cu o sticla de jumate ca sa stiu exact masura si nu exista zi sa nu depasesc 4 sticle.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

alexia, sotul tau imbratiseaza in mod precaut anumite chestii de la mama lui pentru ca el nu sta ca tine pe forum sa se documenteze si sa se puna in tema si nu are de unde sa stie ca s-au schimbat radical ideile despre cresterea sanatoasa a copiilor de cand era mama lui tanara... povesteste-i ce afli tu de pe net! iar dupa nastere sunt sigura ca se va vedea nevoit sa iti tina partea. chiar sa ii ceri in mod expres sa te protejeze de un stres in plus. va fi si el atat de stresat de venirea bebelushei ca o sa te inteleaga.

Mami de (28.10.2008) si bb2 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Sunset, partea buna e ca poti sa faci urat la toti, ca ei o sa-si zica ca esti lauza ...deci dusa

asta imi place cateodata e bine sa mai faci si pe nebunu

Doamne ai grija si de noi 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

noi ne bagam la nani ca de dimineata ne-am trezit la 7.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

sunset e bine ca stii dinainte cu cine ai de-a face. pe mine m-a luat prin surprindere comportamentul ei absurd. si mai tare m-a luat prin surprindere faptul ca nici mama nici soacra nu se mai pricepeau absolut deloc la ingrijit/manevrat copii. Erau mult mai varza amandoua decat mine care eram proaspat mamica.

asta mi se pare ff tare...sa le vad pe amandoua dandu-se viteze dar de fapt sa fie mai varza ca mine

Doamne ai grija si de noi 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna, fetelor!

Alexa, lacurile placentare nu sunt iesite din comun. Apar cel mai frecvent in ultimul trimestru de sarcina, dar nici la varsta asta a sarcinii nu-s asa un OZN. Eu si la prima sarcina, si acum, le-am avut vizibile la eco de trim II. A mers placentuta mea asa pana la sfarsit data trecuta, si ar mai fi mers, lichid nu mai aveam, dar ea, desi cu grad 3 de maturitate de la 28s, a functionat.

Spui ca bebe e mai mic cu 10 zile, a crescut diferenta asta fata de eco anterioare? Nu are neaparat legatura cu lacurile vasculare, cum ai IR-urile?

Pentru mai multe info, poti cauta pe Goagal "placental lakes" parca, te lamuresti de acolo . Sanatate!

Eu abia astept sa plec in concediu, desi mai sunt doua saptamani pana atunci. Am la treaba la serviciu de nu ma vad. Vin si septembrie la munca, sper sa fiu la fel de intreaga. Am avut sarcini usoare, cand va citesc de contractii, dureri, umflaturi, scurtaturi...of .

A! Eu am sarit peste baby-blues, n-am fost mai fericita in viata decat am fost in primele luni de viata ale Sofiei. Pe urma m-am obisnuit cu fericirea asta, asa ca a crescut standardul pentru fericire acum Nu va spun cum astept sa nasc, sa ii vad moaca lui bebe, sa ii vad impreuna .

Va pup !

Olga 25+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Fetelor eu sunt tare speriata cu placenta asta . Eu pana acum beam 1.5 l de apa pe zi, dar ieri la eco, mi-a sp ca LA in cantitate putin redusa si sa beau minim 3 litri plus ce mai mananc pepene, etccc. Mi-a sp sa beau apa pana lesin, astfel ca am baut pana acum 1.5 l.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Cu conceptile invechite am si eu probleme-dar cu mama personala nu cu socrela! Socrela e bona..si va dati seama ca stie cu bebicii. Mama nu venise ea cu idea sa lom finet sa le invelim ca pe sarmale? Sau sa le facem scutece din finet?!

sugubina 22+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

IR-urile sunt bune, la penultima eco acum 2 sapt erau 10 zile, ieri erau 8. Deci nu sunt de ingrijorat lacurile placentare?

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Buna, fetelor!

Alexa, lacurile placentare nu sunt iesite din comun. Apar cel mai frecvent in ultimul trimestru de sarcina, dar nici la varsta asta a sarcinii nu-s asa un OZN. Eu si la prima sarcina, si acum, le-am avut vizibile la eco de trim II. A mers placentuta mea asa pana la sfarsit data trecuta, si ar mai fi mers, lichid nu mai aveam, dar ea, desi cu grad 3 de maturitate de la 28s, a functionat.

Spui ca bebe e mai mic cu 10 zile, a crescut diferenta asta fata de eco anterioare? Nu are neaparat legatura cu lacurile vasculare, cum ai IR-urile?

Pentru mai multe info, poti cauta pe Goagal "placental lakes" parca, te lamuresti de acolo . Sanatate!

Eu abia astept sa plec in concediu, desi mai sunt doua saptamani pana atunci. Am la treaba la serviciu de nu ma vad. Vin si septembrie la munca, sper sa fiu la fel de intreaga. Am avut sarcini usoare, cand va citesc de contractii, dureri, umflaturi, scurtaturi...of .

A! Eu am sarit peste baby-blues, n-am fost mai fericita in viata decat am fost in primele luni de viata ale Sofiei. Pe urma m-am obisnuit cu fericirea asta, asa ca a crescut standardul pentru fericire acum Nu va spun cum astept sa nasc, sa ii vad moaca lui bebe, sa ii vad impreuna .

Va pup !

Olga 25+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

25+

Mergi la inceput