Mamici si bebici din Pitesti (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

anca multumesc pt incurajari. poate ca se va obisnui si ea. oricum pana va veni soacra de la tara trebuie musai sa o duc si sa nu intrerup programul.

Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)

Mergi la inceput

carmen, anca unde sunteti? restul de fete, v-ati pierdut urma?
astazi beki a colaborat mai bine la gradi si pt prima data a si mancat!!!! nu stiu exact ce o fi mancat, dar d-nele i-au zis sotului cand a luat-o la pranz ca a mancat singurica! yupi... si eu care aproape imi pierdusem sperantele cu ea ca nu se va obisnui. pana la urma e cumintica mititica de ea. ce sa ceri mai mult la un copil de 2 ani si aproape 4 luni? chef si drag nu cred sa prinda decat la anul, asa ca trebuie sa ne multumim cu cat de putin. daca nu mai urla asa de mult timp si daca mai si mananc acolo 4-5 linguri e super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamecitta_C spune:

ei, la noi e invers... primele 2 zile a fost cat de cat ok, dar azi l-a apucat jelitu' cand i-a vazut si pe ceilalti plangand... inca nu l-am luat, dar sper sa uite si sa se joace pe-acolo...

fetitei tale, la 2 ani, ii e cam greu sa se desparta de parinti, de casa... dar parca noi n-am trecut prin asta? si tot ne-am facut mari :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

si fug ca am o gramada de treaba.
Incerc sa intru mai tarziu.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

noi suntem binisor. deocamdata tot la pranz ii iau. mai nasol este ca si rebeca si-a scos somnul de dupa-masa. o baga soacra-mea la nani, bea jumate de cana de laptic dupa care se da jos din pat si iese afara. asa ca ii culc mai devreme pe amandoi. pe la 8 ii bag la dus, apoi un pic la desene, iar pe la 8.30-8.45 la nani. la 9-9.15 sforaie amandoi deja. asa ca tot e mai bine, fata de 22.30-23 cum se culcau ei asta vara.
de mancat zice d-na ca a inceput sa mai manace cate ceva pe acolo, e innebunita de dozatorul ala de apa si termina 20 de pahare pe zi. plus ca abia asteapta sa plece acasa. cum se deschide usa si vede pe cineva de-ai casei la usa o si zbugheste. nu mai asteapta nici desert nimic nu o mai intereseaza decat sa plece acasa. e disperata sa nu ramana acasa la anni cu copii. o sa am de munca cu ea cand va veni timpul sa ramana, cand va plece soacra la tara.
dimin se maraie un pic mai mult cand o imbraca, atunci realizeaza ca o duce la camin, plus pe drum e cam terorista si se tavaleste in masina de nervi, la gradi un pic cand pleaca si o lasa, dar a inceput sa arate si ea interes fata de diversele lucruri si jucarii din clasa. pana acum nu o interesa nici tablita, nici desenele de pe pereti, nici jucariile, nici copiii care veneau sa vb cu ea. acum a inceput sa mai descopere si sa dea importanta la cate ceva de prin clasa. rares face si el pe suparatul dimin ca o vede pe beki, dar deja el cand ajunge la gradi alearga la copii sa ii vada si sa vb cu ei. nici el nu mai vrea sa ramana la nani acolo. totate bune si frumoase pana la nani. pana la urma daca nu vor si nu vor sa ramana acolo la nani o sa ii iau la pranz acasa. mai vedem ce va fi. mie imi convine si sa ii culc mai devreme. nici cand erau bebelusi nu se culcau de la 9.

Mergi la inceput

Neata fetele.
Mirela vad ca ati facut progrese cu gradi. Sa o tineti tot asa si de acum incolo. Ok orele voastre de culacare. Si la noi e un progres in sensul ca se culca la 22.30-23.15 fata de 23.30-0.00 in vara, da ea doarme cate o ora o ora jum la gradi.
Carmen la voi cum mai e. Oricum tu esti cu experienta
Erica de marti nu a mai bazait deloc, fuge in clasa si uita de mine. La 16 cand o ia e ok, dimineata tot super greu cu trezitul+ crize ca nu merge, da cand ajunge acolo o apuca alergatul desculta pe hol, topaitul samd.
Mai fetelor v-am zis ca copilul meu e mare fan al alergatului? Asta e cea mai mare distractie pentru ea. Voi cum stati la capitolul asta?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

si ai mei alearga, dar doar cand au chef. fac intrecere de la un capat la altul al curtii. eu zic "pe locuri, fiti gata. START!" sau "1,2,3, SI... START". de cele mai multe ori se incheie cu bazait!!! e imposibil sa nu se impiedice careva si sa nu se loveasca, sa nu intre unul in fata celuilalt, sa nu se imbulzeasca si ingramadeasca, sa nu "fure" careva startul sau sa nu duca cursa pana la capat. asa ca e mai mult scandal decat activitate sportiva.

Mergi la inceput

pt rares cea mai mare distractie sunt desenele animate pe care le urmareste in disperare. mai ales in weekend. este greu sa-i faci program cu altceva. dimin in weekend pana nu vede 2-3 ore de desene neintrerupte nici nu te baga in seama. poti sa urli, poti sa te superi, poti sa pleci oriunde ca nu il intereseaza. dar daca stai si te amuzi cu el la desene e in culmea fericirii. apoi prefera sa te joci cu el cu diverse jucarii, de obicei dragoni/dinozauri dupa care este absolut innebunit. abia apoi vin jocurile cu masini in general decapotabile sau de teren si musai cu bara mare in spate.
pt rebeca cea mai mare distractie este sa se plimbe prin maganize, pe la piata, oriunde numai plecata sa fie. nu ii stau picioarele in curte, mereu este in miscare ba la parter la soacra, ba la noi la etaj, ba in spatele curtii cu socra-meu "mesterind". apoi adora jocurile cu bebelusii ei (toti chei, nu se prea omoara dupa papusile cu par) pe care ii culca in patutul lor de jucarie, ii plimba cu carutul, le da lapte cu bibele lor, calca hainele lor cu micutul ei fier de calcat si masuta de calcat de jucarie, aspira cu aspiratorul ei de jucarie, face cafea la cafetiera ei etc
pe ultimul loc pt amandoi vine parcul cu leagane. prefera sa aibe musafiri copilasi de varsta lor decat sa se duca la leagane in parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamecitta_C spune:

vad ca usor, usor se obisnuiesc copiii la gradinite... dani n-a apucat saracu' ca e racit cobza, deci nu l-am mai dus...

de jucat, e innebunit sa fie "la copii", adica in parc, la tobogane... oriunde, numai copii sa fie... prin curte nu se omoara, nu prea are ce face sau nu mai gaseste nimic interesant de facut... doar daca e cu frati-su sa se joace amandoi... iar cel mare nu prea vrea sa iasa, asa ca tot "la copii" ajungem...

Mergi la inceput

Carmen imi pare tare rau de raceala voastra , da sper sa treaca repede. Si Ericai ii place sa se joace cu copii, da mai mult sa alerge cu ei. . Vrea mai mult afara.
In casa se uita le desene, se joaca cu papusile si mazgaleste, mai face un puzzle ceva, dar nu o tine prea mult, tot cataratul, saritul si alergatul sunt baza.
Mirela vad ca ai tai sunt destul de linistiti si isi fac singuri de lucru. Super treaba asta. Cat despre magazine, eu nu pot sa-mi fac cumparaturile ca in 5 minute se plictiseste. II mai bag o punga de pufuleti ceava, da tot nu are stare.

Mergi la inceput