Mamici si bebici din Pitesti (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cr3@t@ spune:

buna mamicilor si eu sunt din pitesti si am o intrebare,sunt mamica de baietel si are fimoza,are 1an si 5 luni ,vreau sa ii fac minioperatia dar nu stiu la ce doctor sa ma duc? sa faca treaba buna fara complicatii dupa,astept parerile voastre va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Maya deci esti cu bebe la purtator...ce e?..auzi, dar nu mai ai nimic de la Ana, de le cumperi iar?..apropo, La multi ani pentru papusica, ca azi e sf. Ana.

Mai Anca dar tu ai dreptate, si eu sunt mai sensibiloasa, cu mine o semana mandra..toate ca toate, dar sper sa se mai potoleasca cu bazaiala ca ma dispera...plange in sculare,plange in culcare,plange la masa,plange intre mese..deja cred ca e santaj emotional.

Cr3@t@ m-am speriat un pic, am zis ca esti fosta mea colega de banca din liceu, dar daca zici ca ai baiat asa mic,nu esti ea..cu fimoza nu pot sa te ajut din pacate, ca eu am fete.

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamecitta_C spune:

noi am fost azi program full la camin... n-a plans, dar nici n-a dormit, nici n-a mancat... cand l-am luat (au tinut si sedinta cu parinti+piticii la sfarsitul programului) era lihnit de foame... deja ii curg mucii, dar suntem optimisti, cum ne stiti ;)

cu fimoza eu am experienta de acum 11-12 ani cu cel mare... l-am operat la petcof, dar n-a fost prea bine... acum nu mai stiu cine, ce si pe cati bani mai opereaza... e o chestie destul de simpla se zice, dar e foarte nasol dupa... il ustura ca naiba cand face pipi... nu te mai sperii... intereseaza-te si fa-i... poti sa iei in considerare si varianta budimex...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cr3@t@

buna mamicilor si eu sunt din pitesti si am o intrebare,sunt mamica de baietel si are fimoza,are 1an si 5 luni ,vreau sa ii fac minioperatia dar nu stiu la ce doctor sa ma duc? sa faca treaba buna fara complicatii dupa,astept parerile voastre va pup.

mamica de ingeras SEBASTIAN
sufletelu' lu' mamica,lu' taticu,lu' bunica

eu nu i-am facut operatia asta baiatului meu. tati nu a facut o astfel de interventie la viata lui si nu a avut probleme nici cu dimensiunile, nici cu infectiile, nici o altfel de jena. mi-a zis ca e la latitudinea mea daca vreau sa i-o facem sau nu, cum consider eu ca e mai bine, el nu se opune daca vreau sa i-o facem desi considera ca nu este necesara. m-am tot documentat mai bine de 1 an de zile pe diverse site-uri, am tot citit si pe forum si parerile sunt impartite. asa ca am luat decizia sa nu i-o fac! deocamdata nu am avut absolut nici o problema cu asta. speram nici sa nu avem!

Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Ralu inteleg perfect ce ziciSi la noi cand vrea ceva/nu ii convine ceva . Cel nai rau e cand o iau de la joaca sa o bag in casa.
Cr3@t@ nu stiu ce sa-ti zic, ca habar nu am despre asta, dar te rog sa dai mai des pe aici pe la noi. Povesteste cate ceva despre voi.
Carmen se pare ca e in greva. O sa treaca peste asta intr-o saptamana doua
Mirela despre copii nu ne spui nimic?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

buna fetele!
raluca la multi ani pt erica. sa va traiasca si sa fiti fericiti oricunde va decideti sa mergeti sau sa ramaneti. am o prietena f buna si draga mie care a plecat in canada in feb 2009. avea o cunostinta (destul de indepartata acolo plecata cu familia) care s-a oferit sa o gazduiasca pana isi gaseste ceva unde sa stea si sa o ajute cu tot ce se poate pana se pune pe picioarele ei. in 2 luni si-a gasit serv, a cunoscut un baiat in conumitatea de romani de la biserica, in dec 2009 s-au mutat impreuna, in iul 2010 au facut nunta, iar acum in sept 2010 va naste o fetita. deci toate bune si frumoase.
sa dea domnul sa luati decizia potrivita, dar eu una m-as duce daca as simti ca acolo e mai bine. merita incercat! mai ales ca tara asta a devenit asa insuportabila.

Mergi la inceput

anca sigur ca scriu si despre piticoti! am fost libera miercuri, cum bine stii, insa am tot venit tarziu la serv, cam pe la 8.20 fata de 7.30 cand ar trebui sa fiu la birou, pt ca ii duc eu pe pitici la camin saptamana asta si intarzii mereu, plus ca am tot plecat de la serv mai devreme sa ma duc la ei la pranz sa ii iau. am intarziat in fiecare zi saptamana asta, am avut si de munca la serv si nu am mai avut timp sa trec pe la forum sa scriu.
beki in continuare nu ii place deloc-deloc (desi tot anul trecut suspina ca "vau' i eu a gadi cu lalesh"), in continuare plange nonstop de cum o trezesc ca sa o imbrac, nu vrea sa faca pipi dimin cand o trezesc nici laptic nu vrea sa bea, nici apa, abia o imbrac ca se franguie si se rasuceste toata, isi trage de ciorapei si de bluze, de tot ce poate ca sa se dezbrace, in masina reuseste sa isi mai desfaca cate ceva de pe ea, asa ca trebuie sa ii reasez hainele, pe tot drumul pana acolo si pana plec de la camin spre serv tot plangand o las. dupa ce plec d-nele zic ca se calmeaza singura, ca nu accepta pe nimeni sa vina sa o ia in brate sau sa vb cu ea ca sa o calmeze, asa ca o lasa sa faca ce vrea ea pana iese din starea aia, dupa care vine singura la masuta sa vada ce fac copiii, ca ii place la activitati, se uita si ea la copii, incearca sa zica si ea poezii si cantece, sta frumos la scaunel, insa cand vine masa de pranz iar se impacienteaza! nu mananca nimic acolo si se vaita si se tot uita la usa sa vin sa o iau!!!
in schimb rarutu este deja vechi in meseria de "caminar" si nu comenteaza decat dimin cand il trezesc sa il imbrac ca ii este somn inca, ca "nu mi-am terminat somnul! mai am somn de facut!!!" si ca vrea la tara cu lucica (soacra-mea). i-am pacalit ca e plecata la tara si ca ei nu au cu cine ramane acasa si trebuie sa mearga la camin ca mami si tati au serv. cand ajunge la gradi se joaca cu tot felul de jucarii si nu il mai intereseaza nici de mine, nici de beki care plange nonstop!!! decat 1 data vine si zice ca o sa ii fie dor de mine, asta ca sa il bag si pe el in seama pt ca o vede pe beki topita toata dupa mine. ca nu cumva sa nu il iubesc si pe el...

Mergi la inceput

maya sa ai nastere usoara! eu am pastrat totul de la rares si le-am refolosit. pana si hainute i-am dat de la rares si ii dau in continuare. oricum ei nu au suferit de haine, pt ca toti le cumpara cu sacul, mai ales mama mea care ii iubeste la disperare si toti banii ei se duc de mult timp pe jucarii si pe hainute pt ei. plus ca atunci cand au fost bebelusi nasa lor le-a luat la fiecare in parte 2 plase mari de haine care le-au ajuns pana la 1 an. le-am pastrat pt sora-mea sau cumnata-mea. cine face prima copil le primeste! plus ca am 3 patuturi de fash, 2 caruturi, cosulet de masina, scaun de masa si cantar de bebelush depozitate in beci.
raluca si rares al meu plange pt ca il tot supara beki. il bate si ii ia jucariile. in loc sa se apere si sa dea si el in ea, pt ca l-am tot certat si batut cand erau mai mici pt ca o lovea si o trantea nonstop, acum s-a intors roata. el nu mai da niciodata, doar tipa si plange sa venim sa il salvam, iar ea face ce vrea din el. dar la gradi rares nu plange, se descurca f bine si cu copii care ii iau jucariile. doar cu beki este "mototol" de frica noastra ca l-am tot pedepsit. acum regretam amarnic "tratamentul" si incercam sa remediem lucrurirle, dar nu prea mai este de efect.
carmen, nici beki nu mananca absolut nimic acolo, nici dimin nici la pranz. in schimb acasa a rupt farfuriile. a mancat pe nerasuflate 3 galusti cu supa la pranz, numara lingurile si bucatelele care le mai avea si aproape ca nici nu le mesteca ca sa manance mai repede, plus inca 3 dupa-masa, plus o napolitana si niste stiksuri. eu deocamdata as fi multumita sa nu mai planga, sa colaboreze mai bine cu d-nele, ca de mancat va manca ea cand se va obisnui. acum ea protesteaza, o inteleg ca e suparata si ca nu vrea nimic de acolo. la nani nu stiu cand ii voi lasa, cred ca si saptam viitoare ii voi lua la pranz acasa.

Mergi la inceput

ce faceti fetele? cum ati petrecut un weekend frumos de toamna?
beki deja are mucisori la nasuc, cred ca de la un pic de vant din curte. tot weekendul i-a fost frica ca o ducem la gradinita, abia a mai vrut sa rama sa doarma la noi, vroia numai la mamaie, ca mamaie nu o duce la gradinita!!!!
este atat de marcata ca o duc acolo incat si noaptea e trezeste din somn zicand ca nu vrea la gradinita. mi-e tare mila de ea ca s-a speriat de gradi si ca nici nu vrea sa auda de ea. curand va pleca soacra-mea la tara si va trebui sa-i las la program prelungit. nici nu stiu cat va sta. 2 saptam sau 1 luna sau poate si mai mult...
treaba este ca pana la urma as avea cu cine sa o las acasa (cand se va intoarce soacra-mea de la tara) sa mai copilareasca pana la primavara cand as incerca din nou, dar problema este ca nu cred ca rares va mai vrea sa mearga la gradi daca sora-sa ramane acasa. va zice ca vrea si el acasa daca ea sta acasa. si pt el ar fi o pierdere ca e deja maricel si acolo invata cat de cat cate ceva fata de acasa sa stea numai la desene.
saptamana asta ii duce sotul la gradi. sper sa se descurce . oricum are mai mult timp la dispozitie sa stea dupa ei dimin pana se mai impaca. de dimin au colaborat cat de cat bine. beki a marait un pic in masina cand a recunoscut drumul spre gradi. erau su f multi copii, aproape 30, fata de 10-11 de saptam trecuta. toti cu cadouri si flori, o nebuie curata astazi la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Mirela noi zilele astea am stat la greu afara. Imi pare rau ca Beki reactioneaza asa da cred ca se va obisnui. Pt Rares ar fi greu dimineata pana ajungea acolo, dc Beki ar sta acasa, dar ai putea sa ii prezinti faptul ca merge doar el ca pe un premiu si cred ca asta l-ar incanta. Oricum decizia este a ta. Pana se intoarce soacra de la tara pote se rezolva problema.
Mai sa stiti ca vorbeam cu o vecina care spunea ca fetita ei la gradi nici nu mananca , nici nu doarme, da nu are ce sa faca si doamnele ii spuneau ca au mai avut copii care faceau asa si i-a tinut maxim o luna.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput