Mamici si bebici din Pitesti (7)
Raspunsuri - Pagina 6
ank999 spune:
Deci sa inteleg ca eu sunt norocoasa ca fiemea plange doar cand o las, da noi avem un an de experienta.
Ma da sa vezi ce era dimineata la cresa la nepotu'. Plangeau toti pe 100 de voci de ti se rupea inima. Da stiu din experienta de anul trecut ca toti se obisnuiesc pana la urma.
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ralu80 spune:
Ma mai primiti?![]()
N-am mai scris pe aici de ceva timp, iar de citit n-am reusit sa mai citesc de vreo 2 luni. De ceva timp sunt tare ocupata cu un alt topic de pe forum, citesc non stop ca vreau sa adun informatii pentru un proiect de-al nostru tare important. Am luat hotararea sa emigram in Canada si incercam sa aflam cat mai multe despre viata de acolo, mai ales ca nu avem nici rude nici prieteni acolo, deci vom fi cam singuri pe lume. Am fost tare incantata de hotarare, acum m-am mai desumflat, pentru ca am inceput sa realizez ce inseamna. Imi este frica rau, frica de esec, frica de nou..sotul in schimb ar pleca si maine daca am avea vizele. Trebuie sa recunosc ca ma bazez foarte tare pe puterea lui. Oricum trebuie sa merg inainte oricate temeri as avea,pentru ca daca nu plecam acum sunt sigura ca voi regreta amarnic, asa cum regret acum ca nu am luat hotararea aceasta inainte de nasterea fetelor.
GAta cu asta, sa va povestesc ce au facut motatele mele vara aceasta. Am fost la mare cu amandoua la vecinii nostri bulgari..am fost tare multumita de servicii, ele s-au comportat ok si pe drum si acolo. Pe urma ne-am plictisit acasa, mai ales Riana ca eu nu aveam sanse cu ele, iar in august mandra cea mare a fost plecata 2 saptamani cu bunicii prin Europa, unde le-a scos peri albi cu refuzul mancarii si cu bataile pe care si le aplica cu matusa ei(care e verisoara mea, care e cu jumate de an mai mica decat ea si cu 10 kile peste
..ati inteles nu?
).
De la 1 septembrie am reinceput gradi, intr-o noua locatie, mai mare, iar eu sunt iar singura cu pitica acasa pana seara cand vine Riana.
Maya tu esti insarcinata? Eu asa am inteles citind pe diagonala...daca e asa, sa ai o sarcina usoara,un bebe sanatos si o surioara mare intelegatoare.
Mirela, casniciile noastre au aceeasi varsta..si noi facem 7 ani anul acesta si in iunie am facut 13 ani de cand suntem impreuna. Va urez o viata lunga impreuna, cu multe realizari.
Hai ca nu scriu cu anii, dar si cand scriu.....
Editez ca am uitat ceva..bafta multa copiilor la gradi, acomodare usoara.
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
ank999 spune:
Ralu ma bucur mult sa aflu vesti despre voi si LA MULTI ANI cu sanatate, noroc si multa fericire pt printesa Erica. Uite ce repede a trecut anul
Vad ca ati petrecut frumos in vacanta si ma bucur mult pentru voi.
cat despre Canada sunteti curajoso si va tin pumnii. Ne povestesti si de pe acolo, nu?
Multi ani de casnicie inainte
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ralu80 spune:
Mersi mult Anca, ai dreptate, tare repede a mai trecut anul acesta.
Nu sunt curajoasa sa stii, tremura si chilotii pe mine
...macar sa ajungem acolo, ca mai dau pe aici sa va povestesc ce si cum.
mayaione spune:
Ralu la multi ani pentru Erica cu intarziere!
Cu plecatul va urez bafta, o sa va fie f greu sa va adaptati, mai ales cu 2 copii. Sotul a avut mereu oferte de munca insa am refuzat mereu sa plec, el ar fi vrut. Inainte s-o avem pe Ana ne-au chemat in SUA, New Jersay, insa nu a fost chip sa ma convinga, apoi in Olanda. Am zis ca nu suport ideea sa imi parasesc familia, prietenii. Nici macar acum cand mai toate familia din partea mea a murit, tot nu ma pot desprinde. Bine motivul principal e si faptul ca atata timp cat ne-am descurcat si am luptat sa ne mearga bine aici, nu vad de ce am pleca. In concluzie, voua va urez succes si sa reusiti acolo!![]()
Ank ieri a fost bine la gradinita, am gasit-o f vesela, mancase f bine, m-am bucurat. Mi-a zis dna ca a plans cand m-a vazut pe fereastra ca plec dar i-a trecut repede. Sa vedem azi cum va fi.
Mirela la asta ma gandeam si eu, posibil sunt si copilasi de neconsolat, dar majoritatea cred ca ar avea leac. Ar trebui sa le acorde mai multa atentie, sa-i faca sa se simta rasfatati putin, in centrul atentiei pana se acomodeaza. La Ana asa ar functiona, ea mai mult plange ca i se pare ca nu are prieteni, ca e in plus. Ieri dimineata am sugerat oarecum doamnei acest lucru si cred ca d-aia a fost ok, a tinut-o in brate, a bagat-o mereu in seama in activitati etc.
ank999 spune:
Ralu cred ca o sa va descurcati voi.
Maya bravo Anei. Erica bazaie un pic dimineata, iar dupa amiaza cand o ia mama e vesela. Ieri a si dormit la gradi si a fost ok.
Fug la treaba.
Anca cu
ralu80 spune:
Maya mersi pentru urari.
Sa vedeti voi ce-or sa se obisnuiasca copiii la gradi, ca doar nu seamana cu Riana, cunoscuta la gradi(dar si acasa) drept plangacioasa
mayaione spune:
Azi a fost f bine, a laudat-o dna ca nu a plans, a participat la clasa si era si f vesela cand am luat-o. Sper s-o tina asa. Eu o sa nasc pe 10 octombrie, mai am putin, si m-am apucat de cumparaturi, deja ne ustura buzunarele la cate avem de luat. A sosit patutul, urmeaza salteaua, lenjeriile, scutecele, biberoane, sterilizator etc...Astea ajung luni, le-am comandat online mi-e mai usor. Mai trebuie sa caut pompa de muls, astea electrice sunt cam scumpe, dar parca nici manuala nu mi-as mai lua ca pierd mult timp.
ank999 spune:
Ralu si eu am o mare plangagioasa, da cred ca seamana un pic cu masa: eu cand ma enervez tare imi dau lacrimile
. Cateodata imi vine sa o iau la bataie, alteori incerc sa ma obisnuiesc cu idea.
Maya ma bucur ca Anei ii place si ca e activa. Cat despre pompa nici nu stiu ce sa-ti zic, eu am avut una manuala, tip seringa pe care am dat o caruta de bani si nu a fost dloc buna.
Anca cu
ank999 spune:
Mirela ieri ai fost libera, dar azi. Copiii cum sunt cu gradi?
Carmen voi?
Anca cu