Mamici si bebici din Pitesti (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

eu ma gandeam ca le fac asa... din burta, ca sa nu mai intarzii cu ele. am fost vineri la gradi (trebuie aviz epidemiologic, fisa de vaccinari si coproparazitologic) si mi-au zis clar ca fara analize nu ii primesc, ca sa ii aduc de marti/miercuri cand sunt gata analizele. oricum interesul lor este sa nu ducem copii decat dupa 15sept si poate chiar DELOC. insa vreau neaparat sa ii duc de maine la gradi pt ca de saptam viitoare, cred, va pleca soacra-mea la tara si sa gandeam ca saptam asta sa fie mai de acomodare: sa ii duc eu dimin si sa ii ia ea la pranz, iar cand va pleca la tara sa ii las la prelungit. nu am alta solutie daca nu imi pot lua medical...

Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Ma vad ca mari probleme au fost cu analize. La noi s-a cerut doar epidemiologicul si l-a luat mama de la medicul de fam din burta, iar la David si copro si exudat, da a facut sora mea rost de ele de la o vecina asistenta, din burta da contra cost.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Mai fetelor v-am spus ca eu de maine vreau sa o las si la somn la gradi pe Erica. Azi cand a luat-o mama o educatoare a zis ca-i opreste prin rotatie la somn. deoarece au doar 20 de paturi si sunt 35 de copii in grupa. Pai dc nu am cu cine sa o las ce fac? Probabil regula asta e valabila pt cei care nu sunt pile. Pai de ce doamne iarta-ma a stat sotul la coada 2 zile ca sa o inscrie in limita locurilor disponibile?
Sunt neagra de suparare, cu ele nu pot sa ma cert si am auzit ca sunt super ok ca educatoare, in alta parte acum nu am unde si unde as gasi locuri nu-mi permit.
A...din cei 35, 3 pleaca de 2 ani de cand sunt acolo la pranz, unii mai lipsesc, dar totusi...

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Ank ce aiurea, sa-i culce cate 2 in pat sau nu sunt suficient de mari patuturile? Eu am fost s-o iau pe Ana si mi-au zis ca a plans cand i-a dus la masa, nu prea a mancat dar nici nu au insistat ca am specificat asta de cand am inscris-o. Se pare ca au ramas sechelele de la cealalta gradinita, ce rau imi pare ca am dat-o gres prima oara. Am dus un copil super sociabil si fara probleme cu papa, cu acomodatul si mi-au distrus-o, mi-au facut-o praf. Gandire comunista, ce revoltata sunt! Sper sa poate cumva sa se acomodeze aici, imi place cum e, se comporta toata lumea frumos, nu sunt nici multi, nu e obligata la nimic.

Mergi la inceput

Maya cica nu au voie ca le da amenda sanepidul dc ii prinde. Dc duc cadouri grase probabil ramane, da dc dau banii asa mai bine o dadeam la particulara, ceea ce nu imi permit, da atunci cine se duce la 12.30 sa o ia 1/2-1/3 din timp si uite ca-mi pocneste capul, mai ales ca pe aici va trebui sa stam vreo 3 ani.
Cat despre Ana nu cred ca este cazul sa te invinovatesti ca nu aveai de unde sa sti ce si cum. Mai mult, cred ca sechelele in momentul asta sunt 50%, iar restul schimbarea de mediu, faptul ca nu mai e cu tine&co, deoarece Ana are ceva timp de cand nu a mai fost la gradi. Sunt convinsa ca totul va fi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamecitta_C spune:

maine va povestesc si eu cum a fost prima zi din viata lui la camin... el e acomodabil, dar cel mai mult ma tem de nevoia la wc, fiindca nu poate singur sa se dezbrace si de mancare (daca mananca singur se face ca porcu' si mananca in reluare)... in rest, om vdea...

daca lipseste 2 zile pe saptamana o fi bai? sau tanti educatoarele zic mersi? fiindca la recuperare nu prea sunt incantati sa-i schimbe ora (este de la 10 la 11)...

Mergi la inceput

Carmen cred ca va fi bine la voi la gradi. Si Eri s-a facut ca porcul ieri la masa, cat despre wc - nu se sterge singura
Si mai cred ca doamnele zic merci dc lipseste. Te asteptam cu primele impresii.

Mergi la inceput

buna fetelor! am facut rost de analize, din burta, dar ce mai conteaza daca era musai sa le duc in prima zi de camin. oricum, sunt reguli si reguli care se aplica mai mult preferential, ca doar asa este in romania.
astazi este prima zi de camin, mai ales pt beki ca ea nu a mai fost pana acum data in colectivitate. i-am pregatit moral toata dupa-amiaza de ieri, le-am facut baita si i-am culcat devreme, in jur de 22, le-am pregatit hainutele ca sa ii imbrac repede dimin, papuceii si prosopelele pt acolo... nu mai zic ca nici somn nu am avut de grija lor ca se duc la gradi astazi! i-am trezit rand pe rand, cam de dimin ce-i drept pe la 7.20, intai pe rares, l-am imbracat si ii tot povesteam ca mergem la camin, desi se tot plangea si tot cartea ca nu vrea, pana la urma i-am promis ciocolatica si i-am dat voie sa-si ia o jucarie cu el la gradi si in final m-am inteles cu el. cu beki a fost mai greu. o imbracam pe o parte si ea se dezbraca pe partea cealalta. abia am reusit sa o imbrac, nu a vrut sa faca pishu, am luat-o descaltata, nici papusa nu a vrut, nici ciocolata, am urcat-o in masina si cu asta basta. pe drum si-a mai revenit, cand am ajuns inauntru era chiar vorbareatza, abia astepta sa vada copii. numai ca era destul de dimin, iar acolo copii vin dupa 8.30. erau doar 2 fetite la 7.40 cand am ajuns noi. sper ca se vor descurca bine, i-am pus in tema sa fie cuminti, sa nu se bata intre ei sau cu alti copii ca altfel ii pedepseste d-na si ii pune la "cotul rusinii". am dus-o la wc si a facut pishu, am pus prosopelele in cuier la baie, le-am dat expadrilele, ne-am pupat si le-am zis ca dupa masa de pranz vine mamaie lucica sa ii ia acasa, ca saptamana viitoare vor ramane la nani, acum doar manancam si ne jucam, apoi plecam....
of, ce emotii am pt ei, mai ales pt beki care este cam caprita de fel si face numai ce vrea ea!!!

Mergi la inceput

am sunat-o pe d-na de la camin si zicea ca beki a plans aproape continuu de dimin, ba ca vrea la mami, ba ca vrea la mamaie lucica! oare chiar asa nu au si ele nici o metoda sa ii faca pe copii sa nu mai planga? sa se faca si ele un pic placute de cei mici? nu or fi avand timp sau o fi lipsa de interes? soacra-mea imi zicea ca nu erau multi copii, vre-o 4-5 doar. maine o sa aflu mai multe. saracuta beki si-a luat si prosopelul de la baie, cred ca nu mai vrea sa se mai duca maine si d-aia l-a luat sau s-o fi gandit sa nu i-l ia alt copil?!? ea stie ce a avut in cap... iar rares nu a vrut sa plece de la camin, a zis ca el ramane sa faca nani cu copiii lui. desi nu ii dusasem pijamalutze l-a oprit d-na asa. le-a zis soacra-mea ca se duce dupa el sa il ia acasa dupa ce o culca pe beki.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamecitta_C spune:

cam acelasi scenariu am vazut si eu azi la camin... la alti copii, fiindca dani al meu e curajos si nu plange :)

a stat si el pana pe la 12 jumate, dupa masa... la wc n-a fost deloc, a mancat (ce-o fi mancat) si "a aruncat cu jucarii"...

am vazut si eu copii care au plans non-stop, fiind prima data scosi din sanul familiei, iar doamnele chiar ii tineau in brate, incercau sa-i linisteasca, dar saracii erau numai cu ochii la usa...

maine nu-l duc, fiindca mergem dincolo, dar de joi il la si la somn...

povestim...

Mergi la inceput