Mamici si bebici din Pitesti (7)
Raspunsuri - Pagina 4
mirela0521 spune:
anca credeam ca ai disparut! care sunt primele tale impresii despre noile educatoare? par dragute si amabile sau sunt genul de d-na care scot in evidenta ce greu le este cu atatia copii pe cap etc... sper ca erica sa se adapteza repede. oricum mai bine acolo decat acasa. invata si ea cate ceva in afara de rasfatul bunicilor
Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)
Mamecitta_C spune:
noi n-am fost azi nici la camin, nici la gimnastica... suntem inca in febra cumparaturilor :) am fost azi la carrefour sa-i mai cumpar una-alta si s-a lasat cu o ora si ceva la locul de joaca... am vazut acolo niste espadrile cica pentru gradinita... voi cu ce-i duceti sa stea acolo incaltati? eu i-am pregatit niste tenisi pe care i-am luat in primavara si nu prea i-a purtat... espadrilele alea ii pot scapa din picior si cum el nu poate sa se incalte singur...
mirela0521 spune:
anca cum am fost prima zi de gradi? ai reusit sa o mai duci astazi, sau...
Mamecitta_C eu anul trecut am primit de la nasa (cu ocazia turtei rebecai) o pereche de pantofi sport, gen adidas, dar dintr-un material textil, nici piele nici imitatie, nu stiu cum sa explic ca era... in fine. pt ca erau buni de el atunci, mai ales ca ii purta in clasa, decat sa ii ramana mici si sa nu apuce sa ii incalte deloc (erau mai mult de primavara si de vreme uscata, nu mergeau dati afara iarna pe frig/zapada) i-am dat pe aceea. i-a purtat cateva luni bune pana i s-au pus piticii pe chelie, prin martie, si nu i-a mai vrut. a cerut botosei/papuci din plush mai inaltuti pana pe la glezna, cum aveau alti copii. apoi nu i-a mai vrut nici pe aia, dupa ce cautasem o luna pana am gasit pe marimea lui pt ca deja trecuse iarna si nu se mai aprovizionasera magazinele cu asa ceva, apoi i-am dat niste pantofi sport nike ca aveam 2 perechi pe culori diferite. dar nu era o incaltaminte anume pe care o purtau cu totii. unii copii erau in botosei de plush, in papuci de guma, in saboti de cauciuc, in espadrile, in adidasi sau chiar ghetute de exterior.
cu un am in urma a avut (2 perechi a "terminat" din alea) un fel de espadrila cu talpa gumata si exterior din plush, f draguti, cu niste desene pe ai, dar s-au taiat talpa gumata. in plus copiii la gradi sunt destul de rai si cred ca si ei au contribuit si au rupt desenele alea cusute frumos pe espadrile. in fine... nu merita sa-i dai ceva scump ca ii termina acolo. plus ca vede la ceilalti copii altceva si va cere si el sa aiba la fel ca ei!
ank999 spune:
Mirela da am fost si azi la gradi si a ramas tot plangand, da dupa 5 min (ca am stat pe la usa) vorbea ca de obicei.
Despre doamne nici nu stiu ce sa-ti spun ca de lacrimile fiemi nici nu le-am vazut bine, sunt pe la 502 de ani, iar una cica a fost educatoare lu' tasu. Saptamana asta nu a ramas la somn. Sa vedem ce-o fi si maine.
Carmen eu i-am luat niste espandrile, da anul trecut am incaltat-o si cu tenisi/pantofi. Preferabila e incaltamintea usoara si sa nu transpire in ea.
Ma la noi la gradi jos e cabinetul medical si in fiecare dimineata dsoara asistenta se uita in gura tuturor copiilor cu o lanterna. A mea nu a vrut sa deschida gura, da pana la urma ne-a lasat azi sa intram ca a zis ca ieri adusesem avizul epidemiologic si poate nu s-a imbolnavit, da maine nu ne mai lasa. Eu nu cred ca va deschide gura nici maine, asa ca ma rog sa o deschida
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
Mamecitta_C spune:
aoleu, cu uitatul in gura e dezastru... si dani urla de fiecare data... poate s-o obisnui daca-i cauta in fiecare zi "la dinti" (asa zice el)...
maine ma duc sa iau si eu avizul ala... parca vad ca stau o gramada la usa doctoritei pentru el...
si azi am umblat o gramada dupa cumparaturi (pijamale, ciorapei, d-astea), ca de la un sezon la altul nu prea-l mai incap... si bineinteles ca am semnat condica si in parc, la muzeu...
ank999 spune:
Carmen sa sti ca si eu mai ajung in parc la muzeu cand are chef sorela mea sa mearga si ea cu al ei.
Mirela tu nu mai zici nimic.
Noi azi stam acasa ca am bifat deja o alergie nu stiu la ce...
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
fetelor eu nu am ajuns nici pana in ziua de astazi sa vad ce analize le treb la gradi. cand ajung acasa ma iau copii ba intr-o parte ba in alta si nu mai ajung la gradi nicum. nu ma mai lasa sa ies pe poarta afara si sa plec nicaieri. poate ajung astazi ca tot este zi scurta. oricum eu nu ii duc de luni, cand teoretic se incepe gradi. ii mai tin o saptam acasa... sa o sun astazi pe dr meu de fam sa vad ce fac cu medicalul...
mirela0521 spune:
simt ca plescnesc de nervi!!!!!!!!!!! am sunat-o pe dr si m-a luat la 3 pazeste ca ea nu se baga sa dea CM (concediu medical) asa aiurea, fara sa fiu bolnava, ca sunt amenzi peste amenzi, ca isi poate pierde serv, ca trebuie nu stiu ce declaratii pe propria raspundere, ca ma vor suna si controla (nu stiu cine, cred ca EXTRATERESTRII!!!!) etc etc etc... m-a umplut de nervi!!! niciodata nu i-am cerut nimic, nici macar o reteta nu am luat de la ea vre-odata, NICI MACAR PT VRE-O SIMPLA RACEALA, si nici cu alte probleme nu am deranjat-o!!! mi-a dat doar 2 CM cand l-am nascut pe rares pt asa prevedea legea, sa ti se dea zilele alea prenatale ca sa poti sa intri in postnatal, in CIC (concediu ingrijire copil). mi-a pus capac si o sa ma mut cat de curand de la ea.
asa ca va trebui sa ma duc neaparat astazi la camin sa vad tot ce le trebuie si sa ii duc de luni pe amandoi, sa ii duc eu dimin (chiar daca asta inseamna sa intarzii de la serv) si sa ii ia soacra-mea la 12 acasa. cel putin in prima saptam, pana se vor obisnui, apoi sa ii las pana la 16 pt ca oricum soacra-mea va pleca la tara sa isi culeaga strugurii... nu am alta varianta!
ank999 spune:
Mirela imi pare rau ca ni ai reusit cu medicalul
fetelor va doresc un week-end placut

Anca cu
Mamecitta_C spune:
nu e cam tarziu pentru analize acum? eu m-am stresat sa le fac cu o saptamana si ceva inainte de a-l duce efectiv... ma gandeam ca nici nu-l primeste fara :)
azi am luat rezultatele (exudat faringian si coproparazitologic) si le-am dus la dr de familie care mi-a dat o hartiuta cu care sa ma duc la camin (se plateste si hartiuta - 10 lei), dar probele le-am dus de marti... si vezi ca costa destul de mult (aproape 70 lei)...