Mamici si bebici din Pitesti (7)
Raspunsuri - Pagina 12
mirela0521 spune:
cred ca suntem pe drumul cel bun. de 2 dimineti copiii intra la clasa de bunavoie, fara plansete, fara urlete, fara proteste...
yuhuuuu!!! sunt SUPER FERICITA!!! mai ales ca acum pot sa-i dai si peste nas soacra-mii ca uite, s-au obisnuit amandoi copii (cu putina perseverenta), nu cum zicea ea sa o retrag pe beki pana mai creste un pic. a venit ieri o vecina pe la mine care are un baietel de 3 ani si pe care l-au dus la camin in centru, prima data anul acesta si pt el, si soacra-mea o tot intreba "si nu plange luca? cum se descurca, cum il lasi acolo?" la care vecina a zis "ei, plange un pic dimineatza, dar dupa'aia ii trece"... sic sic sic!
Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)
ank999 spune:
BRAVO MIRELA. DE FAPT BRAVO PICILOR![]()
Ma a mea a bazait dimineata anu trecut vreo luna, bine nu mai mult de cate 10 min, da s-a obisnuit. Si acum tot la cresa s-ar duce si zice ca le iubeste pe doamne.
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
ce mai fac fetele? noi suntem tot cu niste mucisori de vre-o 2 saptam, dar m-am incapatnat sa nu-i dau antibiotic. am tot citit ca nu se da antibiotic doar pt muci, daca nu are febra sau altceva, dar totusi as vrea sa le dau ceva pt imunitate. in afara de vit C in fiecare zi ce sa le mai dau? le-am dat panadol cand aveam mucii aposi, apoi verzui si abundenti. acum nu mai sunt asa abundenti, dar tot sunt fomfaniti. ce sa le mai dau? pt imunitate mai mult as vrea, si nu as vrea ceva amar gen tinctura de coacaz/maces ca rebeca nu pune gura pe asa ceva. abia o pacalesc cu panadolul!!!! as vrea un sirop usor de luat, poate chiar ceva gara gust/culoare, eventual care poate fi pus in laptic...
Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)
Mamecitta_C spune:
eu n-am mai scris, nici n-am mai citit prea mult pe-aici... felicitari pentru integrare la gradinita... la dani s-a produs o "ruptura" care l-a indepartat de ideea frumoasa pe care i-o facusem despre gradinita: l-a pocnit o "doamna" peste manuta... si de-atunci nici nu mai vrea sa auda cuvantul "gradinita"... ma lupt cu el sa-i readuc dorinta de a merge acolo, dar mai scoate-i din cap daca poti: "Daca ma duci la gradinita, ma bat doamnele". Maine ma duc sa vorbesc cu ele sa vad ce s-a intamplat si sa le spun ca nu accept sa loveasca copiii...
despre imunitate, noua ne-a dat doctorita septilin si echinaceea (ursuleti de la walmark), dani ii mananca de drag...
va mai povestesc...
ank999 spune:
pe toata lumea.
Carmen imi pare rau pt ce ati patit. Sper sa rezolvati problema.
Mirela tu?
Ralu?
Feteleeeee!
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
mai, Domane ajuta, noi suntem bine dpdv al caminului! beki se smiorcaie un pic dupa ce ii lasam, dar dimin in general colabotreaza, chiar intra singuri in clasa. dupa ce se trezeste singura in clasa face un pic de talente, dar slava domnului ca ii trece si in general este bine. mananca cat de cat, asa zic d-nele, deci trebuie sa le cred ca nu am cum sa controlez cat si ce mananca, oricum hainele sunt murdare mereu de mancare (nu se pot da 2 zile la rand aceeasi pereche de pantaloni sau bluza), deci intentia exista. cu mucii si tusea stam un pic mai nasol, dar asta este colectivul. pana si eu trag de nas si tuse de 2 saptam!!!! tocmai de aceea intrebam de tratamente pt imunitate!
carmen eu i-am pus in tema pe ai mei ca atunci cand gresesc d-na ii pedepseste si ii pune la "coltul rusinii" (stiam de anul trecut de la rares ca ii mai pune la colt atunci cand se bat copiii intre ei, nu mi-a zis rares sa ii plesneasca d-nele vre-o data). asa ca ai mei au fost pusi in tema, i-am pregatit moral, ca vor primi si pedepse, ca nu va fi totul ROZ, numai o veselie si bucurie! dar doar atunci cand nu sunt cuminti... nici eu nu sunt de acord cu lovitul copiilor, mai ales de educatoare/ingrijitoare. nu asa ii atragi pe copii si ii faci sa fie ascultatori. sunt de acord mai degraba cu pedepsitul la colt pt 3-5min decat cu plesnitul!!! sper sa se rezolve problema si sa reusesti sa il atragi iarasi la gradi. vb cu d-nele, vezi ce spun si fa-le sa inteleaga ca este un copil sensibil si nu esti de acord cu acest tratament...
Mamecitta_C spune:
el stie de "pedeapsa", merge de la 2 ani la grupuri de socializare si acolo a invatat "time-out"-ul si il accepta (cu placere chiar)... dar cu plezneala, de la o persoana straina, s-a socat rau... azi se zbatea de dimineata de ziceai ca-l las la schingiuiala, nu la gradinita... in fine, am vorbit cu educatoarele, normal ca nu ele, cine stie cum o fi interpretat copiul... ma gandesc chiar sa-l mut, dar unde naiba sa-l mai muti acum?
cu raceala si noi tot asa... tot familionul luam de la asta mic cred...
mayaione spune:
S-a nascut si Thea Bianca, 3050gr, 49cm, apgar 10, prematura (intre 36-37 sapt) dar s-a adaptat f bine la mediul extern, azi speram sa venim acasa ca plange Ana dupa mine, saraca nu doarme mai mult de 2-3 ore pe noapte. Bebe e bine, eu la fel, mie deja dr mi-a zis ca pot pleca, mai ramane acordul neonatologului si plecam, de-abia astept sa fim toti in casuta noastra. Va pup!
mirela0521 spune:
mai daca stau si ma gandesc mai bine, parca-parca imi aduc aminte ca si rares s-a plans anul trecut ca l-a lovit d-na in spate cu palma!!! nu l-am luat atunci f tare in seama, am zis ca exagereaza el, dar stiu ca am intrebat-o pe d-na intr-o zi despre "povestea" asta si tot asa am primit un raspuns evaziv de genul "vaaaai, d-nele nu bat copii aici", insa de atunci nu s-a mai repetat. deci, pesemne, au luat la cunostinta ca rares spune acasa tot ce i se intampla si nu au mai repetat gestul acela.
nu stiu cat de repede vei reusi sa-l muti in alta parte, daca ti-l va primi altundeva (tinand cont ca peste tot e super plin), daca vei gasi loc sau daca se va adapta la fel in alt loc. plus ca daca e mai la indemana, mai aproape de casa, nu are rost sa faci sacrificii sa te duci la capatul orasului. nimeni nu-ti garanteaza ca astfel de mici incidente nu vor fi si acolo... eu as incerca sa stau de vb cu d-nele si sa le fac sa inteleaga ca baiatul este mai sensibil si sa le dau de inteles ca acum trec cu vederea acest incident, mai ales daca este izolat (poti afla asta intreband parintii cu care te intalnesti acolo daca li s-a intamplat si copiilor lor), dar sa nu se mai repete!!! oricum eu vreau sa cred ca educatoarele si ingrijitoarele au un comportament adecvat, nu cred ca aplica rele tratamente asa la orice mica chestie, probabil a fost o scapare, nu s-a controlat indeajuns, dar daca le atentionezi nu cred ca se va mai repeta acel incident! zic si eu... eu as incerca sa dreg cumva situatia, sa il fac pe baietel sa inteleaga ca nu se va mai intampla asta, fara sa insist f tare pe acest aspect (copii uita mai repede daca noi nu le reamintim si nu ii pisam cu diverse chestii). m-as axa mai degraba pe lucrurile bune si frumoaase care l-au incantat la inceput la gradi.
mirela0521 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mayaione S-a nascut si Thea Bianca, 3050gr, 49cm, apgar 10, prematura (intre 36-37 sapt) dar s-a adaptat f bine la mediul extern, azi speram sa venim acasa ca plange Ana dupa mine, saraca nu doarme mai mult de 2-3 ore pe noapte. Bebe e bine, eu la fel, mie deja dr mi-a zis ca pot pleca, mai ramane acordul neonatologului si plecam, de-abia astept sa fim toti in casuta noastra. Va pup! www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei Povestea nasterii www.smi.ro/ana" target="_blank">poze Ana |
FELICITAAAAAAAAAARI!!!! SA VA TRAIASCA, SA FITI CU TOTII SANATOSI SI FERICITI, SA VA AJUTE DUMNEZEU SA FIE TOTUL BINE!!!!
te asteptam cu povestea nasterii cand vei avea timp sa scrii
pupici multi pt toti. ma bucur tare mult pt voi ca sunteti bine.Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)