"Abdomen extra-plat(36)"

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

Ema iti urez si eu La multi, multi ani!! Sa fii sanatoasa,fericita si la anul tot aci..eu plec in pustietate si de aia iti zic de acuma

I'm smilin' cuz I love it~ every day!

Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

Mergi la inceput

vazui si pozeleeeee
pup toti copilasii si animalutele dulce dulce si pe voi astea mai mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Lumi, multumesc de raspuns . Am si calendarul, dar vroiam parerea cuiva care a facut deja antrenamentele. Fac intai fit testul cum mi-ai zis si ma apuc de cele pe care mi le-ai scris. Conditia mea fizica este departe de a fi excelenta dar vreau sa schimb chestia asta.
Edit: Lumi, cat stai in "pustietate"?

Micul dejun a constat in omleta cu rosii si castraveti, 1 cafea. Am baut si 1 litru de apa.

Mergi la inceput

astept sa imi spui cum ti se pare Puskin..sper sa iti placa

Mergi la inceput

Din ce m-am uitat, probabil o sa imi placa. Sper sa ma prinda microbul si sa imi fac zilnic ora de sport . Sa stii ca dupa ce am vazut pozele tale( cand puneai linkuri pe topic) m-am hotarat sa incerc sa fac sport acasa. Pana acum am mers numai la sala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Mama, fetelor ce poze frumoase am vazut! Pai eu tre sa trag serios inainte sa pun poze ca sa nu ma fac de ras.

Lumi, asa si eu, ma dispera numai gandul de dus la tara, 2 zile inainte le am chiar stricate pe tema asta. Nu imi place deloc. Ce a spus Allure cu albul vroiam sa spun si eu, ca arati super slaba si tonifiata in el, desi albul e pretentios. Pai cum sa nu te motiveze, nah, pozele tale.

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

multumesc frumos Puskin

fetelor eu am o mare problema,referitor la stilul meu alimentar de azi..

la maica-mea acasa mi-am permis sa ii mai 'dau peste nas' cum s-ar zice, ca nu mananc aia, aia si aia, dar na, nu s-a suparat ca e mama si eu fii'sa si stie ce are la usa
dar cum pot eu sa ii fac pe socrii mei sa nu se simta jigniti ca nu mananc mai nimic din ce gatesc ei si traiesc doar cu legumele mele,fructe,iaurturi si peste??
unii oameni o iau ca pe jignire sau gandesc ca nu mananci din scarba sau mai stiu eu..chiar nu vreau sa supar pe nimeni si nici nu stiu sa refuz frumos atunci cand cineva insista f mult

o sa mergem si la bunica-sa,alta distractie..pai ce o sa zica femeia aia ca eu nu o sa mananc nimic? ca nu imi place absolut nimic de tara, nici oua,nici lapte, nici pui,nici porc..si stiti si voi cum sunt batranii 'mananca maica ca asta e mancare sanatoasa' si d-alde d-astea
pfuu, presimt ca o sa fac o impresie fantastica

ajutati-ma cu niste sfaturi va rog ca deja imi vine sa plang cand ma gandesc

Mergi la inceput

merci Mirela

apropos de tara, crede-ma ca am si tras o partida de bocit aseara, eu nu stiam ca o sa mergem la tara, eu stiam ca mergem la tg jiu,eram linistita, cand mi-a zis ca de fapt o sa stam 3 zile la tara am innebunit..nu stiu, poate-s defecta io, poate altii prefera pustietatea aia si linistea, pe mine ma deprima total, ma oboseste psihic,unde pui ca fac si alergie si imi ies niste buboaie ca muscaturile de purici, pe sistem nervos

cum am zis, creca vin sinucisa inapoi:-))

Mergi la inceput

Lumi, si eu am trecut prin aproximativ aceleasi probleme cu mancarea. Zic eu ca o poti rezolva simplu asa: le spui ca ai fost si ti-ai facut analize si ai colesterolul foarte mare si te-a bagat doctorul pe regim drastic, fara grasimi. N-ai voie decat peste slab, iaurturi, legume si fructe. Ce zici, merge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Eu n-am intrat sa va vad ,n-am avut timp(am si uitat adresa de email) dar am intrat sa-i zic lui Allure ca am ramas asa influentata de discutia noastra si de ideile ei incit azi mi-am cumparat 2 cutii de shirataki(asa le zice la noodles=urile alea)
Na ca m-ai molipsit!

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput