"Abdomen extra-plat(36)"

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

gata,am reusit sa fac si azi 30 de min de fat burning cardio dar am trecut la nivelul doi.Abia acum ,Lumi Mama ce m-a topait diliul asta de Shaun,a scos si untul din mine. Ce ritm alert are la nivelul doi!mi-a fost greu la inceput dar apoi am tzopait binisor.Acum curg apele de pe mine groaznic,nu ma simt in stare sa mai fac si altceva pt. ca abia astept sa arunc tot de pe mine .Azi iar am starea aia de discomfort de la transpiratie multa.

Ma intreb oare cite calorii se consuma cu juma de ora de cardio intens?

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

woa ce liniste s-a asternut iar pe aici.bre,aveti limbarita numai cind nu sunt io prin zona?

Eu am servit MD si prinzul la un loc,adica 100gr de iaurt cu 5 biscuiti integrali.In rest cafea si apa,ah,si un suc dimineata(mere,pepene,lamaie,patrunjel,telina si ginger)
edit;ca era sa uit,acul cintarului bate spre 59.500!!!
Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

Xio esti haioasa:-) dupa parerea mea

Allure - Carrie Underwood sau Catherine Zeta-Jones(blonda)
XIO- Natalie Portman sau Kristen Stewart ( esti f diferita cu parul liber sau prins)
Lumi - Sarah Chalke
eu un soi de Sandra Bullok sau Jessica Biell- corpul este ca al meu, parul difera:-)))http://stinkyrunners.com/?p=259

este dificil...nu reusesc asa ca ma las pagubasa:-)))
Va

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Bella, nice
dar din pacate eu sunt mai masiva ca ele , de-aia am zis de Biel, ca e lata in spate ca mine, picioare cam la fel, again, raman in urma la capitolul sani...la naiba!

Lumi, nu te poti compara cu o negresa!!!!!!E prea masculina Ciara, tu esti f. ok. ba da!

Allure, cum sa spui ca n-are sani Charlize? Poate nu ca tine!

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

P.S: Deus, cum imi sta mai bine: prins sau nu? (parul)

Magne, mie imi plac gambele tale.Nici nu vreau sa ma gandesc cum arati pe tocuri.

Eu acasa nu pot face nimic. La sala insa nu-i problema.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

buna dimineata , eu va raportez cu mandrie ca azi mobilizata de abdomenul lui Lumi m-am sculat chitita pe Insanity Abs...drept care pt prima data am bagat 20 min inainte de cafea (asta da performanta la mine). Facut incalzirea si partea de abs inferior, partea pe maini cred ca o sa-mi dea de furca pt ca nu am forta in brate deloc. Oricum tb sa ma car la serviciu asa ca si 20 min au fost ok, plus ca ii bag un kick box diseara.
MD: baton proteic cu care ma lupt si acum ca e asa dulce si naspa desi destul de echilibrat fata de ce mananc eu dimineata.

La munca cu mine si mai bag cate un oki

O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Sunteti contagioase fetelor . Va citesc zilnic dar nu prea scriu pentru ca nu ma simt asa sportiva ca voi.

Eu cu mancarea stau bine, sport nu am mai reusit sa fac de 2 saptamani din cauza de mutat. Colac peste pupaza de cateva zile ma doare si piciorul drept, femurul mai exact. Astept sa imi treaca ca mi-am dat jos Insanity si vreau sa ma apuc de treaba.
Lumi, cu ce imi sugerezi sa incep? Eu sport fac constant de vreun an la sala, mai exact exercitii cu greutati si cardio pe eliptica.
Carmen ( Mephala) ma bucur sa te citesc si pe aici .

Baby-boom te admir ca te duci la catarat. Am incercat si eu o singura data bouldering si nu mi-a placut. Eu insa sunt grea, ma trage fundul in jos .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

maiiiiiiii ce e aici?? va certati? fara mine? :-)))
lasati supararea nene, ca nu aveti motive..eu am motive de suparare, ca plec maine
la taraaaa, in pustietate, o iau razna, fac alergie, ma umplu de bube,ajung schelet..uite aici motive de suparare..urasc ideea de tara, nu imi place delocccc,daca stau cateva ore o iau razna, in 3 zile creca ma intorc sinucisa:-))

Marina esti draguta tu..abdomenul meu e usor de realizat, dar ce ma fac io care visez la abdomenul lu' 'pretena' de pe plaja, ca imi trebuie vreo 2 vieti si nici asa nu cred ca ajung la performanta ei

Puskin zic in prima faza sa faci Fit test-ul ala, desi sunt sigura ca ai conditie fizica excelenta
cand ai descarcat Insanity nu ai avut si un calendar acolo?? ca sunt trecute antrenamentele din prima faza si apoi cele mai grele din faza a doua

alea din prima faza sunt:
Plyometric cardio circuit
cardio power and resistance
pure cardio
cardio abs
core cardio and balance

cred ca mai e ceva, dar imi scapa acum, oricum cu astea iti recomand sa incepi

I'm smilin' cuz I love it~ every day!

Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrina13 spune:

Baby-boom, am gasit mai demult ceva referitor la breast massage, seamana cu ce e in link-ul de mai jos. mai demult am citit ca e foarte bun pt decongestionarea sanilor. si ti-l faci singura.
http://www.breasthealthproject.com/lymphatic-breast-massage.html

Ieri dupa munca am mers la farmacie si mi-am cumparat Espumisan emulsie (contine simeticona aia), sa vedem...asa gust bun are Sab simplex ala chiar asa efect instantaneu are?

Intrebare pt fetele mai pricepute: pe prospect scrie asa: "doza uzuala zilnica este de 2 ml(50 picaturi) administrata in 3-5 prize zilnice". EU de aici am inteles ca se iau 50 pic pe zi, impartit in 3-5 prize, adica de ex. iau cate 10 de 5 ori, sau 15 de 3 ori, ceva de genul asta. DAr pe un prospect de pe net am citit ca se ia 2 ml(50 pic) de cate 3-5 ori/zi. SI atunci m-am gandit ca n-am interpretat eu bine prospectul. Farmacista bineinteles ca nu stia ce sa-mi zica Cum iau?

Eu n-am facut sport niciodata in copilarie, nici la scoala, aveam scutire din cauza unor probleme la sold, n-aveam voie sarituri de niciun fel si pt ca profii nu pricepeau si nu ma lasau sa nu fac sarituri, dar sa fac restul, dr mi-a dat scutire de tot. Dar lata in umeri sunt, soldurile inguste (mie nu mi se pare dar toate prietenele imi spun cu invidie ca sunt tare ingusta-in sensul bun), brate subtiri; burta pana anu'trecut n-am avut, desi mancam prostii si nu faceam sport. asa ca unele lucruri sunt si pe fond genetic. si acuma daca si "muncesc" poate reusesc sa-mi fac iar abdomen plat si de data asta si cu ceva muschiuleti pe acolo

Eu la sala nu pot...Mi-e jena ca se uita lumea la mine ce bleaga is ca nu pot face anumite lucruri. Si nici n-am gasit o sala cu aparate unde sa stea un antrenor dupa mine sa-mi zica ce si cum, sa-mi faca un program. Iar la aerobic/step ce-o mai fi, ori de cate ori am fost, m-au rupt. Venea antrenoarea langa mine si striga" hai ca poti, trage tare" Ce sa trag frate, ca eu eram acolo prima data si toata lumea stie ca la inceput o iei easy de tot, si desi le spuneam ca sunt "foarte incepatoare" zici ca vorbeam cu peretii! Si dupa cate o sedinta dintr-asta imi era atat de rau!nu ma refer doar la febra musculara, ci rau la modul general, cu stare de lesin si altele. SI am incercat la mai multe sali, mai multe antrenoare. Si am lasat-o balta. Shaun si Billy tot timpul repeta ca cine e la inceput s-o ia easy si sa faca mici pauze si Shaun o are pe Tania care face modificat... ANtrenorii din orasul meu sunt cam....neinstruiti. Si cum zice si Allure, acasa am dus curat, nu pierd vremea in trafic, nu trebuie sa-mi iau tzoale de firma (pe aici asa e, te duci la sala sa faci parada modei) etc

Marina, eu semintele de in le macin la rasnita de cafea, am cumparat-o anu trecut, vreo 50 lei, model romanesc, ca astea sunt mai trainice si gasesti si piese de schimb.

Eu azi am in plan: chefir/lapte batut si tarate de grau. Daca o zi in care am mancat numa prune/mere/piersici+3 linguri ulei seminte de in nu m-a ajutat cu constipatia, sa vedem daca tarate oparite, cate 3-4 linguri si dupa aia cate o cana de chefir/lapte batut ma ajuta. duminica trebuie sa arat bine si de la constipatie sunt tare balonata. iau si espumisanu' pt gaze, daca astea or fi problema, dar sigur motivul principal pt care sunt balonata zilele astea e contipatia.
Apoi mai spre seara niste hiphop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

wow, dar ati scris. va salut de la munca.
mersic de urari& aprecieri. pai Debra e asa subtire, io nu visez. mi-ar placea, dar sunt mai chunky la picioare si nu numai.
revin cu reteta de mici diseara cand o sa faca al meu compozitia.
hannen, mersic de lamuriri. tot asa turbati sunt dupa shittake mushrooms pt ca au si ele proprietati miraculoase.
http://en.wikipedia.org/wiki/Shittake

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

sa vin si eu cu mancarea pe ieri
pai..kefirul de dimineata, 3 bucatele de peste,1 iaurt mic cu ovaz,1 baton Protein R, 1 iaurt mic cu seminte de in,cativa biscuiti fara zahar cu fibre si cereale,5 l de apa si 2 cafele

azi..pana acum kefirul, un sfert de cioco amaruie,1 cafea

I'm smilin' cuz I love it~ every day!

Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

Mergi la inceput