Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (118)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

miremia uite aici ceva legat de cum dezvatam copilul de anumite obiceiuri. Suna bine ce scrie acolo, si nici nu parea prea greu daca ai ceva rabdare...

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR 1 kg... si apoi inca 3, daca se poate

Mergi la inceput

larisel WOW!!! Sunt superbe gemanutzele in apa Abia astept sa-l duc si eu pe Sebi la mare... Dar nu era rece apa? Mie uneori mi se pare cam rece apa la mare, imi este un pic teama sa-l bag pe Sebi in mare, dar daca gemanutzele au fost ok, presupun ca nu-i un capat de tara...

poze bebe Sebastian

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

blue flouer eu fierb legumele cu apa plata

in legatura cu grasimile eu stiu ca trebuie adaugate cate putin, ulei de masline, unt, cica ajuta la dezvoltarea creierului

mamaliga e pe lista mea de la 8 luni, (dar oricum cerealele au porumb ma gandeam eu )

bea
asa de incurajare, sper ca ai iesit din butoi deja

eu nu mai pot sa adorm copilu' sub nici o forma
ii cade capul pe mine si nu doarme
am incercat toaaate metodele
nu mai pot

si dupa 2 ore, cand adoarme, se trezeste dupa 10 min

Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

lucia2000 - foarte dragutz si simpatic si haios!! de unde ai luat ochelarii? de la magazinele specializate pentru copii?

ana_g n-avem 2 frigidere in use (pana acum, dar nu nu bag mana in foc); unul este al proprietarului unde stam, iar unul este al nostru. bun spirit de observatie.
Cum se inteleg motanul si bebe? La noi momentan bine, motanul este cuminte si stie ca nu are voie sa faca ceva iar bebe doar il priveste si chiuie cand il vede (pentru moment dar nu cred ca si viitor)

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

salutare fetele
Sunt ochelari pt bebelusi cumparati din anglia.
Sunt de la 0 la 18 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

ALEX LML! Multumim de tratatie, mamico!

Bea multa sanatate sotului si tie putere sa le duci pe toate!

Larisel frumusele foc mandrele! Sa va traiasca!

Miremia dupa ce afli reteta de culcat copil in patut, da-mi-o si mie pls! Platesc bine!

Smantanta si uleiul de masline mie mi-au fost recomandate de la 6-7 luni. Am introdus dupa 7.

Meniul zilei:

7:30 LM
9:30 1/2 banana (mica), 1 mar, 1 morcov (suc), 1 lingura branza calcica, 1 lingura biscuiti macinati. Rezultat 180 ml.
10:30 LM 50 ml
13:30 supa crema(2 portii): 2 morcovi, 1 pastarnac, 1 patrunjel(radacina), 1 ceapa mica (nepasata, doar fiarta si scoasa), 1/2 ardei gras(nepasat, ca ceapa), dovlecel (mic, fara coaja, fara seminte), 1 lingurita smantana, zeama de la fiertura. La portia 2 (maine) bag orez fiert (1 lingurita).
17:00 iaurt milli.

Poate inspira cumva pe cineva.

Mihaela, mami de Florin Cristian (povestea nasterii)

AMR 6 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

miremia uite aici ceva legat de cum dezvatam copilul de anumite obiceiuri. Suna bine ce scrie acolo, si nici nu parea prea greu daca ai ceva rabdare...

poze bebe Sebastian

din suflet, foarte interesant articolul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Noi suntem bine. Kiti are 2 dintisori (unul iesit altul aproape de tot). Roade tot, inclusiv patutul. A inceput sa pape mai bine fata de zilele trecute (maraiala de la dintisori).

Eu racita bine, transpir si mai stau si cu masca, sa nu dau si altora. SI uite asa poate scad mai repede la AMR

In rest ocupati cu exersatul mersului, je jucam cu mingiuta, citim despre noi jucarii adecvate varstei, ca alea vechi sunt neinteresante. Plimbare tot 2/zi. Gatit la 2 zile (piure, restul zilnic).

pufuletii nostri dragi!
si pe mamicile lor!

Mihaela, mami de Florin Cristian (povestea nasterii)

AMR 6 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Eram eu cu pufuletii de mai sus. Modificasem ceva pe prima pagina si am uitat sa me deloghez, scuze.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

La multe lunite Alex
MP sa va traiasca,sa creasca mare,sanatos,voinic,intelept

Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

Subscriu LML Alex

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

simplicity bebe 2??? Esti curajoasa! Eu cred ca o sa mai stau vreo 2 ani pana la nr. 2... Oricum, bafta!

Vazut si poze cu Teo ochelaristul Si apropo de asta, Lucia, poti sa mai pui o data linkul cu site-ul de unde ai luat compleul ala de fotbalist

Vazut si salivat la tortul lui Alex de mamidepuiuti

poze bebe Sebastian

Mergi la inceput