Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (118)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

lucia2000 - foarte dragutz si simpatic si haios!! de unde ai luat ochelarii? de la magazinele specializate pentru copii?

ana_g n-avem 2 frigidere in use (pana acum, dar nu nu bag mana in foc); unul este al proprietarului unde stam, iar unul este al nostru. bun spirit de observatie.
Cum se inteleg motanul si bebe? La noi momentan bine, motanul este cuminte si stie ca nu are voie sa faca ceva iar bebe doar il priveste si chiuie cand il vede (pentru moment dar nu cred ca si viitor)

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

lucia2000 - foarte dragutz si simpatic si haios!! de unde ai luat ochelarii? de la magazinele specializate pentru copii?

ana_g n-avem 2 frigidere in use (pana acum, dar nu nu bag mana in foc); unul este al proprietarului unde stam, iar unul este al nostru. bun spirit de observatie.
Cum se inteleg motanul si bebe? La noi momentan bine, motanul este cuminte si stie ca nu are voie sa faca ceva iar bebe doar il priveste si chiuie cand il vede (pentru moment dar nu cred ca si viitor)

varsta lui Tudor

aaaa, deci nu aveti 2 frigidere

al "nostru" e pisica si inca nu a facut cunostinta cu bebe. mai incolo probabil.....

am primit si eu pe mail.....mi-a placut:

Bancul vietii

In prima zi, D-zeu a creat ciinele si i-a zis:
"In fiecare zi sa stai in usa casei si sa latri la oricine intra in casa sau trece prin fata ei . Pentru asta iti dau 20 de ani de viata."
Ciinele a raspuns :"E prea mult timp pentru a sta si a latra. Ce-ar fi sa-mi dai doar zece ani si sa-i pastrezi pe ceilalti zece?"
Si D-zeu a fost de acord.

A doua zi, D-zeu a creat maimuta si i-a zis:
"Inveseleste-i pe oameni cu maimutarelile tale si fa-i sa rida. Pentru asta iti dau o viata de 20 de ani."
Maimuta a zis:"Sa ma maimutaresc 20 de ani? Asta-i destul de mult ! Ce-ar fi sa-ti dau 10 ani inapoi cum a facut si ciinele ?"

A treia zi, D-zeu a creat vita si i-a zis:
"Tu sa mergi toata ziua pe cimp cu taranul, sa suferi de arsita soarelui, sa ai vitei si sa dai lapte sa poti intretine familia taranului. Pentru asta iti dau 60 de ani de viata."
Vita a raspuns:" Asta e o viata destul de grea ,si tu vrei ca eu sa traiesc 60 de ani? Ce-ar fi sa pastrez 20 si sa-ti inapoiez 40?"
Si D-zeu a acceptat si de aceasta data.

In ziua a patra, D-zeu l-a creat pe om si i-a zis:
"Maninca, dormi,casatoreste-te si bucurate de viata. Pentru asta iti dau 20 de ani."
Dar omul a zis:" Numai 20 de ani ? Este posibil sa-mi dai mie cei 20 de ani ai mei ,cei 40 pe care ti i-a inapoiat vita,cei 10 de la maimuta si 10 de la ciine, pentru a avea o viata de 80 de ani ?"
" Sigur !" a zis D-zeu ,"tu ai cerut-o "

Acesta este deci motivul pentru care in primii 20 de ani mincam , dormim, ne jucam si ne distram. Urmatorii 40 de ani muncim ca sclavii in soare ca sa ne intretinem familiile. Dupa care ne maimutarim timp 10 ani ca sa ne bucuram nepotii. Iar ultimii 10 ani ii petrecem pe prispa casei latrind la toata lumea .

Acum viata v-a fost explicata!

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neata!

Mie mi-a placut intotdeauna sa dorm pana mai tarziu dimineata si ma gandeam zilele astea ca mi s-a cam dus norocul, imi da delfita desteptarea mai in the morning asa dar.....cand deschid ochii vad cel mai furmos zambet pe care l-am putut vedea vreodata, un zambet stirb cu 2 ochi albastri luminosi. Si asa imi place sa ma uit la ea cum leneveste in pat, cum vorbeste in limba ei, cum se joaca cu pernele.

Lorex cred ca m-am exprimat gresit....n-am lasat-o sa planga. Am pus-o in patut si ea a tot carait, am luat-o, i-am dat tzitzi, am leganat-o in brate, am vorbit cu ea, am incercat sa o adorm in pat langa mine si iar de la capat. Cand am pus-o ultima data in pat (cred ca se astepta sa aterizeze pe picioare) a inceput sa planga isteric, desi se vedea ca e mai mult santaj pt ca i-a zis tati ceva si a dat-o in ras.
O sa incerc intai sa o invat sa adoarma langa mine in pat si abia dupa o sa fac trecerea la patut. Se obisnuise la un moment dat dar tot plecand de acasa i-am stricat obiceiul.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna dimineata

Cris.D vine ai venit din concediu. Chiar ca un concediu luuung .. Oof 10 zile nu am mai avut de cand eram copil si plecam cu ai mei cate 3 sapt

Alex sa cresti mare si frumos si sa iti bucuri mamica n fiecare zi

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

LML Alex!! Sa cresti mare si voinic!

_

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Simplicity mult succes si felicitari pt curaj!

_

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Am uitat sa felicit bobitza si pe Sebi pt performante!

_

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

varsta lui Tudor

aaaa, deci nu aveti 2 frigidere

al "nostru" e pisica si inca nu a facut cunostinta cu bebe. mai incolo probabil.....

am primit si eu pe mail.....mi-a placut:

Bancul vietii

In prima zi, D-zeu a creat ciinele si i-a zis:
"In fiecare zi sa stai in usa casei si sa latri la oricine intra in casa sau trece prin fata ei . Pentru asta iti dau 20 de ani de viata."
Ciinele a raspuns :"E prea mult timp pentru a sta si a latra. Ce-ar fi sa-mi dai doar zece ani si sa-i pastrezi pe ceilalti zece?"

A doua zi, D-zeu a creat maimuta si i-a zis:
"Inveseleste-i pe oameni cu maimutarelile tale si fa-i sa rida. Pentru asta iti dau o viata de 20 de ani."
Maimuta a zis:"Sa ma maimutaresc 20 de ani? Asta-i destul de mult ! Ce-ar fi sa-ti dau 10 ani inapoi cum a facut si ciinele ?"

A treia zi, D-zeu a creat vita si i-a zis:
"Tu sa mergi toata ziua pe cimp cu taranul, sa suferi de arsita soarelui, sa ai vitei si sa dai lapte sa poti intretine familia taranului. Pentru asta iti dau 60 de ani de viata."
Vita a raspuns:" Asta e o viata destul de grea ,si tu vrei ca eu sa traiesc 60 de ani? Ce-ar fi sa pastrez 20 si sa-ti inapoiez 40?"
Si D-zeu a acceptat si de aceasta data.

In ziua a patra, D-zeu l-a creat pe om si i-a zis:
"Maninca, dormi,casatoreste-te si bucurate de viata. Pentru asta iti dau 20 de ani."
Dar omul a zis:" Numai 20 de ani ? Este posibil sa-mi dai mie cei 20 de ani ai mei ,cei 40 pe care ti i-a inapoiat vita,cei 10 de la maimuta si 10 de la ciine, pentru a avea o viata de 80 de ani ?"
" Sigur !" a zis D-zeu ,"tu ai cerut-o "

Acesta este deci motivul pentru care in primii 20 de ani mincam , dormim, ne jucam si ne distram. Urmatorii 40 de ani muncim ca sclavii in soare ca sa ne intretinem familiile. Dupa care ne maimutarim timp 10 ani ca sa ne bucuram nepotii. Iar ultimii 10 ani ii petrecem pe prispa casei latrind la toata lumea .

Acum viata v-a fost explicata!

mama unui pui...Stefan

ce tareee!

31.12.2009 Roxi de Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Hai ca am reusit si eu sa va ajung din urma...
Salutare la toate fetele.
Am fost ieri cu Dani la vaccinul de 6 luni. Nu a plans decat f putin ca era enervat ca il tineam si eu si doc si nu se putea misca. A tipa nitel, dar cand l-am luat in brate, a tacut. A dormit bine ieri, cateva ore bune, aseara a adormit pe la 9 si pana la 7 dimineata nu s-a mai trezit, azi imi zice mama ca a dormit 2.5 ore deja de dimineata. Deci...vaccinul la noi nu da febra, ci doar mult somn.

Intrebare: voi fierbeti legumele cu apa plata sau cu apa de la robinet. Noi suntem conectati la statia de epurare a cartierului, sunt puturile sapate la 200m, dar tot nu am incredere in apa. Pana acum i-am facut la steamer, dar azi zice mama ca vrea sa ii fiarba legumele. Eu i-am zis sa ii faca cu apa plata, pentru siguranta maxima.

Larisel, nu te supara ca te intreb, stiu ca fetele tale sunt mai mari decat Dani, dar nu e prea devreme sa dam smantana la bebei? Ma refer la branza cu smantana si mamaliga si la alte grasimi gen ulei. E ok asa?
M-a intrebat cineva in capitolul trecut de scaunul de masina, parca danyelana, ..vom pune pt inceput scaunul invers. A venit ieri, e o superbete de scaun, doar 5 mil, de la Inglesina. Sa stii ca pe el scrie ca de la 9kg ale lu' bebe poti sa il pui cu fata la sensul de mers. Dani are 8.8kg, cantarit ieri si isi tinef bine si capul. Poate e mai bine sa il punem invers macar inca o luna....

Azi n-am chef de munca, astept cu interes ora de masaj de la 1. Ca in pauza de masa eu merg la masaj, de doua ori pe saptamana, imi face tanti aia un masaj de ma doare uneori , e atat de bine....

In alta ordine de idei, s-a schimbat tura la noi, a plecat soacra si a venit mama.....I am happy!!!

Bea suntem alaturi de tine. Daca crezi ca te putem ajuta cu ceva, spune. Suntem multe si te putem ajuta cand vrei! Hai, ca am vorbit nu numai in numele meu, dar sunt convinsa ca toate fetele gandesc la fel. Scuze daca supar pe careva.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

neata de la mare!!!! la pranz

Alexander Gabriel de MP

meniul zilei
.
10.00 para+mar+piersica+ br calcica
care au iesit cam din cauza marului cred si am pus peste, cereale cu lapte si le-am indulcit
a mancat tooot

14.00 vreau sa fac ficat de gaina si nu stiu cum
cred ca ii pun putin unt si cu piure de dovlecel sa nu fie prea innecacios

alte idei??

18.00 iaurt cu banana+ br calcica

Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze

Mergi la inceput