Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 5
ratusca_mica spune:
Buna dimineata,
Cum nu am intrat de n-spe zile, ma revansez cu o Ice-coffee si cativa biscuiti dietetici (deh, gazele...).
Of, of, ce mai duel frate cu amantu', cred ca inca isi mai aduna dintii de pe jos
Anyways, am revenit pe aici, incerc sa recuperez, insa stau prost rau de tot la capitolul "timp".
Vorbim.
A, Nikole, am auzit de intalnirea de gradul 3
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 2 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
rox_y spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Pozele promise... din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena AMR 2 (+11) |
Neatza....
Ce scumpe sunt...parca iti vine sa le mananci..miami iami
31.12.2009 Roxi de Diana
rox_y spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti dragele mele,fimiu are 7 lunitze ,asa ca va fac cinste cu... vedeti pe albumul comun cu ce + apa plata,minerala,sucuri,sampanie,bere,tequilla,visinata de casa...la alegere... pofta buna! mami de Radu si Alex asa creste Alex |
LML Alex!!! sa cresti mare si voinic si sanatate si sa o bucuri pe mami
vaiii ce buuun e tortul
31.12.2009 Roxi de Diana
cris_mario spune:
neataaaa
LML alex sa cresti mare si voinic...multam mami de tratatii .... delicios tort
ana_g spune:
LML Alex!!!!!!!! Multam de tort...vai, ce mandra trebuie sa fii mamidepuiuti
am avut o noapte mai buna, doar o trezire parca. nici nu a mai fost atat de sufocanta atmosfera. ceva il baloneaza pe asta mic......dar nu am cum sa-i dau fructele neamestecate, daca asta o fi cauza. o sa bag niste ceai de chimen si anason, vad. ca trezirea de azi-noapte de asta a fost, s-a tot frichinit, a tras niste parturi chinuite, apoi in somn se tot intorcea pe burta si ramanea cu fata in jos..........
larisel, sunteti superbi cu totii!!! asa o familie de frumoasa....si ce frumos cresc fetele......mi-am facut si eu curaj si o sa-l bag si eu pe-al meu in apa cand om merge la mare, ca ma gandeam eu ca totusi e prea rece apa, dar uite ca se poate!
ne mai auzim!
mama unui pui...Stefan
rox_y spune:
citat din mesajul lui miremia Eu una ma duc sa ma culc. In seara asta ne-am facut una in ambitia celeilalte (eu si Mara). Eu am vrut sa o las sa adoarma singura, ea s-a ambitionat sa caraie o ora jumate. Pana la urma am cedat ca daduse in plans isteric, am pus-o pe picioare si a adormit in 10 secunde. Nu stiu cum o sa o dezvat . Va pup si sa aveti o noapte cat mai linistita! _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 7 kg |
Eu cred ca asta cu dormitul singura vine de la sine...si noi(eu cu diana) am trecut prin multe etape pt dormit...acum suntem la faza adormit/leganat/plimbat in brate(+un mic lalala)...si nu o pun direct in patut(uneori)ma pun eu in pat si ea cu, capul pe pieptul meu...si cand vad ca adoarme..o las pe pat..si mai stau cateva minute si o iau si o pun in patut.
sau cand vad ca adoarme..merg cu ea in pat la noi...si ma pun langa ea(sa facem nani)..si culmea de cele mai multe ori a adormit....fara plimbari..si lalala..si hatza-hatza
31.12.2009 Roxi de Diana
mamidepuiuti spune:
neata buna,multumesc de ice coffee,ratusca,dar fac eu si o aromata cu un strop de ceva[pe pofta fiecareia]
multumim frumos de urari,dragele mele
simplicity,frumos cadou,dar si mai frumoasa e protagonista[si mamica ei] mult succes cu bebe2! vreti surioara sau fratior?
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
cris.dogarel spune:
buna dimi si ALEX
MP nu ma uit la tort, ca eu vreau tiramisu' facut de tine. btw, am mai mancat unul la scorillo la intoarcere sa vad ce m-a dat pe spate cand eram si sa compar. al tau rulz de departe, al lor...bun, dar tre sa fii gravi si sa fie 12 noaptea
fetele, multzam de (re)primire. poze...cand am timp, sigur, ca deocamdata ema e mowgly si eu liana, k am facut ieri si vaccin, asa ca 48 de ore mishk in front mai putin asha.
am vazut un pic aseara din apele tulburi si involburate in care v-ati scaldat. bine ca e /suntem bine. cu unele ...pierderi, sper eu nu definitive."life is like a box of chocolates....."asha ca degeaba "run, forest, run". parerea mea.
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
tomaca spune:
citat din mesajul lui larisel Pozele promise... din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena AMR 2 (+11) |
f dragutze ! am furat idei pentru mersul la plaja in curand!
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti dragele mele,fimiu are 7 lunitze ,asa ca va fac cinste cu... vedeti pe albumul comun cu ce + apa plata,minerala,sucuri,sampanie,bere,tequilla,visinata de casa...la alegere... pofta buna! mami de Radu si Alex asa creste Alex |
Alex. Sa cresti mare si sanatos. De destept, puternic, abitios, cuminte, bun la invatatura nu se mai pune problema ca doar esti nascut pe 5 ianurie !! Toti cei nascuti atunci sunt asa
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan