Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 5
ratusca_mica spune:
Buna dimineata,
Cum nu am intrat de n-spe zile, ma revansez cu o Ice-coffee si cativa biscuiti dietetici (deh, gazele...).
Of, of, ce mai duel frate cu amantu', cred ca inca isi mai aduna dintii de pe jos ![]()
Anyways, am revenit pe aici, incerc sa recuperez, insa stau prost rau de tot la capitolul "timp".
Vorbim.
A, Nikole, am auzit de intalnirea de gradul 3 
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 2 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
rox_y spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larisel Pozele promise... din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena AMR 2 (+11) |
Neatza....
Ce scumpe sunt...parca iti vine sa le mananci..miami iami

31.12.2009 Roxi
de Diana
rox_y spune:
| citat din mesajul lui mamidepuiuti dragele mele,fimiu are 7 lunitze ,asa ca va fac cinste cu...vedeti pe albumul comun cu ce pofta buna! ![]() mami de Radu si Alex asa creste Alex |
LML Alex!!! sa cresti mare si voinic si sanatate si sa o bucuri pe mami
vaiii ce buuun e tortul

31.12.2009 Roxi
de Diana
cris_mario spune:
neataaaa
LML alex sa cresti mare si voinic...multam mami de tratatii .... delicios tort 
ana_g spune:
LML Alex!!!!!!!! Multam de tort

...vai, ce mandra trebuie sa fii mamidepuiuti
am avut o noapte mai buna, doar o trezire parca. nici nu a mai fost atat de sufocanta atmosfera. ceva il baloneaza pe asta mic......dar nu am cum sa-i dau fructele neamestecate, daca asta o fi cauza. o sa bag niste ceai de chimen si anason, vad. ca trezirea de azi-noapte de asta a fost, s-a tot frichinit, a tras niste parturi chinuite, apoi in somn se tot intorcea pe burta si ramanea cu fata in jos
..........
larisel, sunteti superbi cu totii!!! asa o familie de frumoasa....si ce frumos cresc fetele......mi-am facut si eu curaj si o sa-l bag si eu pe-al meu in apa cand om merge la mare, ca ma gandeam eu ca totusi e prea rece apa
, dar uite ca se poate!
ne mai auzim!
mama unui pui...Stefan
rox_y spune:
| citat din mesajul lui miremia Eu una ma duc sa ma culc. In seara asta ne-am facut una in ambitia celeilalte (eu si Mara). Eu am vrut sa o las sa adoarma singura, ea s-a ambitionat sa caraie o ora jumate. ![]() ![]() Pana la urma am cedat ca daduse in plans isteric, am pus-o pe picioare si a adormit in 10 secunde. Nu stiu cum o sa o dezvat ![]() ![]() .Va pup si sa aveti o noapte cat mai linistita! _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 7 kg |
Eu cred ca asta cu dormitul singura vine de la sine...si noi(eu cu diana) am trecut prin multe etape pt dormit...acum suntem la faza adormit/leganat/plimbat in brate(+un mic lalala)...si nu o pun direct in patut(uneori)ma pun eu in pat si ea cu, capul pe pieptul meu...si cand vad ca adoarme..o las pe pat..si mai stau cateva minute si o iau si o pun in patut.
sau cand vad ca adoarme..merg cu ea in pat la noi...si ma pun langa ea(sa facem nani)..si culmea de cele mai multe ori a adormit....fara plimbari..si lalala..si hatza-hatza
31.12.2009 Roxi
de Diana
mamidepuiuti spune:
neata buna,multumesc de ice coffee,ratusca
,dar fac eu si o
aromata cu un strop de ceva[pe pofta fiecareia]![]()
multumim frumos de urari,dragele mele 

simplicity,frumos cadou
,dar si mai frumoasa e protagonista[si mamica ei
] 

mult succes cu bebe2! vreti surioara sau fratior?
mami de
Radu si
Alex
asa creste Alex
cris.dogarel spune:
buna dimi si
ALEX

MP nu ma uit la tort, ca eu vreau tiramisu' facut de tine. btw, am mai mancat unul la scorillo la intoarcere sa vad ce m-a dat pe spate cand eram
si sa compar
. al tau rulz
de departe, al lor...bun, dar tre sa fii gravi si sa fie 12 noaptea![]()
fetele, multzam de (re)primire. poze...cand am timp, sigur, ca deocamdata ema e mowgly si eu liana
, k am facut ieri si vaccin
, asa ca 48 de ore mishk in front mai putin asha
.
am vazut un pic aseara din apele tulburi si involburate in care v-ati scaldat
. bine ca e /suntem bine. cu unele ...pierderi
, sper eu nu definitive
."life is like a box of chocolates....."asha ca degeaba "run, forest, run". parerea mea
.
Cris, mami de
Ema, my lucky 13 si
Ana
tomaca spune:
| citat din mesajul lui larisel Pozele promise... din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena AMR 2 (+11) |
f dragutze ! am furat idei pentru mersul la plaja in curand!
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
| citat din mesajul lui mamidepuiuti dragele mele,fimiu are 7 lunitze ,asa ca va fac cinste cu...vedeti pe albumul comun cu ce pofta buna! ![]() mami de Radu si Alex asa creste Alex |

Alex. Sa cresti mare si sanatos. De destept, puternic, abitios, cuminte, bun la invatatura nu se mai pune problema ca doar esti nascut pe 5 ianurie !! 

Toti cei nascuti atunci sunt asa varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

mami de Katya Natalia & Sofia Alena