Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 19
rox_y spune:
vaaai...eu cred ca ramanem ultimele fara dintisori ..nici urma de ei...nimic...nici gingie umfalata nimc..vai
31.12.2009 Roxi de Diana
ioana_fota spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui simplicity
eu de aceea si merg la control inainte si apoi execut,oricum ne dorim ca anul viitor(daca da Doamne Doamne) sa il avem deja in bratele noastre........ Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana) Vesnic indragostita de voi doi ! |
f frumos sa vi se indeplineasca visu si sa nu ne uiti daca pleci la alta odisee
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
ioana_fota spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui dulcineea_cj
tot langa mine e Dar se plictiseste f repede in bucatarie Si numai langa el mi-e greu sa stau Ma iubeste,micutul (si eu il ador)ca numai noi 2 suntem non stop(si mama_acra care doar ne enerveaza)si de cand tati lucreaza asa mult s-a dezobisnuit si de el si nu mai vrea asa mult cu el Ma duc ca o beata pe strada Sunt f obosita Acum imi fac planuri in mintea mea pt Duminica sa vad daca s-or implini Tati sa-l plimbe in parc si eu sa merg la piscina ...altfel cred ca o iau razna mami de 2 ochi albastri |
te inteleg perfect stiu cum este,u macar iti poti face mici planuri,eu doar visez la ele,al meu sot vine abia in dec inainte de craciun ,ma gandesc cu groaza sa nu-l respinga deoarece nu la mai vazut de la 2 luni jumate si atunci va avea 9e f f greu.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
rox_y spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dulcineea_cj
Merci mult Mi-e rusine de mine ca mi-am pierdut rabdarea dar sunt si eu om Nu doarme fara mine Asa plange A incercat tati,macar seara sa mai am un pic de liber Nu vrea cu el Cum am aparut in cadrul usii si m-am pus langa el,s-a oprit din plans, s-a intors spre mine,mi-a pus mana pe fata,m-a mngaiat,a suspinat de 2 ori si a adormit (pt prima data asa repede)Azi nici sa mananc nu am putut pana nu l-am adormit ,era sa lesin de foame Plangea de cate ori ma intorceam cu spatele Azi noapte nici nu stiu cum a ajuns cu mine in pat Stiu ca pe la ora 23 l-am alaptat un pic ca s-a trezit,l-am pus in patutul lui si la 2 ma cauta de tzitzi(era langa mine)Oare cum a ajuns acolo ???? Cred ca o iau razna mami de 2 ochi albastri |
Doamne ce te inteleg...azi am crezut ca-mi iau campii cand dupa 2 ore de joaca trebuia sa adoarma..(scria in program)..si mi-a adormit abia dupa inca o ora jumate (adica mi-a stat treaza 3 ore jumate)...si mai aveam un pic...si o luam pe aratura
nici Diana nu doarme la tati seara...si plange tare cu suspine si cu tot tacamul..iar cand ajunge in brate la mine se linisteste si sta cuminte. O iubesc si ma iubeste.
si voi va iubiti. cat doarme fa ce-ti place tie relaxeaza-te. Sper sa-ti iasa pasenta duminica.
Si eu mai ies cand nu mai suport situatia.(eu am iesit de 2 ori ..si de fiecare data s-a intamplat sa ii fie greu lui tati..ba la baita, ba s-a trezit si a inceput sa planga fff tare..si a zis ca el nu mai vrea sa stea singur cu Diana)
Multe si multi
31.12.2009 Roxi de Diana
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rox_y vaaai...eu cred ca ramanem ultimele fara dintisori ..nici urma de ei...nimic...nici gingie umfalata nimc..vai 31.12.2009 Roxi de Diana |
Nici noi! nici noi!
Ne batem ptr ultimul loc!
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
rox_y spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena_iulia Salutare !!!! Sunt in urma rau si nu stiu daca si cand o sa mai recuperez, la noi e JALE mare de cand cu dintii e sub orice critica, vrea numai in brate, nu doarme fara mine langa el noaptea se trezeste din 30 in 30 de min si simt ca am ajuns la capatul puterilor .Poate nu sunt eu o mama buna din moment ce vad in jurul meu copii care se joaca si singuri si dorm singuri poate nu am stiut eu sa il invat LML tuturor sarbatoritilor din ultimele zile Elena de Iustin-Gabriel |
Elena_iulia tin sa-ti spun ca esti o mama foarte buna nici Diana si mai sunt si alti pufuleti care nu dorm/adorm singuri si se mai trezesc si in timupl noptii de nspe ori (stiu eu un caz sigur-Diana)
Stai linistita si nu-ti fa ganduri din astea
31.12.2009 Roxi de Diana
dulcineea_cj spune:
citat din mesajul lui alexutzzza
Nici noi! nici noi! Ne batem ptr ultimul loc! de Yannis AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
nici noi nu avem dintisori inca
mami de 2 ochi albastri
dulcineea_cj spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui ioana_fota
te inteleg perfect stiu cum este,u macar iti poti face mici planuri,eu doar visez la ele,al meu sot vine abia in dec inainte de craciun ,ma gandesc cu groaza sa nu-l respinga deoarece nu la mai vazut de la 2 luni jumate si atunci va avea 9e f f greu. de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine |
Deci se poate si mai rauUf
mami de 2 ochi albastri
dulcineea_cj spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui rox_y
Doamne ce te inteleg...azi am crezut ca-mi iau campii cand dupa 2 ore de joaca trebuia sa adoarma..(scria in program)..si mi-a adormit abia dupa inca o ora jumate (adica mi-a stat treaza 3 ore jumate)...si mai aveam un pic...si o luam pe aratura nici Diana nu doarme la tati seara...si plange tare cu suspine si cu tot tacamul..iar cand ajunge in brate la mine se linisteste si sta cuminte. O iubesc si ma iubeste. si voi va iubiti. cat doarme fa ce-ti place tie relaxeaza-te. Sper sa-ti iasa pasenta duminica. Si eu mai ies cand nu mai suport situatia.(eu am iesit de 2 ori ..si de fiecare data s-a intamplat sa ii fie greu lui tati..ba la baita, ba s-a trezit si a inceput sa planga fff tare..si a zis ca el nu mai vrea sa stea singur cu Diana) Multe si multi 31.12.2009 Roxi de Diana |
sper sa-mi iasa ca de obicei cand imi fac planuri sa "evadez"nu-mi iasa niciodata
mami de 2 ochi albastri
dulcineea_cj spune:
citat din mesajul lui rox_y
Elena_iulia tin sa-ti spun ca esti o mama foarte buna nici Diana si mai sunt si alti pufuleti care nu dorm/adorm singuri si se mai trezesc si in timupl noptii de nspe ori (stiu eu un caz sigur-Diana) Stai linistita si nu-ti fa ganduri din astea 31.12.2009 Roxi de Diana |
subscriu si eu La fel e si Andrei Capul sus !!!!Trebuie sa fim barbate !
mami de 2 ochi albastri