Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 18
dulcineea_cj spune:
Piscinuta asemanatoare cu a lui Yannis de Alexutzzza am primit eu de la cineva,cumparata de la PLUS Era cam 50 RON
mami de 2 ochi albastri
simplicity spune:
Dulcineea,as vrea sa iti spun cuvinte de incurajare,dar nu prea stiu ce sa iti spun iti trimit un brat enorm de ....
Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !
tomaca spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui al3csa
Si pe noi ne bate candul si ne bat toate cunostiintele la cap dar nu stiu dupa cat timp am voie avand in vedere ca am facut ceza . de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Povestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis [url=http://lilypie.com][/url] |
Dupa 2 ani poti sa mai faci bebe dupa 2 ani.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
dulcineea_cj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Dulcineea,as vrea sa iti spun cuvinte de incurajare,dar nu prea stiu ce sa iti spun iti trimit un brat enorm de .... Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana) Vesnic indragostita de voi doi ! |
Merci mult Mi-e rusine de mine ca mi-am pierdut rabdarea dar sunt si eu om Nu doarme fara mine Asa plange A incercat tati,macar seara sa mai am un pic de liber Nu vrea cu el Cum am aparut in cadrul usii si m-am pus langa el,s-a oprit din plans, s-a intors spre mine,mi-a pus mana pe fata,m-a mngaiat,a suspinat de 2 ori si a adormit (pt prima data asa repede)Azi nici sa mananc nu am putut pana nu l-am adormit ,era sa lesin de foame Plangea de cate ori ma intorceam cu spatele Azi noapte nici nu stiu cum a ajuns cu mine in pat Stiu ca pe la ora 23 l-am alaptat un pic ca s-a trezit,l-am pus in patutul lui si la 2 ma cauta de tzitzi(era langa mine)Oare cum a ajuns acolo ???? Cred ca o iau razna
mami de 2 ochi albastri
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dulcineea_cj
Merci mult Mi-e rusine de mine ca mi-am pierdut rabdarea dar sunt si eu om Nu doarme fara mine Asa plange A incercat tati,macar seara sa mai am un pic de liber Nu vrea cu el Cum am aparut in cadrul usii si m-am pus langa el,s-a oprit din plans, s-a intors spre mine,mi-a pus mana pe fata,m-a mngaiat,a suspinat de 2 ori si a adormit (pt prima data asa repede)Azi nici sa mananc nu am putut pana nu l-am adormit ,era sa lesin de foame Plangea de cate ori ma intorceam cu spatele Azi noapte nici nu stiu cum a ajuns cu mine in pat Stiu ca pe la ora 23 l-am alaptat un pic ca s-a trezit,l-am pus in patutul lui si la 2 ma cauta de tzitzi(era langa mine)Oare cum a ajuns acolo ???? Cred ca o iau razna mami de 2 ochi albastri |
Cred ca te iubeste fff mult! Nu poti sa-l tii cumva langa tine in toate activitatile tale zilnice?
varsta lui Tudor
dulcineea_cj spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui tomaca
Cred ca te iubeste fff mult! Nu poti sa-l tii cumva langa tine in toate activitatile tale zilnice? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
tot langa mine e Dar se plictiseste f repede in bucatarie Si numai langa el mi-e greu sa stau Ma iubeste,micutul (si eu il ador)ca numai noi 2 suntem non stop(si mama_acra care doar ne enerveaza)si de cand tati lucreaza asa mult s-a dezobisnuit si de el si nu mai vrea asa mult cu el Ma duc ca o beata pe strada Sunt f obosita Acum imi fac planuri in mintea mea pt Duminica sa vad daca s-or implini Tati sa-l plimbe in parc si eu sa merg la piscina ...altfel cred ca o iau razna
mami de 2 ochi albastri
tomaca spune:
Meniul nostru zilnic este simplu;
- dimineata 8 - 8.30 biberon cu LP
- gustare in jur de 11 - fructe la cuptor; am inceput sa ne obisnuim cu ele, mancam tot. La inceput mai greu, dar dupa ce am mancat un borcanel de la hipp (l-am ras) acum mancam si fructe facute in casa in general necombinate(piersici simple sau combinate cu nectarine - mai bune asa, pepene galbem, mar, para, mango cu piersica, caise doar de la borcan)
- pranz 13.3-14.30 - piure de legume (din toate cate putin: morcov, patrunjel, telina, dovlecel, cartof, ardei gras, ceapa - nu pasata, fasole verde, spanac) la blender in zeama in care au fiert; adaugam si carne (pui pana acum) si de 2 ori pe saptamana 1/2 galbenus fiert tare si ulei de masline o lingurita. Vom incepe sa facem piure doar din 1-2 legume, altele in fiecare zi. Am eliminat suplimentul de biberon, la sfatul pediatrei si nu a protestat. Adevarul este ca acum mananca tot castronasul.
- gustare de dupa-amiaza 18: am inceput de 2 zile cu iaurt ca sa inlocuim biberonul de la aceasta ora. In prima zi s-a cam strambat si a mancat doar jumatate; ieri a mers mai bine a mancat aproape tot.
L-am pacalit cu putine cereale adaugate asa de gust.
- seara dupa baie cam pe la 21.30 in medie - biberon la care adoarme cam in 99,99% din cazuri si doarme pana dimineata.
varsta lui Tudor
tomaca spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui dulcineea_cj
tot langa mine e Dar se plictiseste f repede in bucatarie Si numai langa el mi-e greu sa stau Ma iubeste,micutul (si eu il ador)ca numai noi 2 suntem non stop(si mama_acra care doar ne enerveaza)si de cand tati lucreaza asa mult s-a dezobisnuit si de el si nu mai vrea asa mult cu el Ma duc ca o beata pe strada Sunt f obosita Acum imi fac planuri in mintea mea pt Duminica sa vad daca s-or implini Tati sa-l plimbe in parc si eu sa merg la piscina ...altfel cred ca o iau razna mami de 2 ochi albastri |
Uff! Sa ai grija de tine.
varsta lui Tudor
elena_iulia spune:
Salutare !!!!
Sunt in urma rau si nu stiu daca si cand o sa mai recuperez, la noi e JALE mare de cand cu dintii e sub orice critica, vrea numai in brate, nu doarme fara mine langa el noaptea se trezeste din 30 in 30 de min si simt ca am ajuns la capatul puterilor .Poate nu sunt eu o mama buna din moment ce vad in jurul meu copii care se joaca si singuri si dorm singuri poate nu am stiut eu sa il invat
LML tuturor sarbatoritilor din ultimele zile
tomaca spune:
In wk ne tinem iar de petreceri. Maine rupem turta unei finute. Duminica avem petrecere de 2 ani pentru alta.
Am mari emotii de cum ne vom descurca cu Tudor. El dupa ora 5 mai trebuie sa doarma putin altfel devine marait si nu sport sa-l vad ca sufera. Sper sa reusim sa ne incadram intre orele de petreceri.
Prin urmare ne vedem abia luni.
varsta lui Tudor