Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (118)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Dulcineea,as vrea sa iti spun cuvinte de incurajare,dar nu prea stiu ce sa iti spun iti trimit un brat enorm de ....

Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

Merci mult Mi-e rusine de mine ca mi-am pierdut rabdarea dar sunt si eu om Nu doarme fara mine Asa plange A incercat tati,macar seara sa mai am un pic de liber Nu vrea cu el Cum am aparut in cadrul usii si m-am pus langa el,s-a oprit din plans, s-a intors spre mine,mi-a pus mana pe fata,m-a mngaiat,a suspinat de 2 ori si a adormit (pt prima data asa repede)Azi nici sa mananc nu am putut pana nu l-am adormit ,era sa lesin de foame Plangea de cate ori ma intorceam cu spatele Azi noapte nici nu stiu cum a ajuns cu mine in pat Stiu ca pe la ora 23 l-am alaptat un pic ca s-a trezit,l-am pus in patutul lui si la 2 ma cauta de tzitzi(era langa mine)Oare cum a ajuns acolo ???? Cred ca o iau razna

mami de 2 ochi albastri

Doamne ce te inteleg...azi am crezut ca-mi iau campii cand dupa 2 ore de joaca trebuia sa adoarma..(scria in program)..si mi-a adormit abia dupa inca o ora jumate (adica mi-a stat treaza 3 ore jumate)...si mai aveam un pic...si o luam pe aratura

nici Diana nu doarme la tati seara...si plange tare cu suspine si cu tot tacamul..iar cand ajunge in brate la mine se linisteste si sta cuminte. O iubesc si ma iubeste.

si voi va iubiti. cat doarme fa ce-ti place tie relaxeaza-te. Sper sa-ti iasa pasenta duminica.

Si eu mai ies cand nu mai suport situatia.(eu am iesit de 2 ori ..si de fiecare data s-a intamplat sa ii fie greu lui tati..ba la baita, ba s-a trezit si a inceput sa planga fff tare..si a zis ca el nu mai vrea sa stea singur cu Diana)

Multe si multi

31.12.2009 Roxi de Diana

sper sa-mi iasa ca de obicei cand imi fac planuri sa "evadez"nu-mi iasa niciodata

mami de 2 ochi albastri

iti tin pumnii sa iasa,uneori sunt f obosita sau imi este rau si ea are chef de joaca sau plimbare si se uita cu niste ochisori la mine...vecini se uita cas la mine nu-i inteleg pe unii sincerma vad urcand sau coborand cu carutul si in loc sa zica si ei:vecina va pot ajuta?imi fac loc pe scara si atata tot

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Nu-i asa ca sunt cam pretentioasa?ma fac sa rad singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

saracutzul Siluan mai are de trait doar o luna..si are nevoie de 100 de mii de euro....Offf....a fost reportaj la pro tv...sunt atat de trista...

31.12.2009 Roxi de Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

ioi ,da Avem niste pretentii Prea umane

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Citat:

saracutzul Siluan mai are de trait doar o luna..si are nevoie de 100 de mii de euro....Offf....a fost reportaj la pro tv...sunt atat de trista...

31.12.2009 Roxi de Diana

te cred.vestile astea ar intrista pe oricine,sa multumim cerului ca asa cum ne tot vaitam,suntem sanatoase si noi si puiutii nostri.O pt Siluan macar atata putem face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:

31.12.2009 Roxi de Diana

Astea-s probleme adevarate Of Doamne !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Hello mamici de pufi frumosi!

Vad ca ati mai iesit cateva de dupa cortina. Alexutza ii place lui Yannis acolo, nu ii e inca dor de casa? Nici noi n-avem dinti inca.....in dreptul caninilor de sus se vad umflaturile albe, sper sa nu-i calcam pe urme nepotelului vampiras de Lorex.

Un brat de pt toate mamicile care au cam ajuns la capatul puterilor. Sfatul meu ar fi sa incercati sa dormiti si voi macar o ora pe zi, o sa va simtiti mult mai bine. Eu una am intrat in ritmul delfitei si momentan doarme destul cat sa-mi fac si eu treburile.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Fac capitol nou.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

LUCAS miorlau scuze, mami, si multzu de bunatatzi

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Miremia daca tot ai aparut ne faci un capitol nou?

Mergi la inceput