Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 20
ioana_fota spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui dulcineea_cj
sper sa-mi iasa ca de obicei cand imi fac planuri sa "evadez"nu-mi iasa niciodata mami de 2 ochi albastri |
iti tin pumnii sa iasa,uneori sunt f obosita sau imi este rau si ea are chef de joaca sau plimbare si se uita cu niste ochisori la mine...vecini se uita cas la mine nu-i inteleg pe unii sincerma vad urcand sau coborand cu carutul si in loc sa zica si ei:vecina va pot ajuta?imi fac loc pe scara si atata tot
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
ioana_fota spune:
Nu-i asa ca sunt cam pretentioasa?ma fac sa rad singura.
rox_y spune:
saracutzul Siluan mai are de trait doar o luna..si are nevoie de 100 de mii de euro....Offf....a fost reportaj la pro tv...sunt atat de trista...
31.12.2009 Roxi de Diana
ioana_fota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rox_y saracutzul Siluan mai are de trait doar o luna..si are nevoie de 100 de mii de euro....Offf....a fost reportaj la pro tv...sunt atat de trista... 31.12.2009 Roxi de Diana |
te cred.vestile astea ar intrista pe oricine,sa multumim cerului ca asa cum ne tot vaitam,suntem sanatoase si noi si puiutii nostri.O pt Siluan macar atata putem face.
dulcineea_cj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rox_y saracutzul Siluan mai are de trait doar o luna..si are nevoie de 100 de mii de euro....Offf....a fost reportaj la pro tv...sunt atat de trista... 31.12.2009 Roxi de Diana |
Astea-s probleme adevarate Of Doamne !
mami de 2 ochi albastri
miremia spune:
Hello mamici de pufi frumosi!
Vad ca ati mai iesit cateva de dupa cortina. Alexutza ii place lui Yannis acolo, nu ii e inca dor de casa? Nici noi n-avem dinti inca.....in dreptul caninilor de sus se vad umflaturile albe, sper sa nu-i calcam pe urme nepotelului vampiras de Lorex.
Un brat de pt toate mamicile care au cam ajuns la capatul puterilor. Sfatul meu ar fi sa incercati sa dormiti si voi macar o ora pe zi, o sa va simtiti mult mai bine. Eu una am intrat in ritmul delfitei si momentan doarme destul cat sa-mi fac si eu treburile.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 7 kg
cris.dogarel spune:
LUCAS miorlau scuze, mami, si multzu de bunatatzi
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
ioana_fota spune:
Miremia daca tot ai aparut ne faci un capitol nou?