Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 16
cris_mario spune:
hy,again
a dat cineva ficat de pui puilor? ...eu vreau sa ii fierb akm sa ii dau cu galbenus,k tocmai a taiat o gaina si ma gandeam sa il fierb in lapte?...ce ziceti?...
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario hy,again a dat cineva ficat de pui puilor? ...eu vreau sa ii fierb akm sa ii dau cu galbenus,k tocmai a taiat o gaina si ma gandeam sa il fierb in lapte?...ce ziceti?... Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 o printesa grabita... varsta Alexandrei |
Pai mi se pare prea mult pt ea si ficat si galbenus. Nu ai vrea sa i le dai separat?
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
[url=http://lilypie.com][/url]
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui al3csa
Pai mi se pare prea mult pt ea si ficat si galbenus. Nu ai vrea sa i le dai separat? de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Povestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis [url=http://lilypie.com][/url] |
nuu...o sa ii dau asa fff putin ficat si putin galbenus...asa i-am dat si lui Mario,akm sper sa-i placa
al3csa spune:
Si eu sunt foarte curioasa daca o sa-i placa lui Yannis ficatul ca are un gust mai ciudat si mai puternic. Am o vecina care nu poate sa o pacaleasca pe fisa sub nici o forma sa pape ficat . Sa ne spui daca i-a placut.
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
[url=http://lilypie.com][/url]
simplicity spune:
citat din mesajul lui haircut Hai sa zic si de Maia 2 vorbe. Am fost miercuri la vaccin, are 6600, 58cm, "vrea mai mult decat poate la varsta asta" a zis dr cand a inceput maimutzica sa se intinda dupa tot ce e era pe acolo, lucruri la care nu avea cum sa ajunga. A fost cumintica, n-a plans deloc, n-a facut febra, 37,7 seara inainte de baita, asa face mereu si dupa baita ii scade. Papam si noi, nu prea diversificat dupa cate vad pe aici(felicitari, mamici istete, am salvat retete care mi se par foarte inspirate)Introducem foarte incet alimentele, la 4-5 zile unul nou, pana acum n-am avut reactii, decat la cerealele cu roshcove, dar nu sunt convinsa ca iritatia a fost de la ele si nu de la caldura si de la aerul sarat si umed de la mare...dar am renuntat la ele, deocamdata. Dimineata papam morcov ras, mar si 2 masuri de cereale. Marul e si el ras pe razatoare de plastic, nu blenduit. N-am avut probleme, l-a acceptat asa.Papa cam 150ml, ii place. Aaaa, fetele din Dr Taberei, daca vreti razatoare de sticla(eu am gasit-o la tara pe a mea) are in piata Moghioros la o taraba.Soacra mea zice ca a auzit de accidente cand s-a rupt un zimtisor din ea si s-a ranit bb, asa ca inca sunt la cea de plastic ca m-a speriat. La legume e cu cantecI-am introdus pana acum morcov, dovlecel, pastarnac, combinate cu putin ulei de masline si de 3 zile si piept de gaina.Nu-i plac deloc e o aventura totala masa aia. M-a mai ajutat sotul, a distrat-o, i-am atras atentia la altceva si tot nu prea reusim. Ieri i-am pus in piure si LM si cereale si parca, parca a mancat un pic mai bine.Maine cred ca-i bag si cartof. Apoi mai introducem fructe ca trece sezonul lor si-i pacat. Pana acum am facut rost de la tara de tot ce mi-a trebuit, parintii mei au pus in gradina bunicilor, ce n-au avut ei am luat de la vecini. Dar piersica, nectarina, caisa cred ca o sa cumpar ca nu prea se fac la noi. N-au fost chiar 2 vorbe da' n-am mai scris de mult, se iarta, nu de Maia Ilinca (29.01.10) |
Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !
tomaca spune:
Fetelor, avem la parties in wk !!!!! Lista mare:
LML pufuletii:
Arthur - danyelana
Ioana Cristina - mandruta
Mara Andreea - rebiana27
Fericiti sfintisori:
Maia Teodora - sagetutza
Teodor - plateea
Teodor - lucia2000
Tudor patriotul - Andre_lina
Aniversari de ani intregi:
Mamidepuiuti
Mariuca de Iulenca
Face si Tudoras cinste pentru maine
Multi domle, multi. La multi ani si sa fim sanatosi!
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Buna seara! Vai, iar am fost strigata la catalog, rusine mie! Din ce citesc vad ca voi dati bebeilor cate 3 mese diversificate pe zi. Cand ati facut trecerea? Ca noi suntem la 2 mese inca, fructele de la 9 si pranzul (care este este un piure fara pretentii, nu avocado, si alte minuni...) Chiar ma gandeam azi ca nu i-am mai introdus nimic nou de o saptamana... cred ca urmeaza para, ca parca e cam constipat... Of, mi se pare ca voi ati facut cursuri de "chef" cu ce meniuri prezentati pe aici, de unde la luati, ca eu nu am nici cea mai mica idee... Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 2 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
idem x3
- si eu rushinica , am fost strigata la catalog
- si eu 2 mese pe zi
- si eu ma uit ca matza in calendar la pilaf cu pui si alte minuni...noi legume normale, banale intr-un pireu normal banal si gata, sau cand e zi de carne bag borcan aici in deplasare...
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
tomaca spune:
Multumesc tutuor pentru griji. N-am mai fost la politie. Dupa ce am terminat serviciul, nu mai aveam niciun chef sa ma duc sa dau de vreun politist plictisit ca-i mai dau un dosar cu date incomplete. M-am dus direct acasa ca mi-era dor de Tudor.
Asa este. Poate l-au prins la razie si i-au gasit altceva in neinregula, caci la cum arata nici carnet nu parea sa aiba!
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
dulcineea_cj spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
OMG, deci suntem "bine" de tot...SI lua bine in greutate? Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
Nu stiu ,ca am fost asa de socata ca nu am mai intrebat nimic
mami de 2 ochi albastri
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui tomaca Multumesc tutuor pentru griji. N-am mai fost la politie. Dupa ce am terminat serviciul, nu mai aveam niciun chef sa ma duc sa dau de vreun politist plictisit ca-i mai dau un dosar cu date incomplete. M-am dus direct acasa ca mi-era dor de Tudor. Asa este. Poate l-au prins la razie si i-au gasit altceva in neinregula, caci la cum arata nici carnet nu parea sa aiba! varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Lasa, sa fii tu sanatoasa! pe ala sigur il prind cu proxima ocazie ca dacae asa de tampit face el cevasi mai aiurea si il prind frumos de tot.
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)