Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 15
rox_y spune:
acum sa raspund mai din urma...
Miremia, Cris D...eu de cateva zile (cam de vreo 2 saptamani asa)...am descoperit ca imi folosea tzatza pe post de suzeta... si acum chiar daca se trezeste peste noapte nu-i mai dau de cate ori se trezeste...fac calcule matematice si ii dau la o distanta de 3 ore..ca daca ar fi dupa ea .
Asa si ...mai vroiam sa zic..ca daca se trezste o iau in brate o linistesc..ma plimb cu ea prin camera(vreo 2 min)..si o pun la loc si somn de voie...pana la urmatoarea trezire
In legatura cu diversificarea, Miremia, nici mie nu mi-a acceptat la inceput nimic...ma speriasem ca nu o sa manance si etc etc..apoi mi-a acceptat pe rand morcov, patrunjel (intr-o vreme ii dadeam doar morcov cu patrunjel ca nu vroia nimic altceva)..telina (care nu mi-o accepta in pireu)..si restul legumelor. Eu chiar am introdus si carnea si ouletul. carnea ii place..ouletul mai putin..dar mai incercam.
Marul..e pb noastra majora..la inceput nu-l vroia nicidecum.Am incercat cu de toate apoi...(nectarina, caisa, cu biscuiti)..nimic.. Si am zis hai sa vad sa incerc cu ceva dulce(banana)..si ii place la nebunie. Apoi i-am dat si pepene galben cu biscuiti..idem. Macar acum cand sunt fructele astea ca dupa aceea pauza...
rabdarica..ca e mica acum..las-o sa se obisnuisca cu alta mancarica decat laptic de la mami.
sper ca m-am facut inteleasa
31.12.2009 Roxi de Diana
rox_y spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Si sa strig si catalogul: cris.m, danyelana, alexutza, nikole, annais, Ale1212xa, ratusca, ayanna (cred ca e ocupata cu nemtii), plateea, elena_iulia, xela, happyela, oani, alicredo, iulenca unde ati disparut??? Elefantica, carmita, sagetutza, bubu, baly voi ne-ati parasit? Sper ca n-am uitata pe nimeni. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 7 kg |
bubu...din ce am citit pe aici parca e in luna de miere
31.12.2009 Roxi de Diana
simplicity spune:
citat din mesajul lui ale1212xa neatza fetele am vazut ca sunt strigata la catalog....rusinica sa imi fie dar am fost foarte ocupata...sambata avem pomana pentru mama soacra si am avut muuulte de cumparat...si timp deloc... bebe e un marait...pe de o parte s-a iritat groaznic la cuculet si pe de alta parte ne iese primul dintisor...deci sunt chiauna...dar si de el imi e o milaaa nu am mai gasit pampersi de la DM si am luat Pampers..de la ei cred, s-a iritat groaznic...i-am dat cu tot ce stiam, crema de galbenele, bepanthen, prenaten, sudocrem...nimic nu a functionat..vad ca acum merge spalat cu ceai de musetel si uns cu ulei fiert...incepe sa se vindece... dintisorul e aproape iesit...nu ma lasa sa ma aproprii de gurita decat daca e mancare sau daca vede ca mi-am uns dehetul cu calgel... sa aveti o zi frumoasa va doresc si un we linistit.. ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !
simplicity spune:
citat din mesajul lui ana_g simplicity, bebe 2 e pe drum sau doar in plan? mama unui pui...Stefan |
Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !
haircut spune:
Servus!
Multumim de cafea CrisM, felicitari pentru micuta curajoasa Bafta sa nu aveti reactii adverse. Si eu ma uit cu jind la greutatea Alexandrei felicitari!
Oani, concediu placut si relaxant in continuare pentru Miorluc cel mic. Multumim de piure
Bea, multa, multa sanatate sotului, multa putere tie sa il ajuti sa treaca peste perioada asta grea. Sa va dea Dumnezeu numai bune, sa scapati. E bine ca totusi esti la tara, ai vaca, ai in gradina mancare, lasa restul ca incet, incet se vor rezolva. Suntem si noi alaturi cu o imbratisare si daca putem cu mai mult, cu draga inima
CrisD, sa va fie de bine plimbarea, asteptam povesti frumoase si poze. Imi pare rau de cumparaturi...la anul...Ema maraita si pe mami siliconata si creata
Miremia, stai linistita ca delfi se va apuca si de mancare si va dormi si singurica, sunt micuti acum si totul nou pentru ei...Cu rabdare reusim totul...Felicitari pentru adormitul in pat
Roxy, nu vrea putina apa sau ceai cand se trezeste?Poate ii e si sete. Dienutza dragutza
Simplicity, ai o scumpete de fetita iritatie de la dinti....bine de retinut. sa iasa usor si dintisorul asta. Va admir foarte tare ca aveti curaj de bb 2 asa repede, BRAVO!
Lorex bobita frumusica o sa faca ravagii in cazinourile lumii daca stie de-acum regulile
MP, spor la pregatiri. Tortul ala e dementialMi-e tare mila de Radu cu scoala si eu as fi terminata
Xela, ce faceti?Cum merge diversificarea?
de Maia Ilinca (29.01.10)
haircut spune:
Hai sa zic si de Maia 2 vorbe. Am fost miercuri la vaccin, are 6600, 58cm, "vrea mai mult decat poate la varsta asta" a zis dr cand a inceput maimutzica sa se intinda dupa tot ce e era pe acolo, lucruri la care nu avea cum sa ajunga. A fost cumintica, n-a plans deloc, n-a facut febra, 37,7 seara inainte de baita, asa face mereu si dupa baita ii scade.
Papam si noi, nu prea diversificat dupa cate vad pe aici(felicitari, mamici istete, am salvat retete care mi se par foarte inspirate)Introducem foarte incet alimentele, la 4-5 zile unul nou, pana acum n-am avut reactii, decat la cerealele cu roshcove, dar nu sunt convinsa ca iritatia a fost de la ele si nu de la caldura si de la aerul sarat si umed de la mare...dar am renuntat la ele, deocamdata.
Dimineata papam morcov ras, mar si 2 masuri de cereale. Marul e si el ras pe razatoare de plastic, nu blenduit. N-am avut probleme, l-a acceptat asa.Papa cam 150ml, ii place.
Aaaa, fetele din Dr Taberei, daca vreti razatoare de sticla(eu am gasit-o la tara pe a mea) are in piata Moghioros la o taraba.Soacra mea zice ca a auzit de accidente cand s-a rupt un zimtisor din ea si s-a ranit bb, asa ca inca sunt la cea de plastic ca m-a speriat.
La legume e cu cantecI-am introdus pana acum morcov, dovlecel, pastarnac, combinate cu putin ulei de masline si de 3 zile si piept de gaina.Nu-i plac deloc e o aventura totala masa aia. M-a mai ajutat sotul, a distrat-o, i-am atras atentia la altceva si tot nu prea reusim. Ieri i-am pus in piure si LM si cereale si parca, parca a mancat un pic mai bine.Maine cred ca-i bag si cartof. Apoi mai introducem fructe ca trece sezonul lor si-i pacat.
Pana acum am facut rost de la tara de tot ce mi-a trebuit, parintii mei au pus in gradina bunicilor, ce n-au avut ei am luat de la vecini. Dar piersica, nectarina, caisa cred ca o sa cumpar ca nu prea se fac la noi.
N-au fost chiar 2 vorbe da' n-am mai scris de mult, se iarta, nu
de Maia Ilinca (29.01.10)
lucia2000 spune:
salutari fetele.
De la cate luni se dau bananele in stare naturala la bebelusi?
Vreau sa zic crude nu intregi. pasate evident
iulenca spune:
citat din mesajul lui lucia2000 salutari fetele. De la cate luni se dau bananele in stare naturala la bebelusi? Vreau sa zic crude nu intregi. pasate evident Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Buna ziua fetelor.
Bananele sunt singurele care se pot da crude (nepreparate termic) inca de la inceputul diversificarii.
al3csa spune:
citat din mesajul lui lucia2000 salutari fetele. De la cate luni se dau bananele in stare naturala la bebelusi? Vreau sa zic crude nu intregi. pasate evident Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Eu ii dau cam de vreo luna jumate
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
[url=http://lilypie.com][/url]
al3csa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana) Vesnic indragostita de voi doi ! |
Si pe noi ne bate candul si ne bat toate cunostiintele la cap dar nu stiu dupa cat timp am voie avand in vedere ca am facut ceza .
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
[url=http://lilypie.com][/url]