Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 14
cris.dogarel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Tomaca normal ca TREBUIE sa te duci la politie!!! Cum sa lasi nemernicul nepedepsit??? Vaaiiii...astia au nororc ca nu dau peste una ca mine. Cris.d wb, sa va fie de bine plimbarea! V-ati mai luat Britax? Nici mie nu mi-a placut tot ce am citit acolo, mai ales faza cu bebelul nu trebuie sa se trezeasca noaptea sa suga. Si Mara se trezeste...din ce in ce mai des. M-am gandit sa fac asa: din 6 leganari pe picioare pe zi sa raman cu 3,2 ...pana le elimin pe toate. Dupa ce se obisnuieste sa adoarma neleganata, o sa o pun ziua in patut sa adoarma si singura o data, de doua ori si sper eu incet incet se obisnuieste. Oricum.....ma gandeam ca se va intampla dupa vreo 2 luni. Ne-a venit scaunul!!! Nu este asa OZN cum parea la prima vedere. Are 7 pozitii pe inaltime, scaunul inca vreo 2 si se pliaza ff frumos incat incape sub masa. Si acum sa va zic si eu of-ul meu. Nu vreau sa par disperata, nici nu sunt extrem de disperata dar.....delfita refuza diversificarea. Mi-am facut reprosuri ca poate am inceput prea tarziu, am incercat piure de fructe, piure de legume, feeder, piure aproape lichid de legume dat cu bibe....refuza tot, strange gurita sau pune limba sa nu pot sa-i bag nimic in gura. Ce ma sfatuiti sa fac? Ma gandeam sa iau niste cereale si sa-i fac cereale + fruct + LM. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 7 kg |
nu am lat nici britax, nici nik. cu 2 copii in vacanta cu masina nu poti face cumparaturi. nu stiam. abia aveau rabdare la cumparat mancare
ce scaun ai luat?sorry daca ai zis in asteA 7 capitole still to read...
ema papa acum, dupa 1 luna, fructele. la legume... e cu cantece, etc si... abia-abia
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui ale1212xa neatza fetele am vazut ca sunt strigata la catalog....rusinica sa imi fie dar am fost foarte ocupata...sambata avem pomana pentru mama soacra si am avut muuulte de cumparat...si timp deloc... bebe e un marait...pe de o parte s-a iritat groaznic la cuculet si pe de alta parte ne iese primul dintisor...deci sunt chiauna...dar si de el imi e o milaaa nu am mai gasit pampersi de la DM si am luat Pampers..de la ei cred, s-a iritat groaznic...i-am dat cu tot ce stiam, crema de galbenele, bepanthen, prenaten, sudocrem...nimic nu a functionat..vad ca acum merge spalat cu ceai de musetel si uns cu ulei fiert...incepe sa se vindece... dintisorul e aproape iesit...nu ma lasa sa ma aproprii de gurita decat daca e mancare sau daca vede ca mi-am uns dehetul cu calgel... sa aveti o zi frumoasa va doresc si un we linistit.. ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Incearca cu crema petrini de la farmacie e f buna
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui dulcineea_cj Nici feederul nu merge la noi i-am dat fructe cu Lm de pe degetul meu Nimic Daca ii tin jumatati de fruct la gurita le linge de numa Cum incep sa i le pasez,gata Parca ar fi altele ieri m-am intalnit cu o mamica care ma incuraja :"stai linistita ca fiica-mea cea mare a supt tzitzi pana la 1 an si 4 luni EXCLUSIV "Nu a vrut altceva si pace Si asta a fost acum 35 de ani mami de 2 ochi albastri |
OMG, deci suntem "bine" de tot...SI lua bine in greutate?
cris.dogarel spune:
MP ema e... ca dupa vaccin. am facut infanrix, ca nu aveau pentaxim la farma unde am fost si e grabeam...310 lei. btw, CRISM, tare destept primarul vostru. soo, fara febra si maraiala cat cuprinde. aiurea ca nu prea ia tzatza de linistire, asa ca sunt cu silicoane si...par cretz, de la bigudiurile puse pe nervii mei
Yasmine spune:
citat din mesajul lui ale1212xa neatza fetele am vazut ca sunt strigata la catalog....rusinica sa imi fie dar am fost foarte ocupata...sambata avem pomana pentru mama soacra si am avut muuulte de cumparat...si timp deloc... bebe e un marait...pe de o parte s-a iritat groaznic la cuculet si pe de alta parte ne iese primul dintisor...deci sunt chiauna...dar si de el imi e o milaaa nu am mai gasit pampersi de la DM si am luat Pampers..de la ei cred, s-a iritat groaznic...i-am dat cu tot ce stiam, crema de galbenele, bepanthen, prenaten, sudocrem...nimic nu a functionat..vad ca acum merge spalat cu ceai de musetel si uns cu ulei fiert...incepe sa se vindece... dintisorul e aproape iesit...nu ma lasa sa ma aproprii de gurita decat daca e mancare sau daca vede ca mi-am uns dehetul cu calgel... sa aveti o zi frumoasa va doresc si un we linistit.. ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Recomand Bepanthen.
ana_g spune:
'neataa!!! (aproape amiaza....nu conteaza...)
LML tuturor micilor sarbatoriti de azi!!!!!!
Cris.m, pentru printesa vaccinata cu succes si pentru greutatea la care noi inca ne uitam cu jind de unde de jos, nici nu se zareste la linia orizontului macar.......
Cris.d, pup pentru pufuleata vaccinata dar un pic suparata....trece, cu rabdacol, stii mai bine....
310 infarixul....eu am dat tremurand 290.....si al meu a plans....si la dr si acasa...si febra.....dar trecu....acum incep dintii, cred, ca prea isi freaca dingia cu tot ce gaseste
nu mai stiu exact cine spunea ca nu-i toaca bine blenderul morcovul....alexutzzza spunea, si eu am facut intocmai si a mers, ca taie morcovul felii f f subtiri si merge. si am obs ca si voi ca daca e ceva lichid pe-acolo, se blenduieste mai usor. de exemplu eu pun morcovul taiat ca mai sus primul in vas, apoi marul, apoi para si apoi banana/piersica. astea din urma se terciuesc imediat si se formeaza o pasta fluida care ajuta la blenduirea mai usoara a marului, apoi a morvovului. uf, am obosit.....am scris dintr-o rasuflare
mama unui pui...Stefan
ana_g spune:
mmm....mai voiam sa zic ceva.....
tomaca, in ziua de azi tre sa fii atent la neatentia celorlalti, pt binele tau. chiar si pe verde nu trec fara sa ma asigur!...bine ca n-ai patit nimic, ai grija data viitoare, ochii cat cepele, ca-s multi cretini la volan!
lorex...ntz ntz ntz....de mica o inveti...se vede pe fata ei ca stie f bine sa faca jocurile!
simplicity, bebe 2 e pe drum sau doar in plan?
mama unui pui...Stefan
rox_y spune:
neatza....sau ziua buna!
cris m pt cafeluta
LML pufilor de azi
tomaca ma bucur ca nu ai patit nimic
cris m. sa va fie de bine vaccinul.alexandra cea cuminte
lorex..se pricepe nu gluma
31.12.2009 Roxi de Diana
ioana_fota spune:
Cris M sa-i fie de bine alexandrei vaccinul.
LML sarbatoritilor de azi
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
oani_2002 spune:
Neatza
Noi suntem in concediu, deci cam absentez, motivat evident. Nu am plecat pe niciunde ca era greu de varat totul in masina, dar iesim zilnic ori la plaja ori pe distante mai lungute. Cum azi s-a decis zi de vizitat ceva pesteri si un parc acvatic, astia micii (adica eu si pitix-ul) am ramas acasa. Poate apuc sa recuperez ceva, desi me indoiesc, pe motiv de pitix super marait, adica Super Miorluc!
In primul rand, cum ieri n-am intrat, zic azi
Alex de MP
Un puc mare, mare pt viitorul neamt.
cris_d - te-ai intors! Vad ca ioc cumparaturi, dar macar de odihnit v-ati odihnit ceva? (ma indoiesc, ca unde nu incap cumparaturile de copii, cu atat mai mult nu incape odihna). M-as risca si eu cu tine
G de c
Si nu plec de aici pana nu dau de baut si de mancat , ce va pofteste inimioara! Si un piure bunut de nectarina cu anana si cu avocado pt pufuletii diversificati!
Mami de +