Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 11
lucia2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui evyme simplicity bebe 2??? Esti curajoasa! Eu cred ca o sa mai stau vreo 2 ani pana la nr. 2... Oricum, bafta! Vazut si poze cu Teo ochelaristul Si apropo de asta, Lucia, poti sa mai pui o data linkul cu site-ul de unde ai luat compleul ala de fotbalist Vazut si salivat la tortul lui Alex de mamidepuiuti din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod AMR 1 kg... si apoi inca 3, daca se poate |
Acesta este situl.
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 am intors casa cu curu in sus............ l-am mutat pe Ivan cu tot arsenalul aici in camera asta, si dincolo e vraiste...............nu se mai putea, ca nu am mai facut o curatenie generala de tare multa vreme.......... asa ca am de lucru muuulttttttttttttt CRIS M>........hai la calcat de perdele:) apropos tot vroiam sa te intreb..........mi s-a stricat si calcatorul, tu de care ai, ca la cat calci tu, daca ala rezista e bun, clar.....................sper ca nu ceva tefal de 10 milioane ca nu am bani de asa ceva............ deci spalat perdele, draperii, cearceafuri...........geamuri..........aerisit la greu, ca am de gand numai maine sa ne "mutam inapoi" spalat covor si apoi incep de la baie...........pana afara.......................ioiiiiiiiiiiiii pe seara o sa fiu knock out........... ma pregatesc, ca poate vine sotul sapt viitoare acasa, si sa il primesc cu casa curata................ aoleuuuuuuuuuuuuuuuu ca abia astept sa va sciu ca vine acasa....cred ca o sa bag cele mai mari litere existente si cele mai multe culori care se pot baga................... doamne da sa fie asa.................... spor la lucru , desi la voi parca e sarbatoare,..cinesi zicea?nu mai stiu.................... v-am pupat is cu okii pe voi si daca am ceva de spus ............scriu repede..oki?????????????????????? Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas... |
Bea eu am o statie de calcat luata de pe situl www.choicebrand.ro/" target="_blank"> asta.
miremia spune:
Tomaca normal ca TREBUIE sa te duci la politie!!! Cum sa lasi nemernicul nepedepsit??? Vaaiiii...astia au nororc ca nu dau peste una ca mine.
Cris.d wb, sa va fie de bine plimbarea! V-ati mai luat Britax?
Nici mie nu mi-a placut tot ce am citit acolo, mai ales faza cu bebelul nu trebuie sa se trezeasca noaptea sa suga. Si Mara se trezeste...din ce in ce mai des.
M-am gandit sa fac asa: din 6 leganari pe picioare pe zi sa raman cu 3,2 ...pana le elimin pe toate. Dupa ce se obisnuieste sa adoarma neleganata, o sa o pun ziua in patut sa adoarma si singura o data, de doua ori si sper eu incet incet se obisnuieste. Oricum.....ma gandeam ca se va intampla dupa vreo 2 luni.
Ne-a venit scaunul!!! Nu este asa OZN cum parea la prima vedere. Are 7 pozitii pe inaltime, scaunul inca vreo 2 si se pliaza ff frumos incat incape sub masa.
Si acum sa va zic si eu of-ul meu. Nu vreau sa par disperata, nici nu sunt extrem de disperata dar.....delfita refuza diversificarea. Mi-am facut reprosuri ca poate am inceput prea tarziu, am incercat piure de fructe, piure de legume, feeder, piure aproape lichid de legume dat cu bibe....refuza tot, strange gurita sau pune limba sa nu pot sa-i bag nimic in gura. Ce ma sfatuiti sa fac? Ma gandeam sa iau niste cereale si sa-i fac cereale + fruct + LM.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 7 kg
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui tomaca Fetelor, sa vedeti ce mi s-a intamplat acum o ora. M-a lovit un tampit pe trecerea de pietoni. Am sunat la 112 sa-l reclam si m-au sfatuit sa ma duc si la brigada rutiera. Nu stiu ce sa fac, sa ma mai duc? Mi-e teama de timpul pierdut. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Eu zic sa mergi.
Daca tu ai scapat cu bine in locul tau ar putea fi un copil, un batran care ar putea sa si moara din cauza unui astfel de nenorocit.
lucia2000 spune:
Miremia si Teo la inceput a parut sa refuze mancarea numai ca lui nu-i placeau cerealele. Acum 2 zile i-am introdus mar si a papat si azi a mancat supica din pastarnac si morcov.
Apropo de asta.
Cu blender-ul de-l am eu nu se face pasta morcovul.
Voi ce folositi?
miremia spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Miremia si Teo la inceput a parut sa refuze mancarea numai ca lui nu-i placeau cerealele. Acum 2 zile i-am introdus mar si a papat si azi a mancat supica din pastarnac si morcov. Apropo de asta. Cu blender-ul de-l am eu nu se face pasta morcovul. Voi ce folositi? Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Azi am descoperit si eu ca daca pun lichid (LM in cazul meu) cand blenduiesc ceva iese pasta. Si parca imi spusese Alexutza dar cine a avut urechi sa auda atunci....
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 7 kg
micki_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
felicitari pt dintisor sanatate la mamica spor la exersat! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Mihaela, mami de Florin Cristian (povestea nasterii)
AMR 6 pan'la nunta
dulcineea_cj spune:
citat din mesajul lui miremia Tomaca normal ca TREBUIE sa te duci la politie!!! Cum sa lasi nemernicul nepedepsit??? Vaaiiii...astia au nororc ca nu dau peste una ca mine. Cris.d wb, sa va fie de bine plimbarea! V-ati mai luat Britax? Nici mie nu mi-a placut tot ce am citit acolo, mai ales faza cu bebelul nu trebuie sa se trezeasca noaptea sa suga. Si Mara se trezeste...din ce in ce mai des. M-am gandit sa fac asa: din 6 leganari pe picioare pe zi sa raman cu 3,2 ...pana le elimin pe toate. Dupa ce se obisnuieste sa adoarma neleganata, o sa o pun ziua in patut sa adoarma si singura o data, de doua ori si sper eu incet incet se obisnuieste. Oricum.....ma gandeam ca se va intampla dupa vreo 2 luni. Ne-a venit scaunul!!! Nu este asa OZN cum parea la prima vedere. Are 7 pozitii pe inaltime, scaunul inca vreo 2 si se pliaza ff frumos incat incape sub masa. Si acum sa va zic si eu of-ul meu. Nu vreau sa par disperata, nici nu sunt extrem de disperata dar.....delfita refuza diversificarea. Mi-am facut reprosuri ca poate am inceput prea tarziu, am incercat piure de fructe, piure de legume, feeder, piure aproape lichid de legume dat cu bibe....refuza tot, strange gurita sau pune limba sa nu pot sa-i bag nimic in gura. Ce ma sfatuiti sa fac? Ma gandeam sa iau niste cereale si sa-i fac cereale + fruct + LM. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 7 kg |
Nu dispera ca asa e si al meu Pana la urma tot or manca ceva ,nu ? pireutul il mai inghite asa cu noduri dar fructele deloc Sa-l vezi cum strange buzele si gingiile Nici o lingurita nu intra
Evyme,ce cereale pui la fructe ? am citit ca a papat Sebi asa
mami de 2 ochi albastri
dulcineea_cj spune:
Nici feederul nu merge la noi i-am dat fructe cu Lm de pe degetul meu Nimic Daca ii tin jumatati de fruct la gurita le linge de numa Cum incep sa i le pasez,gata Parca ar fi altele
ieri m-am intalnit cu o mamica care ma incuraja :"stai linistita ca fiica-mea cea mare a supt tzitzi pana la 1 an si 4 luni EXCLUSIV "Nu a vrut altceva si pace Si asta a fost acum 35 de ani
mami de 2 ochi albastri
simplicity spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti simplicity,frumos cadou,dar si mai frumoasa e protagonista[si mamica ei] mult succes cu bebe2! vreti surioara sau fratior? mami de Radu si Alex asa creste Alex |
Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !