Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 12
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Neata! Mie mi-a placut intotdeauna sa dorm pana mai tarziu dimineata si ma gandeam zilele astea ca mi s-a cam dus norocul, imi da delfita desteptarea mai in the morning asa dar.....cand deschid ochii vad cel mai furmos zambet pe care l-am putut vedea vreodata, un zambet stirb cu 2 ochi albastri luminosi. Si asa imi place sa ma uit la ea cum leneveste in pat, cum vorbeste in limba ei, cum se joaca cu pernele. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 7 kg |
Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !
ioana_fota spune:
Lorex,Miremia aveti PM.
Tomaca nu-l lasa asa pe nemernic ,unii nu stiu cum d-zeu reusesc sa-si ia carnetul .Noi alaltaieri am papat cica nectarina si cahh,ieri caisa tot cahh dar nu a mai scuipat-o afara si azi putin suc de mar a luat 2 inghitituri si lacatel la gura.Sunt rupta de oboseala va si noapte buna.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
Lillo spune:
Lorex si noi pupam bobitza.
Scriu acum meniul de maine pe care sper sa il accepte:
Piersica+Mar la gustarea de dimineata
Piept de pui+avocado+cateva picaturi de lamaie +orez,porumb, tapioca la pranz.
gmilady spune:
In primul rand La multe lunite si La multi ani mamidepuiuti pentru Alex ! Sanatate si numai bucurii pentru amandoi puiutii!!!
Bea, tin pumnii sa vina acasa acum si sa fie totul cat mai bine
Simplicity, sa dea DD un fratior pentru Ariana... si eu de-abia astept si o bebitza X , dar deocamdata nu facem nimic
Tomaca, sunt multi tampiti, dar chiar asa... Si eu sper sa il gaseasca si sa o incurce rau ala, n-ar trebui sa fie pierdere de vreme daca au cum sa-l identifice... Dar sa fii tu bine in primul rand.
Miremia, chiar n-ai ce sa-ti reprosezi si nu-ti face griji ca e normal... si finutul nostru cam tot asa facea pe la 6 luni cand a inceput D, pe la 7 papa bine...
Bebe X are zile de mofturi, azi a stat si el mai mult cu laptic... Ce functioneaza de obicei la noi cand strange buzitele:
- incerc sa il fac sa rada (cucu-bau, dat din cap etc.) si prind momentul cand e cu gura deschisa
- pun LM in lingurita si ii dau pe la buze, deschide gura mare de tot sa pape (posibil si de sete... dar si pt ca e obisnuit ca asa primeste vigantolul), urmatoare lingurita i-o dau cu piure ... se stramba dar papa, cateodata chiar 2 la rand asteptand LM-ul
Imi imaginez ca nu sunt tocmai metode indicate , dar mai ales la inceput pana se mai obisnuieste cu noul sper ca se accepta...
Pentru noi a fost o alta zi frumoasa (mai putin papatul), nori dar placut - noua ne-a convenit; lui bebe X i-a placut tare mult cu barcuta in piscina , relaxare totala, aproape adormise acolo
si
miremia spune:
Clar bate vant de vacanta pe aici.
Dulcineea, Lady parca m-am mai linistit acum dupa ce am citit ce ati scris. O sa insist, o sa incerc tot ce se poate (legume, fructe, combinatii) pana la urma o dam noi de cap. Eu una eram convinsa ca o sa fie o mancacioasa ca parintii ei dar nu e timpul pierdut....vb decenuelei, genele de moldoveanca trebuie sa-si spuna cuvantul.
Si sa o si laud ca prea m-am plans de ea ieri si azi. A adormit pisicuta in 15 minute fara sa caraie langa mine in pat si nici nu m-a mai tzatzait. I-am dat sa bea apa asa ca am ajuns la concluzia ca ma tzatzaia de sete.
Lucia mi-am amintit ca trebuie sa-ti multumesc pt reteta de dulceata de afine.
Larisel si tie pt ideile de jucarii. Vroiam si sa va urez balaceala placuta! Sunteti asa frumosi toti.
Ioana_fota am primit, ms.
Si sa strig si catalogul:
cris.m, danyelana, alexutza, nikole, annais, Ale1212xa, ratusca, ayanna (cred ca e ocupata cu nemtii), plateea, elena_iulia, xela, happyela, oani, alicredo, iulenca unde ati disparut???
Elefantica, carmita, sagetutza, bubu, baly voi ne-ati parasit?
Sper ca n-am uitata pe nimeni.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 7 kg
simplicity spune:
Tomaca,imi pare rau de accident,bine ca esti teafara-de raportat ce sa zic,daca ai martori,dovezi poti sa il denunti,daca nu e cam greu sa obtii ceva,te bati de multa birocratie si multa alergare.acum tu stii mai bine cat timp,nervii de otel ai,clar e ca ar merita sa plateasca.
simplicity spune:
Miremia,eu sunt partenerul tau de suferinta vis-a-vis de diversificare,la inceput a fost greu ca nu prea vroia,acum dupa aproape o luna parca da ceva semne ca ar intelege ca acolo e mancare,ieri a fost doritoare,dar azi de ex din 3 mese numai aia de dimineata a servit-o,adica un sfert de piersica cu cereale,dintr-una intreaga.si eu trebuie sa ma joc cu ea,mai stau si cu lingurita la gurita ei,care e inchisa-evident,si ii spun deschide gurita sa parcam mancarea,ea rade si cateodata deschide.la inceput m-am stresat f tare,dar am vazut ca incepe sa ia in greutate,ceea ce la noi nu prea mergea,asta mi-a scazut cu un gram nivelul de stres.nu stiu cat te ajuta ce am spus,dar sa stii ca nu esti singura.pupici la delfitza si mami ei
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Miremia,eu sunt partenerul tau de suferinta vis-a-vis de diversificare,la inceput a fost greu ca nu prea vroia,acum dupa aproape o luna parca da ceva semne ca ar intelege ca acolo e mancare,ieri a fost doritoare,dar azi de ex din 3 mese numai aia de dimineata a servit-o,adica un sfert de piersica cu cereale,dintr-una intreaga.si eu trebuie sa ma joc cu ea,mai stau si cu lingurita la gurita ei,care e inchisa-evident,si ii spun deschide gurita sa parcam mancarea,ea rade si cateodata deschide.la inceput m-am stresat f tare,dar am vazut ca incepe sa ia in greutate,ceea ce la noi nu prea mergea,asta mi-a scazut cu un gram nivelul de stres.nu stiu cat te ajuta ce am spus,dar sa stii ca nu esti singura.pupici la delfitza si mami ei Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana) Vesnic indragostita de voi doi ! |
si sa stii ca ma ajuta. Cred ca am avut eu asteptari prea mari, in sensul ca am crezut ca va manca ca si un bebel diversificat de ceva vreme. Pt greutatea ei nu-mi fac griji...avea 8 kg la 6 luni. Pofta cat mai mare Arianei!
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 7 kg