Dovlecei in sarbatoare *177*
Raspunsuri - Pagina 16
anamaria1979 spune:
Ioana super febra si temperatura de 37.6! Sa aveti un weekend linistit si fara alte evenimente.
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamaria1979 Ioana super febra si temperatura de 37.6! Sa aveti un weekend linistit si fara alte evenimente. |
multumim la fel
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
anamaria1979 spune:
Monikus sanatate multa lui rares.
Alex noi am luat little swimmers de la huggies pentru mare.
Fetelor multumim de urari am absentat din motive de concediu. Am fost plecati la munte cateva zile, dupa care am dat o fuga si la mare. A fost super bebe s-a distrat eu cu tacsu suntem ca si calcati de tren dar pentru copilas a meritat efortul. Alex nu a stat deloc pe plaja avrut numai in apa, cum ieseam din apa urla (desi erau copii care faceau exact invers). Pe plaja a colectionat toate mucurile de tigara si scoicile, a mancat nisip cat a putut ce sa mai... Plaja era plina de bebei, l-am lasat si in popoul gol de multe ori si a fost k. Pampersii astia de la huggies au fost buni in colacel ca era cu gaurele pentru picioruse si sa nu se prinda nimic pe acolo, dar in rest nu a avut nevoie de ei.
La munte a plouat intr-una si am stat mai mult in camera. La mare in schimb am prins o super vreme, apa foarte calda de fapt nu imi aduc aminte cand a mai fost asa. Oricum mergeam pe plaja de la 8.30 la 10 si seara dupa 18, mie personal caldura mi s-a parut insuportabila de altfel.
anamaria1979 spune:
Ioana si alex a facut 39.5 inainte de plecarea de la munte. Am fost la camera de garda si in gatut era rosu si avea o stomatita. Tratamentul nu a constat in antibiotic (nu era necesar) ci panadol/ nurofen alternativ pana nu a mai facut febra (37.5). Asta a durat 2 zile cred si dozele erau mai mari de 4 ml panadol/ 5 ml nurofen (au calculat dozele dupa greutatea actuala). In fine la panadol cred ca este pe cutie un tabel cu doze versus greutate. Tot pentru gat am avut un preparat de la farmacie dupa reteta prescrisa de doctor (anestezina/ aciclovir/ si inca ceva dar am uitat).
Ca si sfat pentru temperatura mare (adica peste 38.5) mi-au spus 2 supozitoare novocalmin max/ zi si impachetari in zona toracelui sau baite mai putin caldute pentru scaderea temeperaturii foarte mari pana ajungi la spital cu el. Cam atat sper ca am fost de ajutor cu intarziere ce e drept.
Cum ajung in bucuresti pun pozele cu bebelul pe mail. Va doresc un weekend placut tuturor.
danangie spune:
citat din mesajul lui mary_07 Ma duc si eu la somn,dar nu inainte de a va arata ce-mi lumineaza mie viata de zi cu zi : 4 ochisori frumosi Noapte buna ! Pupici Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009) _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
Mami de Alessio Michele(2 ani si 2 luna) si Mattia Gabriel(9 luni)
Pozici cu noi
alex25 spune:
Ioanna ms bucur din suflet ca nu mai are Carol febra.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui alex25 Ioanna ms bucur din suflet ca nu mai are Carol febra. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
multumesc Alex . cred ca roseola e. i-au aparut azi niste bubitele mici si rosii pe fata. sa vedem cum o fi maine. dar azi a fost muuuuuuuuult mai comunicativ decat ieri cand a plans intr-una. ce noroc pe mine sa fie coroborata cu iesirea dintilor
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
crystina spune:
Salutari si de la noi!
La Multe lunite dovleceilor sarbatoriti si multa sanatate la toti bolnaviorii!
Danangie, felicitari pentru sarcina, sa ai una usoara si un bebe sanatos si frumos!
Ruby adoarme la tzitzi, iar in gradi in brate la una dintre fetele educatoare si strange tare-tare in brate un magarus pe care l-a primit de la tati de cand avea o zi..azi am iesit si eu sa-mi fac unghille si a ramas acasa cu Ryan, cica a adormit imediat pe ritmuri de Rihanna
Noi mergem in Ro pentru doua saptamani, desi suntem raciti bocna de la un capat la altul..daca cineva are nevoie de ceva de aici, mai micut, mai am loc in valize
Va pup si un weekend placut la toata lumea!
alex25 spune:
Buna dimineata dragele mele!
Va las proaspata si aburinda, sa o savurati in liniste.
Ioanna ti-am zis eu ca ceva nu e de ok cu febra aia atat de mare, intr-un fel e bine ca ati scapat si de asta.
Crystina concediu placut.
Noi ieri am fost toata ziua pe la nasi la curte si azi bantuim pe la mama, asa ca, ne auzim mai pe seara.
Sa aveti o duminica minunata.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
biaz29 spune:
Buna dimineata, fetelor! Sper sa aveti o zi buna si frumoasa iar dovleceii bolnaviori sa se insanatoseasca repede.
Noi suntem bine doar ca dorm in papuci fiindca se pare ca-i mai dau niste dintisori Mosorelului si doarme calare pe mine si se foieste toata noaptea. El pare in forma numai eu ma simt ca batuta, de parca imi dau mie dintii.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)