Dovlecei in sarbatoare *177*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Asaaa, am adormit mandra si m-am bagat la vizionat poze.

Diamar ai 2 tunsulici foarte frumosi.

Mely ai 2 minuni de baieti, sa iti traisca 1000 de ani. Se vede ca mami si tati sunt foarte mandri de ei. Pozele de la intalnire mi-au facut ziua mai frumoasa.

Mamideandrei tare mult imi place cum se joaca Andrei acolo in tarc, cred ca imi voi vinde si eu tarcul si o sa iau garduletz din asta, poate am mai mare succes, ca mandra nu vrea sa stea deloc in el. Oricum, Andrei este un mega frumos.

Kiki si tu ai 2 minuni acasa, voi sunteti de 2 ori mai fericiti decat noi astia cu un singur copil.

O sa vin si eu cu poze noi, dar sunt la mama in aparat, asa ca abia in weekend le descarc, nu va las eu asa, in ceata.

Ioanna tare erau imi pare sa aud ca tot are Carol febra, eu zic ca e totusi cam mare ptr dinti, dar daca nu are alte simptome....offff...dr ce a zis ieri? El a facut roseola?

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Sa-mi amintiti data viitoare sa nu mai cumpar dovlecei ca nebuna,binenteles ca nu i-am facut pe toti ca insemna sa mai stau o ora si sa-i termin si oricum nu ii mancam pe toti si aveam ce arunca.Asa ca am pastrat restul si o sa prestez o ciorbica de dovlecei pentru domnul SEF.
IOANNA imi pare rau sa aud ca are asa temp mare Carol si eu cred sa fie de la altceva caci de la dintii e mare rau.Incearca sa-i scazi febra si dute pana la dr,ma gandesc sa nu fie vreo boala d-asta ascuna gen ruseola sau varsat de vant caci la astea se manifeste cu febra inainte sa erupa.Multa sanatate
DIAMAR distractie faina la tara si sper sa scape si cel mare de durerea de burtica
Eu mi-am adormit dovlecelul si apoi am prajit ceilalti dovlecei,acum am cartofi pe foc asa ca am fugit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna seara,

se simte ca e week-end...se umplu paginile greu.

pampersi pentru mare - noi am luat de la mothercare slip cu ceva intaritura pe dinauntru. www.mothercare.com/Mothercare-swim-nappy-Sea-Fun/dp/B0011FI3MU" target="_blank">ceva de gen. aia se pot refolosi.

eu nu am gresie, ci doar linoleum in bucatarie, dar nu-l las pe Aidan pe acolo...ca desi nu avem pisici, am avut shoarece. si mi-e greata numai cand ma gandesc ca a circulat si prin hol pe mocheta.

ioanna cum e Carol?

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Aoleo, ce e linistea asta pe aici???

Mergi la inceput

Avand in vedere ca nu mai e nimeni pe aici, va doresc noapte buna si weekend minunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Aoleo, ce e linistea asta pe aici???

Fetele adorm copiii din dotare.Si unele mai adorm si cu ei.

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 9+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Am crezut ca s-a blocat net-ul ca a ramas la aceeasi pagina ...

Somn usor si vise cat mai placute !

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aricelul

Am crezut ca s-a blocat net-ul ca a ramas la aceeasi pagina ...

Somn usor si vise cat mai placute !

_

Maria (28.08.2009)

La fel am crezut si eu .Mai ales ca la noi a fost si o vijelie ,moamaa...ne-a inundat beciurile,nu poti iesi din bloc decat cu cizme

Alex,multumim frumos

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Hello gagici!

Maria si eu am slip refolosibil, si si din aia de unica folosinta (de la libero cumparati din hungary, si inca un pachet de la dm, aviz Alex). Bine, trebuia sa spun ca sunt foarte fericita ca de o saptamana fix avem si noi dm in BM . Mai da la amandoua tipurile de scutece de apa (chiar daca ala refolosibl e cam mare si aia de unica folosinta foarte stramti) el are apa la fundulet cand il dezbrac de ei. Pai unde intra apa, poate si sa iasa pipi si kk, nu? ia lamuriti-ma care ati folosit... Eu i-am pus in piscinuta lui, tocmai ca sa-i probez.

Iulika somnoroasa noastra cu drepturi depline, multumesc mult ca ai suflat in nor (si Carina, si Monikus au suflat ). A avut efect o zi, apoi azi-noapte si azi iar am avut nori. Mai aveti plamani?

Maine intre 18-20 sunt invitate mamele alaptarese in Bucuresti la AFI Palace Cotroceni etajul I la maratonul alaptarii! Detalii aici http://www.facebook.com/event.php?eid=139511326082923&ref=mf . Bineinteles ca nu eu va invit, ca nu am cum sa fiu acolo .

Al meu sta pe gresie de cand lumea si pamantul, si chiar si dezbracat de tot.

Ioanna tin pumnii sa treaca febra puiului!

La alte povesti nu ma bag ca-mi creste tensiunea. Nu trebuie sa amintesc cum il adorm eu, si nici faptul ca nu sta nici 1 minut macar in scaunul de masa sa lucrez eu ceva . Doar se ridica de pe jos pe picioarele mele si striga "mamma", se ridica pe sertare si vrea sa se urce mai sus, se tine cu mainile de masa sus si isi ridica picioarele in aer, sa se urce din astea... Adica ori face scandal ca vrea in brate, ori face cele mai periculoase chestii posibile. Nici o sansa sa pot face ceva cat e treaz. Azi de exemplu as fi dat orice macar sa stam pe jos sa ne jucam impreuna, dar cum ma aplecam sa-l pun jos, cum incepea plansul... Si nu vreau sa va spun cat doarme in 24 de ore, ca sa nu va bucurati prea tare de ce copilasi cuminti aveti acasa .

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

ioanna cum e Carol?

cand e marait, cand plange de sare camasa de pe el, cand rade cu gura pana la urechi. e tot cu febra. se trage de mandibula si isi suge buza de jos. se simt extrem de bine incisivii inferiori.

raluk

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput