Dovlecei in sarbatoare *177*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mada tot la sora ta esti? O adevarata gospodina.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

dragele mele colege de suferinta! daca, totusi, febra lui Carol este de la dinti, ca mai e si marait rau azi, cu ce sa ii dau???

va

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

neata mai la pranz!
cu se sa-i dai la febra sau la dinti?
eu la febra daca -i sub 38.5 pun sosete cu apa si otet schimbate des (15 min ca se usuca repede de la caldura) iar la dinti dentinox rulz!!!

ANDREI

la dinti, mami, la dinti. pentru febra ii dau norufen si doar daca trece de 38,5. stiu asta... daca rulz o sa iau si eu dentinox din asta. sa vedem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Intrebare intrebatoare: De unde ati luat pampersi speciali ptr facut baitza? Eu nu gasesc nicaieri....intelesesem ca sunt de la Huggies si de la Pampers...dar unde???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

ALEX da tot la sora-mea sunt,mai am de stat cateva zile,mi se pare ca atrecut asa repede o sapt si ceva.Pamoersi speciali pentru apa am vazut eu la farmaciile DONA de la huggies dar sunt foarte scumpi,mie una asa mi s-a parut 12 pampersi 50 ron
IOANNA multa sanatate lui Carol si sper sa scapati si de durere si de febra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Intrebare intrebatoare: De unde ati luat pampersi speciali ptr facut baitza? Eu nu gasesc nicaieri....intelesesem ca sunt de la Huggies si de la Pampers...dar unde???

mai ce bine ca ai intrebat! ca si eu eram interesata de subiect in eventualitatea in care vom vedea si noi marea anul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina84
Pampersi speciali pentru apa am vazut eu la farmaciile DONA de la huggies dar sunt foarte scumpi,mie una asa mi s-a parut 12 pampersi 50 ron

... mai Mada ... la pretul asta or fi reciclabili si nu stim noi ... ma si vad spaland pampersi ;... dar ce de bunatati ti-ai propus sa faci ... eu care sunt la regim de cateva zile ... stau si salivez langa randurile tale ;

Ioana daca e marait si suparat, eu i-as da o doza de nurofen chiar si fara febra de 38,5 + pt ma gandesc ca atunci cand ma dor dintii sau capul prefer sa iau si eu un paracetamol decat sa stau sa sufar si deci in cazul asta benefiiciile par mai multe decat riscurile;

multumim de cafelute alex si x_ggg

daci

"În neîntelegerile cu cei dragi ia seama numai de situatia curenta. Nu invoca trecutul."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

... apropo de gresia din casa, la noi e cald in apartament si-l las descult pe Darius, sta si in fund langa frigider si mai lipeste/dezlipeste magneti; singura mea grija este legat de faptul ca dau zilnic cu clor pe jos din cauza pisicilor si mi-e frica sa nu-i fac mai mult rau cu solutiile astea de curatat decat i-ar face pisicile daca nu as dezinfecta ;

asta e ... nu m-as indura sa le dau ... saracele ... si asa le-am restrictionat accesul ... si acolo ... si acolo .... care ma primeste cu famelia la o casa, sa zburde si ele libere ca sa-si scoata parleala ?! nu de alta dar pana la ai mei sunt 600 km si nu ma vad facandu-i cu doua matze si Darius in spate .

daci

"În neîntelegerile cu cei dragi ia seama numai de situatia curenta. Nu invoca trecutul."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare!
Nu am mai citit de ieri dimineata din motive de pregatiri pt plecarea la tara. Parca nu-mi vine sa plec de la casuta mea mai ales ca cel mare ia Zynat pt giardia si mi s-a plans ieri toata ziua ca-l doare burta si mi-a vomitat de 2 ori dar cum vede ciocolata ii trece orice durere.
Plecam in seara asta cand se mai racoreste dar am intrat special pt Nela sa las niste poze pe email ca sa nu spuna ca am dat ignore la mesajele ei in care-mi cerea poze. Pozele sunt din iunie si 2 din iulie, majoritatea fiind afara pt ca aparatul meu a luat o tranta si nu face poze decat afara cand nu trebuie blit.
si sa ne auzim cu bine.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

Ioana daca e marait si suparat, eu i-as da o doza de nurofen chiar si fara febra de 38,5 + pt ma gandesc ca atunci cand ma dor dintii sau capul prefer sa iau si eu un paracetamol decat sa stau sa sufar si deci in cazul asta benefiiciile par mai multe decat riscurile;

i-am dat, dragutul de el. la fel m-am gandit si eu ca si tine. numai ca a facut direct 39.3 sau .4

mai fetelor, de doua zile Carol se culca singur. pune capul jos acolo unde e si sta asaaa... privind in zare daca il mangai un pic pe frunte scrie pe el! cat m-am, rugat la DUmnezeu sa adoarma si el singurel.

la noi ritualul adormirii cuprinde asezarea pe burtica su suzeta in gura si cu alta in mana (sau o lingurita) tinut mana peste ochi si mangaiat din cand in cand pe ici pe colo.

Mergi la inceput

Daciana Raluk foloseste chestii bio pentru curatenia casei. clorul e nasol intr-adevar si nici nu se clateste calumea oricat ai limpezi. eu spal cu domestos si lipezeste dup-aia de-mi ies ochii. din fericire carol nu prea face excursii pe gresie decat foaaarte rar.

Mergi la inceput