Dovlecei in sarbatoare *177*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

pe unde umblati, fetelor? la baitze, papica, somn?
eu le-am facut pe toate; noi am iesit afara mai tarziu, pe la 8 pe motiv de facut mancare, apoi eu baie, uscat parul, aranjat, ca maine e sarbatoare si nu-mi puteam spala parul; am fost intr-un parc si l-am lasat pe Andrei sa mearga, sustinut bineinteles, si asa bucuros era, mai ca alerga, nu mergea; de asta cred ca nici nu isi va da drumul la mers singur curand pentru ca el este repezit, vrea repede, repede, la fel si busileaza, azi chiar a luat un cap de gresie pe hol, ca pleca ta-su la servici si el vroia sa mearga repede repede dupa el si i s-a inmuait o mana si buf, cu fruntea de gresie ;
am ajuns acasa, l-am dushat repede, i-am facut biberonul, l-a papat repede si a adormit cum l-am pus in patut; cred ca l-a obosit si aerul de seara si activitatea fizica;
oricum am observat ca doarme mai bine dupa reprize din astea de joaca intensa, de mers de-a busilea vreo 15 min, , mers sustinut, clar il oboseste
va pup, mai sunt prin preajma, sotz se uita a meci, si eu vegetez pe canapea; va astept langa mine

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna seara!

mamideandrei sunt aici cu tine.

Nela så stii ca Brucu adoarme exact ca si Ebru.Nimic in plus nimic in minus.Pfoai ca sunt facuti unul pt celålalt.
AA uneori camd il vad ca e super mega obosit stiu ca nu tb så ii fac nimic decat så il pun in patut si imi iese de fiecare data( dar asta destul de rar).Mie mai degraba mi-a adormit singur si repede de pe la 6 luni pana pe la vreo 8 luni.De cand au inceput dintii gata.Pup Ana Banana!

Dana si la noi suzi o ia decat la somn fie el la amiaza sau seara.Sau cand mergem cu masina.Inainte o mai lua asa si pe zi dar acum 'vorbeste' dom'le si nu mai sta in gurå.

Brucu meu a reusit så raceasta asa usurel ,zic eu ,ca febra nu are ,de papat papa bine si parca asa de infundat nu e.Decat curg mucisorii asa rauri rauri.
Dar curios azi noapte s-a foit toata noaptea a urlat, nu stiam ce så ii mai fac si nu stiam ce are.Nu dadea semne de nimic, tot am zis ca e de la dinti.Si dimineata il vad asa cum ii curgeau mucisorii si ne-am dat seama de ce a fost asa agitat.

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 9+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna seara!

Mamideandrei hai ca ai facut valuri cu somnul lui Andrei.

Nela pupam ochisorul Anutei, sa se faca bine repede. A mea adorme in patutz, cu paturica ei in brate, cu suzeta in gura si cu mine langa patutz ssshhhhiiinddd de zor...vreo juma'de ora.

Elle nici pe departe nu ai fost tu devina, doar stii.

Selen eu nu o las deloc pe gresie, dar la mine e si din motiv de caine, asa ca nu se pune...am la usa de la sufragerie portita din aia de pus la scari si am scapat de grija.

Monikus imi pare rau ca s0a intamplat si faza cu teava.

Iulika acum ca stateam si ma gandeam, ai mare dreptate. Si la noi la fel, de cand cu dintii s-a dus boieria de a adormi repede si fara scandal si somnul adanc noaptea.

Noi am fost plecate la plimbare cu "buna" de pe la 3 pana acusica, a fost destul de bine ca mie tare imi place la cumparaturi.

V-am pupat, noapte buna sa aveti.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

mooammaaa, Alex si eu vreau la shopping, doar ca pana pe 12 cand intra indemnizatia nu mai am bani ; oricum va fie de bine plimbareala; ceva poze nu mai dai si tu?
Iulika, seara buna si tie! ce faci? cum iti este? pupam Bruculinul mucios sa-i treaca repede si sa o lase pe mami sa doarma, sa fie odihnita! dintisorii lui Bruce nu ni-i arati si noua? ?
Monikus, tare rau imi pare sa aud de intamplari din astea; bine ca ai vecini intelegatori, vezi, ti-au curat si bucataria! Rares cum mai este? si-a mai revenit? Mai ca mi-am adus aminte, eu i-am dat lui Andrei sambata cand a avut un scaun diareic, unul singur ce-i drept, suc de morcov cu orez de la Hipp; e mai scumput, 11 lei sticla de 200 ml; eu i l-am dat cam in 2 ore, dar nici nu a mai avut probleme; stiu ca ingredientele sunt aceleasi ce i-ai mai dat tu, dar poate te ajuta cu ceva; va pupam si sa va dea Dumnezeu o noapte usoara si linistita

gata, ma duc la culcare langa sotz, meciul s-a terminat, asa ca ne bagam in asternut!

o noapte linistita si cu cat mai putine treziri (x_ggg )

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Iulika pupam mucosul Sper sa treaca repede!

In rest nu mai stiu ce am citit...

La multe lunite Emma, Alexandru si Alex!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

salutare fetelor

eu tot pe la ore din acestea sunt "libera", asa ca voi vorbi iarasi de una singura :)

sa va zic ce mai facem noi pt ca de recuperam nu prea cred ..

mama este bine, a fost internata pt o anemie mare dar in rest sunt probleme de sanatate care se vor rezolva fara operatii etc etc

noi suntem mai bine in sensul ca incerc sa revenim la un regim de alimentatie normal; din pacate lactatia nu si-a revenit la volumul la care era inainte de acest episod asa ca i-am luat lui darius lapte praf :( si ii dau dupa ce mananca san (in seara asta a mancat 180 ml asa ca nu stiu cat o mai ducem cu tzizti ..o sa mai incerc dar am sa renunt sa ma mai mulg);

Darius e vioi, mergem in fiecare seara in parc pt ca e foarte sociabil si se bucura de prezenta oricarui copil din jur;

merge chiar bine, se opreste, se intoarce ... se agata cu mainile de toate cele si incearca sa se ridice ... sa se catere

nu stiu daca o sa pricepeti ceva din ce povestesc dar sunt tare obosita;

am citit ultima pagina si vad ca Monikus se plange de scaune multe - iti spun cum am facut eu - nu stiu daca ai incercat

ceai de menta concentrat "indulcit" cu saruri de rehidratare de la humana (doar un plic am folosit pe zi dar noi nu am avut 5 scaune pe zi), debridat de 3/2 ori pe zi cate 5 ml (avem 10 kg)si incet incet morcov, orez dar nu prea vrea - dupa cum am zis am inceput sa-i dau chiar si lapte praf - sa vedem ce urmeaza ...

va pup fetelor

daci

"În neîntelegerile cu cei dragi ia seama numai de situatia curenta. Nu invoca trecutul."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

hello ladies,

nela ce-mi place cand te destrabalezi pe forum. cu dormitul noi stam cam asa in ultima vreme: mananca lapte cat mananca. ori incep sa i se inchida ochii, ori se da el intr- parte si-si gaseste un culcus bun. de obicei, isi baga capusorul in fata mea si ma ia de dupa gat cu manutele si adoarme. alteori, ii ia mai mult timp si se tot foieste cu ochii pe jumatate inchisi si cu un zambet pe buze. nu stiu de ce are mini-grimasa asta cand e obosit. mai sunt si zile ca azi cand se foieste si nu-si gaseste locul si se enerveaza si se ridica in patul mare la capatai si tipa la pereti. in nici un caz nu-l pun la el in patut ca mai rau fac. cand se satura de misunat prin pat, ii mai dai o tzatza si e gata. a avut o perioada cand ma scotea din minti. statea si 2 ore in dormitor si el nu dormea, iar eu imi ieseam din pepeni. asa ca am hotarat ca ora 8-8.30 nu e batuta in cuie. daca e 9, 9 si ceva, tot e ok. de obicei cand e obosit se cere el la somn. se freaca la ochi si maraie.

problema la noi sunt trezirile fara numar ...fara numar...mar...ar...r... dar sunt fericita ca intre 8 si 12 noaptea nu se mai trezeste de 2-3 ori cum facea acum cateva luni. so...it is an improvement.

mamideandrei ANdreiul e un frumos, superb, minunat. mi-a placut la nebunie.
dana ce m-a distrat imaginea Anei cu doua suzete. Eu cred ca e mai ok suzi decat degetul. macar pe aia, o iei la un moment dat. Aidan nu a acceptat-o si nici degetul nu-l suge...so, sunt norocoasa din punctul asta de vedere.

oare ce voiam sa mai spun?

xggg si noi suferim cu mancatul, dupa cum am spus ieri. si am ajuns la concluzia ca Aidan nu e un gurmand...cel putin nu acum. m-am regasit in descrierea ta. atat de bine.

monikus sper ca esti intr-o stare mai buna. imi pare rau ca Rares e plangacios. si aidan si-a cam lau nasul la purtare de cand cu dintii astia.

Iulika sanatate lui Bruculica. sper sa treaca rpd.
stiu ca mai era ceva, dar nu mai stiu ce.

va pup. ma duc la culcare.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

apropo de adormit copiii ...

noi avem de obicei doua reprize de somn pe zi, prima mai apropiata de ora la care s-a trezit, a doua dupa-amiaza - in ambele situatii sotul meu se descurca mult mai bine si face in felul urmator - pune tv pe mtv, se culca pe o parte a canapelei si Darius sta sprijinit cu manutzele si trunchiul de el si se uita la tv - intr-un sfert de ora a adormit - sper sa nu gresesc - pt ca eu NU AM VOIE sa fiu de fata pt ca ii distrag atentia - de obicei vrea la mine in brate

daca-l culc eu e invariabil tzizti in meniu dar pana se ajunge acolo dureaza, ne foim, vrem sa ne jucam, sa ne mai iubim etc etc

eu in culc in schimb seara si nu avem o ora de somn pt ca variaza mult in functie de cat a dormit in ziua respectiva,dar, cand il vad ca e pregatit mergem in dormitor, serveste portia de tzizti (si mai nou de lapte praf :(() si adoarme fericit la san ... fara san metode nu stiu si nici n-as vrea sa aflu inca

la noi suzi este pt momentele in care suntem morocanosi pentru ca suntem obositi dar nu vrem sa ne culcam inca sau pt eventualele treziri din somn pana se culca "tot poporul" si se face cu adevarat liniste in casa,

m-am intins ca o placinta ... scuze :)

daci

"În neîntelegerile cu cei dragi ia seama numai de situatia curenta. Nu invoca trecutul."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata!
Las pentru cele ca mine, treze de la 6, vine si Alex acus cu refill-ul.

Nu sunt suparata, doar un pic obosita, sta sa sparga si al 2 lea dinte de sus, deci are scuza. Azi ma duc sa vad un bebe de 5 zile, asa ca, mai intai bag o tura de shopping de hainute mici mici mici. Abia astept, e un baietel mult asteptat de parintii lui, foarte buni prieteni de ai nostri.
Sortand lucrurile lui Rares, pentru ca i-am dat noului bebe tot ce noi nu mai folosim, mi-am dat seama ce a crescut piciul asta al meu. Am pastrat primul body pe care l-a imbracat in maternitate, marimea Nou-nascut, cat palma e.

Am incercat ieri un ham de bebe, cam greu de folosit, se tot lasa in fatza, dar eu de maini abia il mai duc, ma doare spatele de nu mai pot. Aventuri de ieri: primul cucui in mijlocul fruntii ( a alergat de-a busilea dupa o minge si a dat cu capul de o usa), a mancat porumb fiert direct de pe stiulete, a papat o jumatate de pruna singur singurel si salata de vinete intinsa pe cam o jumatate de felie de paine(din care i-am rupt eu bucatele si i-am dat si i-a placut mult).

O zi buna va doresc.

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata!!!

E gata ,va rog sa va serviti.

O zi minunata sa aveti.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput