Dovlecei in sarbatoare *177*
Raspunsuri - Pagina 10
selen80 spune:
eu am incercat sa-i pun azi sandalute prin casa (apropos, din alea care chitaie cand merge le-am primit de la nasi..), dar se vede ca o deranjeaza la mers, nu e obisnuita...si tot dadea sa si le scoata....
a, am uitat, si in carutz tot ca MAria de Carina adoarme Ebru, doar pe teren accidentat cand am fost la nasi am scos-o la ei in curte, au gresie pe afara si era lin, asa ca n-am reusit s-o adorm...aleea noastra e cu ciment, care s-a mai mancat pe alocuri, plus o parte cu pavele, asa ca s-a obisnuit sa fie zgaltaita bine ca sa adoarma...
Monica, te inteleg daca zici ca Dragoselu e asa nazdravan...chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau...la noi nu prea are inca pe unde sa se catere, deci nu poate sa cada decat de la inaltimea ei faci si tu cand e sotz acasa, asta e....
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 Nela, deocamdata bunicile o adorm pe picioare pe Ebru, ca asa adoarme mai usor si mai repede...dar nu stiu cat va mai fi posibil, ca devine grea eu o pun in patut, ii dau o suzi in gura si una in manutza si incepe showul, la fel ca la Carinablanca: se ridica in picioare, arunca suzetele din pat, ma duc le spal, o pun la loc, cateodata incerc s-o tin sa nus e mai intoarca si sa se ridice si incepe maraiala, si tot asa, intre 10 si 60 de min la un mom dat oboseste, se pune intr-o parte si tot cu suzica in manuta, inchide ochii si adoarme.... haideti sa va zic insa ce face de cateva zile: stiind ca de cate ori se ridica in picioare eu o pun la loc, acum cand vede ca ma ridic s-o iau, isi da singura drumul la maini si "plonjeaza" in pat si rade i se pare tare fun! s-a mai si lovit de marginea patutului de cateva ori, dar nu zice nimic.... deci cam asta e "ritualul" la noi...destul de obositor si stresant cateodata, dar vreau s-o obisnuiesc in patut...la san ea nu mai adoarme demult, fara sa fac nimic in mod special... de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! |
ce fata smechera ai tu acolo!!! te face pe degete!!!
ANDREI
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui carinablanca Va pup si ne vedem mai tarziu ca merg la plimbare si somnic cu matZA. Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009) http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png http://capy72.mondozoo.com |
plimbare placuta si somn usor!
ANDREI
Dana15 spune:
va salut din nou dragelor!
hai, ca mai am un moment scurtut..
Nela te pup mami! da, mai, sa stii ca si eu m-am ofticat si m-am ofensat putin ca nu m-a trecut Moni in listuta..la naiba! ca fac o omleta..mama, mama
ce frumos va fi anul acesta, in septembrie! nu am stiut ca Ana este nascuta in aceeasi zi cu Buni..ce fain v-ati "adunat" voi acolo!
l-am vazut pe Andrei cel dragut! e un frumos, mami! si un cuminte!
Selen nu ma ingrijorez prea tare pentru bebe 2, cu toate ca i-am dat cateva ocazii sa apara, dar fiind asa rare..slabe sanse..imi aduc aminte perfect cat am trudit si transpirat pentru Ana; pur si simplu, simt ca mi-ar fi mai bine daca ar veni menstruatia..numai gandul ca s-ar putea implini 2ani de la UM mi se pare asa, un pic ciudat;
si noi avem gresie in sufragerie, bucatrie si hol..pana acum o saptamana Ana busilea de zor pe ea cu talpitele goale si pantalonasi scurti; s-a racorit un pic timpul la noi si i-am luat o pereche de incaltari, pentru ca mi s-a parut riscant sa o las cu ciorapei pe gresie..aluneca destul de tare;
Cu suzi...observ ca in general o folosesc copilasii doar la somn, nu ca Ana, aproape toata ziua.. adevarul este ca m-a pus pe ganduri zilele trecute o fetita de vreo 4-5 ani care mergea pe strada cu suzeta in gurita (asta apropo de ce zicea Diamar)..m-am cutremurat putin; pe de alta parte, eu am supt degetul muuuult..pana pe la vreo 9 ani ..nici asta nu as vrea; ai grija Aricelule!
va pup! sa aveti o seara frumoasa si linistita!
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
monikus spune:
Hai ca am citit pe sarite ca astept instalatorul.
Diamar din pacate nu e chiar buna situatia. Are pana acum deja 5 scaune. Nu e bine deloc. Nu stiu ce sa mai fac ca l-am umplut de morcov si orez.
Colac peste pupaza cand dormea si eu stau cu el ca se trezeste din 10 in 10 minute si daca nu esti pe faza nu mai doarme deloc, s-a spart un furtun de la apa rece la bucatarie. Am inundat casa scarii si vreo 3 apartamente .
Au sters vecinii apa din bucataria mea si acum astept sotul ca nu pot face nik cu asta mic in brate.
Am o stare de plans de nu se poate.
V-am pupat si cred ca ne mai auzim maine ca azi slabe sanse.
Sa nu mai spun ca am postat asta la topicul deschis de fete inapinte de nebuna ce sunt.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
biaz29 spune:
Fetelor, la noi ploua aproape ca la potop. V-as trimite si voua sa va racoriti. Abia astept sa treaca sa ies sa vad ce ne-a facut grindina pe masina.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
biaz29 spune:
citat din mesajul lui Dana15 va salut din nou dragelor! hai, ca mai am un moment scurtut.. Nela te pup mami! da, mai, sa stii ca si eu m-am ofticat si m-am ofensat putin ca nu m-a trecut Moni in listuta..la naiba! ca fac o omleta..mama, mama ce frumos va fi anul acesta, in septembrie! nu am stiut ca Ana este nascuta in aceeasi zi cu Buni..ce fain v-ati "adunat" voi acolo! l-am vazut pe Andrei cel dragut! e un frumos, mami! si un cuminte! Selen nu ma ingrijorez prea tare pentru bebe 2, cu toate ca i-am dat cateva ocazii sa apara, dar fiind asa rare..slabe sanse..imi aduc aminte perfect cat am trudit si transpirat pentru Ana; pur si simplu, simt ca mi-ar fi mai bine daca ar veni menstruatia..numai gandul ca s-ar putea implini 2ani de la UM mi se pare asa, un pic ciudat; si noi avem gresie in sufragerie, bucatrie si hol..pana acum o saptamana Ana busilea de zor pe ea cu talpitele goale si pantalonasi scurti; s-a racorit un pic timpul la noi si i-am luat o pereche de incaltari, pentru ca mi s-a parut riscant sa o las cu ciorapei pe gresie..aluneca destul de tare; Cu suzi...observ ca in general o folosesc copilasii doar la somn, nu ca Ana, aproape toata ziua.. adevarul este ca m-a pus pe ganduri zilele trecute o fetita de vreo 4-5 ani care mergea pe strada cu suzeta in gurita (asta apropo de ce zicea Diamar)..m-am cutremurat putin; pe de alta parte, eu am supt degetul muuuult..pana pe la vreo 9 ani ..nici asta nu as vrea; ai grija Aricelule! va pup! sa aveti o seara frumoasa si linistita! mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009) Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate... |
Nu te ingrijora cu suzeta. E mai usor de scapat de ea decat de deget. Pe ala nu poti sa i-l iei. Busici al meu era indragostit de suzica si pe la 1 an si o luna am hotarat ca e suficient, asa ca i-am taiat putin din ea. S-a enervat tare si s-a foit toata noaptea ca nu o mai putea suge cum trebuie. A doua zi i-am mai taiat putin si deja era suparat pe ea. A treia zi a aruncat-o cat colo si nu i-a mai trebuit. Si asa am scapat noi de cea mai buna prietena.
Pupam Anuta finuta prietena cu suzicuta.
_
biaz29 spune:
Monikus,of, of , lasa ca trec toate si intr-o zi vor deveni povestiri amuzante de spus la o cafea.
Liliac, unde esti? Ce-ti mai fac urechile? Dar nazdravanii? Sunt mai bine?
_
x_ggg spune:
Irina, eu ziceam de farfuria de papica din invidie. Invidie constructiva sa stii.
Astept si eu cu nerabdare ziua cand Rares va manca o portie de mancare cap coada fara frasuiala, maraiala, bagat pe gat, mancat centuri, ridicat in scaun
Te pup
Ai un super baietel.
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui x_ggg Irina, eu ziceam de farfuria de papica din invidie. Invidie constructiva sa stii. Astept si eu cu nerabdare ziua cand Rares va manca o portie de mancare cap coada fara frasuiala, maraiala, bagat pe gat, mancat centuri, ridicat in scaun Te pup Ai un super baietel. -------------------------------------------- Rares-Costin : 4 oct 2009 |
atunci am inteles eu gresit mesajul!
ANDREI