Mamici de Sept-Oct 2010 - Felicitari Nike! (122)
Raspunsuri - Pagina 8
botosel452 spune:
Buna seara!
Am vazut si eu pozele cu Buburuza si arata superb. Ma bucur ca a fost totul in regula la doctor
Eu am morfo de trim 3 pe 18 aug si mi se pare o vesnicie pana atunci...intre timp trebuie sa ma multumesc cu gimnastica facuta de bebelina pe coastele mele
Am adaugat si eu 2 poze noi cu "tuguiul" in excursia facuta in Bulgaria week-end-ul trecut...
Valentina
30+ 
ana_25 spune:
Botosel ce "tugui" frumos!!![]()
Toate mamicile de la odiseea noastra sunt frumoase!!

Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
kiti2205 spune:
Vreau ceva dulceeee 

Dar fara sa mai ies din casa...cred ca ma duc sa imi fac un orez cu lapte..foarte dietetic..ce sa zic 
Kiti,
30+ si mami de Vlad 15.05.2006
maya86 spune:
maya86 UM 4.08.2010, DPN 25.10.2010 maya
28s cu bebelina Sara Pruteanu
v-am lasat, iesi un pic la plimbare, o seara placuta si racoroasa
bebei
maya
botosel452 spune:
Eu am vrut ceva bun, dar sarat (noroc ca nu am "deloc" picioarele umflate). Asa ca mi-am trimis sotul dupa mancare "sanatoasa":pate de ficat si alte mezeluri. 
Ca sa nu ma simt foarte prost, am adaugat o rosie...Acum urmeaza pepenele, cu toate ca ma enerveaza ca peste noapte ma voi abona la toaleta 
Valentina
30+ 
kiti2205 spune:
Am si pepene, dar neuronu' meu vrea ceva mai dulce. Am mai gasit o vafa in congelator si am ras-o. Acum astept sa vad dc imi este de ajuns![]()
Kiti,
30+ si mami de Vlad 15.05.2006
Mari-Mariuk spune:
Mi-ati facut pofta de pepene...si cu riscul de a nu dormi iar bine, voi deschide frigiderul si voi scoate ceea ce am zis ca tin ,,ascuns'' : pepenele!
Va doresc o noapte linistita si racoroasa
Mariuk
31+
LoraG76 spune:
Vreau si eu pepene, dar n-am..tre' sa cumparam maine. Tot dau tarcoale unui tort de inghetata si nu's cum sa-l mai ocolesc, ca am mai terminat unul azi.
Asa ca mai bine merg la culcare, sa scap de tentatii.
Noapte buna, somn usor si vise frumoase!
Lora, mami de Iustina si 
36+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)