Mamici de Sept-Oct 2010 - Felicitari Nike! (122)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Buburuzule, felicitari!! Poate ma faci matusa de ziua mea
Ma duc sa vad pozele

Kiti, 30+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Buat noile poze , buburuza ti-am admirat noile poze , esti o frumoasa si iti sta tare bine in rochia alba

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 30s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Buburuza mesajul era pentru tine dar se pare ca mi-e foame

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 30s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buburuza felicitari! Bebirta e perfecta si ai scapat si de bandaj!Super vestile!

Chichiuta ce frumos e caruselul!E cam scumpicel cei drept. Noi n-am luat inca, dar speram sa il cerem la cine ne intreaba ce vrem sa-i ia fetitei, adica bunicii, verisorii, finii sau prietenii.
Sa inteleg ca mai ai de luat patutul, salteluta de infasat, salteaua de pat,lenjeria de patut, carutul.....Hai ca m-am apucat sa-ti fac lista. Poate le ceri si tu de la parinti si alte rude. oricum mai e timp sa le achizitionezi.
Noi mai avem de luat: o lenjerie de patut, carusel, termometru camera+copil,hainute mai groase de scos din spital+de iesit pe afara,marsupiu,interfon,o paturica mai grosuta, prosop cu colt,sutien alaptat, centura cu mos si baba, poate cantar bebe......dar o sa le mai luam si-n timp caci am cam ramas fara bani si oricum trebuie sa strangem si pentru celulele stem.
M-am intins nu gluma.....

32+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Buburuzule, unde-s bre alea douajde kile ? Sau, mai bine, cat aveai inainte? 40kg?
Arati tare bine

Kiti, 30+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Waw, Buburuzo, arati superb!

Ma uit acum si pe celelalte poze noi din ultimele zile, ca-s restanta, scuze ca nu mai nominalizez persoanele, dar mi-e ca uit pe careva si creez suparari dupa, cu siguranta toate sunteti/suntem cele mai frumoase mamici din lume!

Azi trebuia sa vad bebelina, insa a intervenit o urgenta si m-a reprogramat dr. pe maine, la aceeasi ora. Astept, ce sa fac...

Lora, mami de Iustina si 36+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buburuza sunt foarte frumoase pozele,efectiv radiezi.

28+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Kiti are dreptate , arati foarte bine .Esti foarte frumoasa!De bronz nu mai zic nimic

Crina mai bine dintre lucrurile de pe lista le cumperi prima data pe cele de care nu te poti lipsi( lenjerie , termometrul, sutiene alaptat etc).Oricum caruselul abia pe la vreo 3 luni o sa-l observe bebele mai bine pana atunci nu vei sti care dintre ei face galagie mai mare.Asta e parerea mea.Noi avem un carusel de la fisher price ce facea lumini si pe tavan si spre bebe cu telecomanda ... l-am folosit foarte putin aprox 3 luni ca apoi a inceput eric sa traga foarte tare de el si imi era frica sa nu se raneasca.

33+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

FISTIQ bine ca nu ai patit nimic si ca masina e ok,in rest....sa fie ala sanatos cu portiera lui botita! Las' ca nu esti tu de vina!!
TANAMERA sa folositi sanatosi lucrusoarele achizitionate!!!
CHICHI frumos caruselul!!
BUBURUZA felicitari pt vestile bune si bine ca scapasi de calul balan si de bandaj!! Ce graviduta frumoasa am vazut in poze!!

Ana30+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Kiti are dreptate , arati foarte bine .Esti foarte frumoasa!De bronz nu mai zic nimic

Crina mai bine dintre lucrurile de pe lista le cumperi prima data pe cele de care nu te poti lipsi( lenjerie , termometrul, sutiene alaptat etc).Oricum caruselul abia pe la vreo 3 luni o sa-l observe bebele mai bine pana atunci nu vei sti care dintre ei face galagie mai mare.Asta e parerea mea.Noi avem un carusel de la fisher price ce facea lumini si pe tavan si spre bebe cu telecomanda ... l-am folosit foarte putin aprox 3 luni ca apoi a inceput eric sa traga foarte tare de el si imi era frica sa nu se raneasca.

33+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Da oricum asa ma gandeam si eu, la ordinea pe care ai spus-o, dar mai stam un pic ca nu mai avem banuti.Merci pentru sfat!

32+

crina cu

Mergi la inceput