Mamici de Sept-Oct 2010 - Felicitari Nike! (122)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Buburuza felicitari! Bebirta e perfecta si ai scapat si de bandaj!Super vestile!

Chichiuta ce frumos e caruselul!E cam scumpicel cei drept. Noi n-am luat inca, dar speram sa il cerem la cine ne intreaba ce vrem sa-i ia fetitei, adica bunicii, verisorii, finii sau prietenii.
Sa inteleg ca mai ai de luat patutul, salteluta de infasat, salteaua de pat,lenjeria de patut, carutul.....Hai ca m-am apucat sa-ti fac lista. Poate le ceri si tu de la parinti si alte rude. oricum mai e timp sa le achizitionezi.
Noi mai avem de luat: o lenjerie de patut, carusel, termometru camera+copil,hainute mai groase de scos din spital+de iesit pe afara,marsupiu,interfon,o paturica mai grosuta, prosop cu colt,sutien alaptat, centura cu mos si baba, poate cantar bebe......dar o sa le mai luam si-n timp caci am cam ramas fara bani si oricum trebuie sa strangem si pentru celulele stem.
M-am intins nu gluma.....

32+

crina cu

Crinuta pai am bifat vreo 4-5 chestii din lista! Asa ca daca te apuci sa le insiiiiiri!

Cristina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buburuza ce mamica frumoasa am vazut. Ma bucur ca ai scapat de bandajul de la degetel, si ca totul a decurs bine la intalnirea cu micuta Sofia.

cristina si bebe in burtica 30+sapt

Mergi la inceput

Vaaai ce burtici dragutee! Buburuzule daca te mai auuuuuuuuuuuud!

Cristina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Noapte buna burticute. sper sa va odihniti bine sa creasca bebelusii mari

cristina si bebe in burtica 30+sapt

Mergi la inceput

Ma bucur tare ca va place caruselul lui neghinita!

Cristina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Wowww! cate poze noi, am intrat si eu acum.....super burtici, au inceput sa se vada ....daca la inceput intindeam noi bluza sa se vada ceva.....acum deja se vad oricum .... abia astept sa incepem sa punem poze si cu bebeii

28+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Noapte buna si de la noi dragi burtici! Somn usor!

Cristina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata!
Va invit la masa: oua, rosii, branza, laptic si apoi o cafeluta.
Se anunta inca o zi caniculara...dupa o noapte la fel Nu mai pot...pic de somn...

Mariuk 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata burticute frumoase si de la noi.
Maya, bine ai venit printre noi.
Nike, felicitari !!!Refacere usoara si multa sanatate tie si bebelusului. Sebastian, sa cresti mare, frumos si sa-ti bucuri parintii.
Mari, multumim pentru micul dejun , delicios. Mai adaug si eu o pacinta cu branza si cozonac cu rahat si stafide. Ca m-am incins ieri in bucatarie, dar a meritat.
Buburuzule, ma bucur ca si tu si Sofia sunteti bine, mai ai atat de putin si tu. Ma iau emotiile cand ma gandesc ca luna asta in mod sigur mai apar cativa bebelusi.
Lora, bafta azi la dr., te asteptam cu vesti bune.
Va urez o zi frumoasa si va

mamica de Maria Lavinia si 30+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Buna dimineata!

Mari, multumim pt micul dejun! Azi am fost mai lenesa si m-am bucurat sa vad mancarica gata! As mai fi dormit vreo 2 ore, dar doamna care ma ajuta cu curatenia e aici de 2 ore deja si a trebuit sa ies din dormitor ca sa intre dansa!

Multumesc mult si toate fetele care m-au felicitat si complimentat! Ma bucur ca v-a placut "elefantzica"!

Kiti, cand e ziua ta? M-am uitat pe prima pagina, dar nu am gasit... In schimb am observat ca avem blog!!!! Habar nu aveam!!!

Chichi, ffff misto caruselul!!! Eu nu am luat inca, ma tot gandesc ca asta (si alte cateva chestii) ar fi un cadou foarte potrivit din partea rudelor (si asa se plangeau ca ne-am luat noi cam tot si ca ele nu mai pot participa cu nimic... iata!!!).

Lora, am vrut sa iti spun ceva, dar am uitat!!! Pana imi amintesc, te .

Sa avem o zi frumoasa!!!

35+

Mergi la inceput