Mamici de Sept-Oct 2010 - Felicitari Nike! (122)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Buburuzule tare frumoasa esti, mi-a placut tare mult ce am vazut.

Chichi super caruselul.

Eu pe saptamana viitoare ma apuc sa mai bifez din lista, sunt mari cheltuielile, se resimte bine la buget dar ce sa-i faci? Daca asa trebuie asa facem

Klarisse graviduta 30+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Ieri, chiar in timpul in care dr. ma palpa, am avut o contractie. Eu nu am simtit nimic, dar mi-a spus dr. Inteleg ca e vorba despre contractiile Braxton Kicks. Nu pot sa cred cat sunt de nesimtitoare... Voi aveti? Le simtiti?

35+
Da, cand am astfel de contractii BH se intareste burtica foarte tare. si la mine de obicei daca stau mai mult in picioare sai merg pe jos imediat se intareste burtica. Numai cand stau relaxata in pat nu am nici o contractie si burta e pufoasa.

cristina si bebe in burtica 31+sapt

Mergi la inceput

Oof Clary. Am citit acum din urma. Ce dr. Cum poti sa spui asa ceva doar pt ca ti s-a parut?? Nu-mi vine sa cred ca exista asemenea dr si mai este si femeie. Cred ca daca s-ar pune macar odata in pielea unei mamici care ajunge pe mana ei nu ar mai proceda asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Pana acum am stat intinsa, noroc ca Raul s-a jucat frumos si m-a lasat sa stau, de obicei ii place sa ma plimbe de colo-colo , mai simt mici dureri cand se agita bebe, dar voi sta numai in pat, ca acum Raul se culca, iar cand se trezeste il scoate mama afara. mi-e si frica sa nu se scurteze colul de la intepaturile astea....mai ales alea intense .

Clary, imi pare rau de experienta ta. Ce dr nebuni...ce-o fi in capul lor? pup

28+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Loredana multi ani fericiti alaturi de sotul tau si minunea de bebe sa va lumineze viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

LUCIANNA bine ca nu te mai doare asa tare!! Sa nu lasi patul!!

Ana30+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Vine cineva cu capitol nou???

Ana30+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya86 spune:

yuhhh...gata v-am prins si eu din urma , o luati cam repejor, va grabiti undeva?
KITI ms pentru introducerea in listutza
SABINA, da sunt si eu venita pe meleagurile danezilor, locuiesc in zona Aalborg-ului putin mai la N de tine.
Fetelor va cam invidiez, vad ca pomeniti de atatea controale la dr., echografi ,in schimb eu mi-am vazut la 12s, 20s si o mai vad doar la nastere . Sabina tot asa e si in cazul tau?

maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Pe mine m-a luat un de-mi cad ochii, nu mai pot. As dormi la birou daca s-ar putea asa ceva

De la caldura asta nici nu mi-e foame. Mananc doar pt ca stiu ca trebuie. Azi am papat asa: 2 cani lapte, 1 banana, vreo 4 biscuiti si la masa de pranz: vreo 3 felii de rosie, 1 felie de ardei, 2 bucatele de banza si 2 felii subtiri de sunca de pui. Si bineinteles, elevitul

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 30+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Mari_paun am gasit niste lenjerii dragute pe site-ul ala!! Oare ce pret au? Ai sunat?

Cristina 31+

ai vazut ca are si adresa de mess si poti vb cu persoana, lenjeria costa 65 lei, pt aparatori zis ca in functie de masuratori, eu nu vreau sa camuflez patutul, doar sa nu se loveasca...

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG
Mari 30+PETRU si mami de Ema

Mergi la inceput