Mamici de Sept-Oct 2010 - Felicitari Nike! (122)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Donna, la masina de paine am facut cozonacul, framantat si dospit si de copt l-am copt in cuptor. Reteta e asta, http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/cozonac_la_masina-4019/. Dar faina sa pui 800g, ca numai cu 650 e moale aluatul. Cred ca in loc de unt poti sa folosesti ulei. Asa ca am pus totul in masina, am selectat programul aluat, si dupa ce masina si-a facut treaba l-am pus intr-un castron, unde a mai crescut destul de mult, apoi l-am impartit in doua si l-am bagat la cuptor. E delicios.

mamica de Maria Lavinia si 30+ cu Elena Elisa

Oramona multumesc pentru reteta si explicatii. Ca sa fiu sincera, speram sa se faca de la cap la coada in masina de paine, din considerente de lene si caldura

Donna 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Stati o clipita, sa ma bag sa fac capitol nou

Kiti, 30+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Clary imi pare rau ca ai trecut prin asa o experienta neplacuta din cauza incompetentii medicului. Ai grija de tine, de bebe si totul va fi bine.

Klarisse graviduta 30+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

Poftiti la capitol nou, plin de vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Donna, la masina de paine am facut cozonacul, framantat si dospit si de copt l-am copt in cuptor. Reteta e asta, http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/cozonac_la_masina-4019/. Dar faina sa pui 800g, ca numai cu 650 e moale aluatul. Cred ca in loc de unt poti sa folosesti ulei. Asa ca am pus totul in masina, am selectat programul aluat, si dupa ce masina si-a facut treaba l-am pus intr-un castron, unde a mai crescut destul de mult, apoi l-am impartit in doua si l-am bagat la cuptor. E delicios.

mamica de Maria Lavinia si 30+ cu Elena Elisa

Oramona multumesc pentru reteta si explicatii. Ca sa fiu sincera, speram sa se faca de la cap la coada in masina de paine, din considerente de lene si caldura

Donna 30+ cu

Eu am facut la masina cu aluatul ala dulce care e prin manualul ei si dupa ce a terminat de framantat am scos aluatul, l-am intins, l-am umplut cu amestec de nuci, zahar, ou si coaja de lamaie si l-am bagat la loc in masina sa isi termine ciclul de dospit/copt. Nu avea un aspect prea comercial dar a fost f bun.

sorana 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Neata la amiaza!

Am primit azi patutul,abia astept sa vina sotul acasa sa desfacem cutia.

Clary imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva,te.Sotul tau a ajuns in tara?

Loredana la multi ani!

Felicitari fetelor pentru noile semnaturi.

Lora te asteptam maine cu vesti bune.

Eu am ajuns la concluzia ca dorm mai bine fara perna cu bilute,cred ca pot sa o pun deoparte pana voi incepe alaptarea.

Va pup pe toate!

28+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Da,sotul a venit duminica la 17,saracu nu dormise doua nopti si a mai stat si cu mine in urgenta..avea niste emotii ...

33+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Mari_paun am gasit niste lenjerii dragute pe site-ul ala!! Oare ce pret au? Ai sunat?

Cristina 31+

ai vazut ca are si adresa de mess si poti vb cu persoana, lenjeria costa 65 lei, pt aparatori zis ca in functie de masuratori, eu nu vreau sa camuflez patutul, doar sa nu se loveasca...

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG
Mari 30+PETRU si mami de Ema

Nici nu e scump! ia sa sun si eu sa vedem! ca n-am luat nici o lenjerie!

Cristina 31+

Mergi la inceput