Mamici de Sept-Oct 2010 - Felicitari Nike! (122)
Raspunsuri - Pagina 19
bebecris26 spune:
Felicitari burticutelor care astazi au mai crescut cu o s, nu va enumar ca sunteti si astazi cateva si nu vreau sa uit pe numeni
. Sa dea Dumnezeu sa stea bebeii la caldurica pana la 40s, si sa se nasca sanatosi
cristina si bebe in burtica
31+sapt
bebecris26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 BEBECRIS felicitari pt semnaturica! sa fie bb sanatos!! ![]() ![]() Ana 30+ Maia Elena lu' mama |

cristina si bebe in burtica
31+sapt
kiti2205 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ionela.n
hihi, m-am prins ca asa trebuie, desi pe prospect nu scrie. Mersic frumos ![]() Daca iau de 3 ori/ zi e ok? -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 30+Minunea noastra |
da, e ok

Kiti,
30+ si mami de Vlad 15.05.2006
Klarisse spune:
Pupici si de la noi
, azi sunt defecta rau
, am adormit la 4 dimineata, a fost un spectacol la mine in burta, nu stiu ce l-a apucat azi-noapte, cert e ca azi abia ma misc de pe scaun pe canapea si invers..
Felicitari pentru schimbarile de semnatura, merg sa citesc din urma, va pup.
Klarisse
graviduta 30+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
alexuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris26 Buna ziua burticute dragi . Astazi am mai crescut si noi cu o saptamana , si sunt bucuroasa ca mi-am facut programare pt eco morfologica de 32s, Asa ca maine avem marea intalnire cu bebelu![]() cristina si bebe in burtica 30+sapt |
FELICITARI

Burtica de
35 + EMMA ANTONIAMAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE
TOATA ZIUA
tanamera spune:
Neata la amiaza
!
Am primit azi patutul

,abia astept sa vina sotul acasa sa desfacem cutia.
Clary imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva,te
.Sotul tau a ajuns in tara?
Loredana la multi ani

!
Felicitari fetelor pentru noile semnaturi
.
Lora te asteptam maine cu vesti bune.
Eu am ajuns la concluzia ca dorm mai bine fara perna cu bilute,cred ca pot sa o pun deoparte pana voi incepe alaptarea.
Va pup pe toate!
28+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
alexuza spune:
Pana la urma cred ca ne luam toate stelute si ne vom numii "MAMICI CU STELUTE ..."![]()
Burtica de
35 + EMMA ANTONIA
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE
TOATA ZIUA
ana_25 spune:
M-ati innebunit cu stelutele alea!!! Vreau si eu!!
Si pe mine m-a apucat somnu' ca azi noapte am patrulat la baie de la pepene!!![]()
![]()
Ana
30+
Maia Elena
lu' mama

cu Raisa Nicoleta