Iepurasi poznasi de Mar-Apr 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 8
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ate_09 Vroiam sa va mai intreb ceva. Noi am facut BCG pe 9 iulie..iar maine trb sa facem a doua doza de infanrix si desi nu a trecut totusi o luna, dra a zis ca e ok ca trb sa treaca minim 21 de zile. Ea de luni pleaca in concediu si nu va mai fi toata luna august. O fi bine sa-l fac chiar daca nu a trecut fix o luna? Voi ce ziceti??? de Theodor Stefan (05.03.2010) Poze noi |
Noua ne-a zis de fiecare data ca tb sa fie cel putin o luna intre.. nu ai pe cine sa intrebi cu mai multe cunostinte in domeniu? Sa nu faca asta pt comoditatea ei! Sau nu ramane asistenta la cabinet? Si mergeti cand face luna si sa il faca ea.. ca la noi asistenta face vaccinurile, doctorita numai semneaza.
Irina Paula (8 martie 2010)
andira spune:
citat din mesajul lui ate_09 Vroiam sa va mai intreb ceva. Noi am facut BCG pe 9 iulie..iar maine trb sa facem a doua doza de infanrix si desi nu a trecut totusi o luna, dra a zis ca e ok ca trb sa treaca minim 21 de zile. Ea de luni pleaca in concediu si nu va mai fi toata luna august. O fi bine sa-l fac chiar daca nu a trecut fix o luna? Voi ce ziceti??? |
Eu voi lasa 1 luna intre BCG (facut la fix 4 luni) si urmatorul vaccin.
Practic, cel de 4 luni il voi face la 5 luni. Nu cred sa fie o problema, de fapt oricum n-am variante, clar vreau sa las o luna intre ele (mi-a spus si pediatra, si am vazut scris si la spital, cand am facut BCG-ul).
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
ami_84 spune:
Ma uit la Irina cum doarme asa lin... acusi are doua ore. Prima data cand mi-a dormit doua ore la pranz, mi-am facut fel si fel de ganduri.. am trezito sa-i iau temperatura, am inceput sa socotesc cat a mancat, daca a facut pipi/caca.. mai aveam un pic si sunam pediatra. Saraca.. si ea vroia doar sa doarma!! Dar na! mai avem de invatat cum e sa fii MAMA!!
andira spune:
citat din mesajul lui ami_84 Mi-am notat si eu reteta. Cu prima ocazie o execut ca tot ai "laudato " pe aici. Sa stiu pt asta mica cand o fi mai mare sa-i fac ceva bun de casa usor si cat de cat sanatos. Sanzi vezi ca se fac repede. Sa nu le arzi! Asta a uitat Andira sa mai zica.. deobicei o facea. |
Stai ca m-ai pierdut : ai facut-o pana acum sau nu?
Ca intr-adevar se fac repede (dar na, am zis ca nu se duce sa faca aprovizionarea de Craciun cu fursecurile la cuptor ), dar de cate ori am scris-o, am inceput sa eficientizez comunicarea, scriu numai ce e mai important, respectiv ce pui in ele .
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
ate_09 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ami_84
Noua ne-a zis de fiecare data ca tb sa fie cel putin o luna intre.. nu ai pe cine sa intrebi cu mai multe cunostinte in domeniu? Sa nu faca asta pt comoditatea ei! Sau nu ramane asistenta la cabinet? Si mergeti cand face luna si sa il faca ea.. ca la noi asistenta face vaccinurile, doctorita numai semneaza. Irina Paula (8 martie 2010) |
Si eu stiam ca trebuie sa treaca cel putin o luna si i-am zis ca preferam sa mai asteptam o saptamana. Si desi asistenta face vaccinul a zis ca ea trb sa consulte inainte copilul si ca nu se poate.
Oooff ce ma fac ca tot stau cu frica!
de Theodor Stefan (05.03.2010)
Poze noi
ami_84 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andira
Stai ca m-ai pierdut : ai facut-o pana acum sau nu? Ca intr-adevar se fac repede (dar na, am zis ca nu se duce sa faca aprovizionarea de Craciun cu fursecurile la cuptor ), dar de cate ori am scris-o, am inceput sa eficientizez comunicarea, scriu numai ce e mai important, respectiv ce pui in ele . Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010) |
Nu inca nu le-am facut. Abia mi-am notat.. Dar am zis sa o atentionez ca poate intre timp intra sa mai citeasca pe aici si le arde!!
ami_84 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ate_09
Si eu stiam ca trebuie sa treaca cel putin o luna si i-am zis ca preferam sa mai asteptam o saptamana. Si desi asistenta face vaccinul a zis ca ea trb sa consulte inainte copilul si ca nu se poate. Oooff ce ma fac ca tot stau cu frica! de Theodor Stefan (05.03.2010) Poze noi |
Intradevar mai intai tb consultat copilul. Stiu de ex ca daca are rosu in gat nu il face, il amana. Dar cat sta in concediu? Nu se poate mai degraba dupa?
Rebiana27 spune:
La multi ani CATALINA, MADALINA si BEBESASHA!!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
ami_84 spune:
Ate l-am admirat pe Theoodor. Ff dragalas si expresiv. Voi cum ii spuneti? Si noi daca aveam baietel, vroiam sa ii spunem Theodor..
stefimic spune:
IRINA sa stii ca nu mi-a placut deloc postarea ta, daca ai ceva de impartit cu mine spune exact, nu-mi place sa vorbeasca cineva in numele meu.
iar faza cu 8 kg si 74 de cm da atat are, daca vrei tu sa spun mai putin ca sa te simti tu bine spune, oricum la cat de rar postez eu aici in ultimul timp sa stii ca fix de asta aveam nevoie.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)