Iepurasi poznasi de Mar-Apr 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 9
stefimic spune:
multumesc fetelor de urari, sunteti niste dragute ca de obicei.
si o inghetata mare pt ca tort nu am facut.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
mihaelagrosan spune:
stefimic chiar nu inteleg de ce te-ai suparat pe Yaia. A scris doar sa nu se streseze fetele ca nu toti copiii sunt atat de mari, fiecare cu ritmul sau. De exemplu eu m-as putea stresa daca vad doar cifre de astea gen 8 kg, 70 cm, cand a mea avea la 4 luni 5700 g si 64 cm. Doar ca eu nu ma stresez deloc pt. ca m-am uitat pe grafice si Angela e foarte bine asa cum e.
Si ca sa va mai "destresez" pe unele ca parca am vazut caa se vorbea de constipatie, sa va povestesc despre Angela care are scaun in general la 4-5 zile, recordul a fost de 8 zile. Caca e apos, nu o doare burtica, il face foarte usor, fara efort. Am vorbit si cu pediatra si a zis si ea ca nu e constipatie. Precizez insa ca e alaptata exclusiv si am citit si eu ca laptele matern se poate digera foarte bine si nu mai raman reziduuri.
Mihaela deElena Maria (9 aug 2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefimic IRINA sa stii ca nu mi-a placut deloc postarea ta, daca ai ceva de impartit cu mine spune exact, nu-mi place sa vorbeasca cineva in numele meu. iar faza cu 8 kg si 74 de cm da atat are, daca vrei tu sa spun mai putin ca sa te simti tu bine spune, oricum la cat de rar postez eu aici in ultimul timp sa stii ca fix de asta aveam nevoie. cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010) |
Nu te supara. Nu cred cu siguranta ca s-a referit la tine.. erau zilele trecute fete care se ingrijorau ca au citit ca la patru luni copilul ar tb sa-si dubleze greutatea de la nastere (ai lor nu intrau in categoria asta, aveau mai putin) si se intrebau daca e adevarat.
Nu cred ca ar tb sa te superi.
Irina Paula (8 martie 2010)
andira spune:
Irina - hi hi, ca tot s-a deschis subiectul, ia zi, il incadrezi si pe piciul meu la giganti? Are 7,2 kg la 4 luni, nascuta cu 2950g. De masurat n-am masurat-o.
Nu de alta, dar daca te-ai referit si la ea, io ma simt mandra, pe bune . Inseamna ca a crescut f bine, deci ma descurc .
Daca n-ai incadrat-o si pe ea, foarte rau, o sa pun poze cu zoom pe copane si falci.
Revenind, Stefi nu cred ca ai de ce sa te superi, era pur si simplu o informatie pentru toate mamicile de aici, care au grasuni sau fotomodele, toti sunt frumosi si toti sunt sufletelele noastre. pt amandoua!
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
mihaelagrosan spune:
Stefanna ma bucur ca nu v-ati despartit. Poate reusiti pana la urma sa reveniti la sentimente mai bune. Vai dar ce nazdravan e Luca al tau., auzi sa nu mai vrea el laptic.!
Andira voi unde plecati? Cred ca am pierdut discutia.
Mihaela deElena Maria (9 aug 2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
Rebiana27 spune:
STEFANNA bun revenit! Imi pare rau ca Luca nu mai papa laptic simplu dar ma bucur ca ai descoperit modul in care il poate bea (cu fructe adaugate). Felicitari pt examenul reusit si bafta la ultimul!
AMI felicitari pentru dintisori! Nu cred sa fie vreo schimbare de comportament la iesirea maselelor daca la dintisori nu a fost ceva special (maraiala, scaderea poftei de mancare, febra sau pur si simplu bale)
ASTEROPI fruntea sus! Tu vei fi o mamica extraordinara pentru fetita ta!
SANZI locul unde a fost vaccinata fetita poate colecta puroi incepand de la o luna de la administrare. In cazul nostru, a colectat in jurul a doua luni de la efectuarea vaccinului.
ATE incearca sa lasi sa treaca o luna intre vaccinul BCG si celalalt.
CATA nu te supara; cu siguranta Irina nu a avut intentia sa supere sau sa jigneasca ci mai degraba sa linisteasca pe fetele care se streseaza din cauza numarului mai mic de kilograme al bebelusilor lor.
Mara mea are 6800 g... Nu am masurat lungimea ei dar mie imi place tare mult cum arata; de aici si chestia ca nu o compar nici macar cu frate-su (la aceeasi varsta) d-apoi cu alti copii. Nu-i genul de copil gras insa are cute ce-i fac piciorusele si manutele asa de frumoase! Vorba Andirei ~ omul Michelin.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
ate_09 spune:
citat din mesajul lui ami_84 Ate l-am admirat pe Theoodor. Ff dragalas si expresiv. Voi cum ii spuneti? Si noi daca aveam baietel, vroiam sa ii spunem Theodor.. Irina Paula (8 martie 2010) |
Multumim frumos!!! Noi ii spunem Theo...Theutzu, eu ii zic si buburuza si gogonica
Rebiana i-am zis doctoritei ca vreau sa mai asteptam...dar ea pleaca in concediu si mai vine la 1 septembrie. Mi-a zis ca atunci va fi tarziu. Asa ca nu stiu ce sa fac...
de Theodor Stefan (05.03.2010)
Poze noi
child spune:
citat din mesajul lui ate_09 Vroiam sa va mai intreb ceva. Noi am facut BCG pe 9 iulie..iar maine trb sa facem a doua doza de infanrix si desi nu a trecut totusi o luna, dra a zis ca e ok ca trb sa treaca minim 21 de zile. Ea de luni pleaca in concediu si nu va mai fi toata luna august. O fi bine sa-l fac chiar daca nu a trecut fix o luna? Voi ce ziceti??? |
ATE trebuie sa treaca o luna de la BCG, am vorbit la epidemiologie, la sanepid si asa mi-au specificat!
Si noi in 16 implinim o luna de la BCG si vom face infarixul de 4 luni.
Mai intreaba si tu alt medic, sa ai mai multe opinii si apoi vei decide singura.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
child spune:
citat din mesajul lui sanzi Fetele, va mai rog si eu ceva. Am vazut ca discutati despre bubita de la vaccinul BCG si ati spus ca apare cam la o luna. Noi l-am facut acum o luna si nu se vede absolut nimic. Nici o bubita, nici rosu...Nici intepatura nu se mai cunoaste. E posibil sa mai apara sau trebuia sa ramana macar un semn mic? Am sunat dr dar zice ca peste 3 luni se citeste semnul, alte detalii nu mi-a dat. Sunt suparata ca nu as vrea sa il facem iar, mi-e mila de ea... |
SANZI eu stiu ca semnul de BCG se citeste la 5 luni de la efectuare.
La Albert se vede doar locul intepaturii, are 3 saptamani de la BCG.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
briza_marii spune:
Fetelor, am primit de la soacra o ladita cu rosii din gradina ei, de fapt din solar. Am bagat eu in lada de fructe de la frigider, dar tot mai sunt in ladita si imi pare rau sa se strice, asa ca m-am gandit sa le congelez (stiu ca as putea sa fac suc de rosii dar a facut si mama si soacra, asa ca am provizii pt iarna). In trebarea e: cum le congelez??? Le dau intr-un clocot, le despielitez si le bag asa intregi in pungute?
Si, in alta ordine de idei: stie careva un doctor bun pt varice?ca vreau sa o duc pe mama cu forta (ca nu vrea sa mearga ca "ce sa ii faca dr?" ..ca ea nu se opereaza)....ca are unele mari si umflate si mie chiar imi e frica de ele.
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)