Iepurasi poznasi de Mar-Apr 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 14
Ramy77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramy77 Neatza fetele, La multe lunite David Nicholas de Uta_ciun, Maya Rebecca de Honeybaby si Andrei Eduard de Riella-elaSa cresteti mari si sanatosi! ASTEROPI, foarte frumoase hainutelesa le poarte sanatoasa micuta Asteropi. HONEY, imi pare rau de accident, bine ca n-a patit Maya nimic mai grav, cucuiul sa treaca! Eu mai nou o pun pe fii-mea jos pe o patura foarte groasa cu jucariile si chiar daca merg la baie sau fac ceva prin bucatarie stiu ca nu cade. In scoica nici eu nu mai am curaj sa o pun,ca se impinge cu funduletul sa se ridice si mi-e frica sa nu alunece afara din ea. Sau daca chiar o pun, ii leg centurile.Sunt ca titirezii bebelusii nostri ANDIRA, dar unde calatoriti voi asa drum lung?Poate ai mai spus, dar eu nu tin minteSi eu zic ca perna de calatorie e un plus, eu am folosit-o la zborurile lungi si a fost mai bine decat fara. BRIZA,NIKI, BABYANGEL, clar ca a fost ceva in aer,ca si a mea s-a frichinit iar toata noaptea...si acum doarme,eu imi beau cafeluta cu voicat timp se fierb legumele pt piureul Brianei. ASTERO, noi am inceput cu suc de mar+morcov cateva lingurite timp de cateva zile, apoi piure de mar +morcov fiert, apoi am introdus alte fructe,caise, piersica, nectarina, pepene galben, avocado, para, pruna, treptat cate una,uneori mai adaug cate o masura de cereale si la legume morcov+patrunjel,apoi putina telina, pastarnac,dovlecel,cartof,tot asa,treptat.Acum ii mai pun si piept de pui sau curcan fiert separat asa cam cat o lingura. In piureul de legume adaug putin ulei de masline.Din fructe fac diverse combinatii,nu i-am dat din toate odataEu nu i-am dat supa clara, i-am dat direct piure,cu lingurita, subtiat la inceput si apoi tot mai "legat".Sper ca ai inteles ceva. Eu am inceput diversificarea la 5 luni si jumatate,dar am ajuns la piureuri cam la 6 luni. Trimit si revin. |
briza_marii spune:
Ce de variante de papica scrieti voi fetelor! Mi le-am notat pe toate, ca la mine e ceata rau cu diversificarea asta. Si mai am o mare nelamurire: bebitu meu nu mananca laptele dc este cald. Cel mai bine il mananca cand e la temperatura camerei. Cum o sa fac eu cu supita? O fierb cand doarme el...dar nu stiu cum o sa fac sa fie numai buna de mancat (acum dc apa e prea calda si nu am timp sa o racesc la jet de apa, pur si simplu mai adaug o masura de apa rece). Voi cum procedati?
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
Ramy77 spune:
Am editat, pentru ca m-am adresat cui nu trebuia(Mirunei in loc de Alina)se vede ca sunt zombi, plus ca nu stiu ce-am facut de apare mesajul aiurea. Scuze fetele
OANA si a mea e un pic jiji contra, mananca mult mai bine legumele decat fructele...dar, mananca asta e important.Ce fel de cereale ii dai lui Eric?Eu am avut porumb+orez de la Milupa, acum am luat 7 cereale tot de la ei,inca nu i-am dat, sunt curioasa daca le va accepta,pentru ca celelalte erau putin dulci, astea n-au nici un gust
Erina spune:
Buna dimineata!
Denisa tinem pumnii strinsi pentru controlul la neurologie. Si Daria a cazut din scoica la 3 luni, e adevarat pe covor dar sperietura si sentimentul de invinovatire au fot la fel de mari.
Am intrat si eu pe contul comun si am vazut pozele cu iepurasi, toti absolut superbi. Ce mi-a ramas in minte a fost Gia facind baie in mare, Alessandro cu un colacel de baie super si Matei deja in picioruse!!!
Despre diversificare, eu ma gindesc sa incep usor-usor cu un pic de supa clara si apoi cu piure de legume desi ar fi mult mai usor cu fructe. Diversificarea serioasa o vom face in septembrie dupa ce revenim din vacanta.
Oricum David nu sta perfect in fundulet (scaunul de masa are reglaj la 45 de grade dar prefer sa astept pina va sta perfect), in schimb da semne clare ca ar vrea sa guste cind mininca Daria ceva pe linga el. Intr-o zi era cit pe ce sa il diversifice ea cu...cereale cu cacao.
In rest de cum se trezeste se invirte rapid pe burtica si sta foarte mult asa. In ultimele zile parca a uitat sa se rasuceasca inapoi pe spate si striga dupa ajutor. Nu e foarte vocal (seamana cu tati care e un tip care vorbeste putin si doar cind trebuie) in schimb imparte zimbete si sclipiri de fericire cit e ziua de lunga.
V-am citit iar de astazi o sa am din nou desktop-ul instalat asa ca voi fi pe aproape.
-------------------------------
Erina mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
asteropipan spune:
neata!!!!
fetelor , multumesc frumos pt raspunsuri
mdaaa, nu era in plan sa ii dau intai supita, intrebam doar asa sa stiu dca e recomandat.
referitor la biscuitii fara gluten. si cereale....m-am tot uitat in supermarket sa vad daca gasesc si nimik.
o sa intreb dr maine....el trebuie sa stie sigur unde gasesc.
eu acum ii dau printesei doar faina de orez in bibe la masa de seara si pireutz tot din faina de orez la pranz, tocmai in ideea de a invata sa pape cu linguritza
fetele,aici in Grecia, nu e nimik in aer, pt ca,fiimea care nu doarme noptiile nu prea s-a trezit decat cand ii cadea suzeta....
doar ma-sa nu a avut somn aseara fir-ar el de pepsi twist
a fost noaptea mea de frichineala sunt chiauna dar din cauza mea ca am baut seara pepsi...
deee, nu mai tin la "bautura"....eu , care la mine nu avea niciodata nici un efect cola sau pepsi....si acum na...
e a 2 a oara cand patesc asa
DENISA sa iti mai treaca supararea.lasa, mami, ca trece pana se marita fata stii, si noua ne-a cazut din carut cand avea doar 2 saptamani ca nu au tinut bine carutul barbati-miu cu socra-miu.
LA MULTE LUNITE SI ANI FERICITI MAYEI SI IEPURASILOR CARE SARBATORESC AZI!!!!!
mai avem si noi 2 zile si suntem fete mari de 5 luni pffff ce fata mare am
va pupik
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
oanaiacovita spune:
Ramy cred ca s-a suparat ca l-am parat, asa ca acum a infulecat 1 piersica si 3 caise + 2 masuri de cereale de la Nestle(cu orez).Dadea semne ca nu i-a ajuns. A iesit plin castronelul lui si a papat tot. I-am dat 10.
Erina imi era dor de voi. Cand mai pui poze. Nu cred ca ti-am spus ca am vazut pozele de la mare si sunteti o familie superba.
Noi facem ca rama in marsalier.
Ca sa va distrati un pic.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
oanaiacovita spune:
Am uitat:
La multe lunite David Nicholas de Uta_ciun, Maya Rebecca de Honeybaby si Andrei Eduard de Riella-ela
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
nafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby ieri a fost zi neagra pt noi Am luat-o pe Maya cu mine in baie in scoica , sa spal cada dupa care ne-am intors in camera s-o dezbrac s-o duc la baie. In drum sper camera a facut cumva si a cazut din scoica cu capul de gresie. Are un mare cucui pe partea stanga, in rest e bine . Sper sa se retraga pana duminica mi vine sa mor de ciuda ca nu am foat mai atenta. Cum am putut sa fiu asa cu capul in nori nu stiu Aveti grija cele care mai tineti copii in scoica cand va deplasati cu ea , va rog Nu cred ca mai intru in weekend pt ca nu am nici un chef. Ma rog sa ne ajute Dumenezeu sa fie totul bine. Uite cum am ajuns noi la neuro mai devreme Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) Doamne ajuta sa fim sanatoase ! Poze & Filmulete Bebeluna |
offf offf ! pupam cucuiul sa treaca!
Sper sa fie bine scumpa se Maya. inteleg prin ce-ai trecut caci si eu am patit-o cu Ricky saptaman trecuta cand mi-a cazut de pe canapea! noroc ca era un covoras pe jos si s-a ales doar cu sperietura. cand am auzit bufff...am crezut ca lesin!
Sper sa-ti revii in weekend-ul asta! stai linisita ca va fi totul bine!
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
Erina spune:
Oana au sosit musafirii, un baietel frumos de 9 lunite, pun repede on special request Daria si David august,poze de acum doua zile.
-------------------------------
Erina mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
nafi spune:
OANAIACOVITA - am vazut melodia , se potriveste manusa
Fetelor , multumesc ptr urarile de casa noua. asta noapte dupa ce l-am alaptat pe ricky la 3.30 am mai adormit pe la 6.30 caci am tot calculat cati metri patrati au peretii si cat ne ajunge zugravitul, raschetatul si alte mici lucrari...am facut cu sotul brainstorming la greu si acum suntem nedormiti si ametiti...
ASTERO - are gust bun nasica ta! f frumoase hainutele iar compleul cu gentutza e bestial! pupicei iepuricii mozolite
BUMBITZA - asta noapte printre numaratul peretilor si prizelor din casa , am reusit sa ma gandesc si la tine! ca ziceai ca implinesti 25 de ani si ma gandeam ca Bumbitza mica va fi cam clasa a 3 a sau a 4 a cand vei avea varsta mea! super asa!
Fuug..caci au venit baietzii de la plimbare
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)