Bv Michele,Maurice!Hai bubster,Baby78 iul-aug(176)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovica bla bla bla,sa ii pun lumina cand doarme ca va fi mai linistit,ca pe intuneric se va speria si alte pareri de la prietene ei de ale ei..noi nu stam cu becurile aprinse peste noapte.Voi puneti o lumina langa bebe?

Noi nu am pus lumina la bebe cand era micut,din contra,nu prea se odihnea profund cand era lumina aprinsa noaptea.Chestia cu teama de intuneric e de la 2-3 ani in sus,cand apar si primele cosmaruri si constientizari ale viselor.
Daca pentru voi e bine fara o lumina de veghe,nu cred ca are sens sa schimbati obiceiul,cel putin pana mai creste si cere singurel "becu' ",ca al nostru flacau... :)

Ma bucur tare mult ca ati ajuns acasa cu bine!!

cu Anne 39+ ,iar Sarah(2007) si Mark(2008) abia asteapta sa fie bebe gata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Noi suntem foarte happy,avem un bebe cumintel foc.
La spital asistentele spuneau mereu ca ne va manca ficatii acasa,ca e plangacios,ca o sa avem probleme cu el insa nu imi vine sa cred cat poate fi de cuminte.
Ce-i drept sta cam mult la papa,in general o ora dar se satura si ma bucur.Apoi suzeta si somn
Aseara i-a facut baie bunica pe la 6,a adormit iar la 8.30 l-am scos la aer.Pana la 12 nu am avut treaba cu el.
Iar acum doarme de la 7
E normal sa doarma asa mult?Ma gandesc ca daca i-ar fi foame s-ar trezi nu?Caci dr neo mi-a zis clar sa il las sa doarma,sa nu fac prostia sa il trezesc niciodata pt a-l alapta

Cu cacuta stam bine,facem de cateva ori pe zi
Maine mergem sa il inscriem la medicul de familie si sa vedem de ce regurgiteaza atat de des,sper sa nu aiba probleme cu stomacelul.

Laptic este,la spital m-am speriat un pic ca imi scazuse productia insa ma bucur ca a fost alarma falsa....

Colici : e posibil eu sa am si el nu?Astazi dimineata am mancat prune si am avut niste gaze dar domnu nimic.Sper sa nu apara

Voi ce parere aveti de suzete?Sora mea aseara mi-a tinut o teorie intreaga sa ii scot suzeta,ca nu ii face bine la gingii,ca nu va mai dori titi,ca bla bla bla,sa ii pun lumina cand doarme ca va fi mai linistit,ca pe intuneric se va speria si alte pareri de la prietene ei de ale ei..noi nu stam cu becurile aprinse peste noapte.Voi puneti o lumina langa bebe?

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Suzeta (minciunica) inca nu o folosim, ca nu ne place. Eu am momente cand imi doresc sa o primeasca si sa ma mai lase si pe mine sa dorm...dar dejeaba tot incerc .....cu toate ca sunt constienta ca nu i-as face un bine

Lumina o tinem aprinsa ca sa-l putem vedea in patut (acum nu mai e cazul ca isi are locul langa mine in pat). Aveam o veioza cu un bec normal dar am renuntat la ea si a pus sotul un bec de 10 W la lustra care sta toata noaptea aprins.

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

M-am uitat si eu la delfinasi!!!
Sunt o splendoareeeeee! Iti vine sa-i pupi si sa-i mananci pe toti!

Uneori ma dor maxilarele pt ca le tin incordate cand vreau sa-mi pup, musc puiutul, imi vine sa-l mananc

Miine imi fac si eu timp sa pun ceva poze. Eu pe laptopul asta n-am nici o poza pt ca sotul se ocupa de ele, le decarca in calc lui.

Si cu aparatul meu cel micut n-am facut nici una...dejeaba il tin in geanta.

Azi a stat si al meu copil in leagan pana m-am imbracat sa iesim afara. De obicei nu sta dar acum cred ca l-am prins intr-o pasa buna, era odihnit si mancat.

Am citit cum spuneati ca ii faceti singurele baitza. Si eu ii fac singura baita propriu-zisa, dar sotul pregateste si strange tot. Daca ne apucam de baie pe stomacul gol ne aude tot blocul asa ca pana pregateste sotul tot noi mancam un pic (cam 15 min)...... si nu mi-a vomitat niciodata nici macar cand il tin pe o mana sa-l spal pe spate.
Dupa baie sta la curatat ochi, urechi, nas, gura si masaj numai cu zgomotul feonului.......cred eu ca ii este si un pic frigutz.

Voi il spalati pe capusor in fiecare seara?
Eu o seara il spal, una o sar pt ca plangeeeeeee si mor de ciuda ca nu sta. Am senzatia ca nu i-am facut baie cum trebuie cand nu-l spal pe cap. Al meu are si par mult.

Acum astept sa se trezeasca sa papam si iar somn....dar de data asta impreuna.

Noapte buna delfinariu!

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Buna fetelor,

bebeii imi dorm dusi acum pt inca 30min max.
Felicitari pt noii delfinasi si prosapetele mamici!!!!!!!!!!!!!!1
si multumesc de felicitari!!!!!!!!!
vorbeati de stocarea laptelui.Eu folosesc pungulite de la Avent,la fel se poate stoca pt 3 luni.Cand am prea mult lapte ma mulg si strang cam 120ml si ii pun la conge pt zile mai putin norocoase.
Pt stimularea lactatiei beti 4l ceai chimen /zi.
Crema de fundulet folosesc Sudocrem care e ff buna!
Produse de folosesc de la Bubchen.

Pt colici chiar azi am incercat inca o varianta!pernita de incalzit umpluta cu samburi de cirese pusa pe burtica si se pare ca a dat roade!!!

Sunt fff fericita ca alaptez dar sunt si fff obosita ca avem un program total haotic.Ppapam la cerere si pt ca am 2 ,cateodata papa deodata,cateodata pe rand asa decalat.Si laptele e mai putin cand sunt ff epuizata!!!deci atentie ftelor,odihniti-va!!!!eu spun,dar nici eu nu apuc sa ma odihnesc!

voi va mulgeti dupa supt chiar daca bebe a supt cam tot?are rost?eu nu m-am mai muls de ceva vreme si parca e mai putin lapte,dar oricum suficient pt amandoi,caci nu le-am dat niciodata formula!

pt prima pagina: e gresita data nasterii:e 6 iulie 2010,Carla ora 6,58,Mateo ora 7,01.Carla-apgar 10/10,Mateo apgar 8/9.DR Iuhasz Gabor

Carmen operatia s-a infectat fara vreo explicatie,sau vreun motiv plauzibil,nu se stie!in fine.dar tu cum de ai ajuns la operatie asa devreme?ce s-a intamplat?ca nu am gasit postarea ta.

am vazut delfinasii vostri:toti niste scumpi!!!numai unul si unul!!!!

eu mai am 5kg in plus,dar cu alaptatul poate le dau mai greu jos,ca trebuie sa pap de toate si consistent.Poate va pun o poza!

am pus poze pe picasa cum papa amandoi deodata la tzitzi!

Denisa-cea mai feiricta mamica din lume cu 2 comori:
Crala Maria si Mateo Cristian - 06 iulie 2010

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hai bubster!
Hai Baby78!

Nasteri usoare dragelor!

Ce super ca Michelle a intrat in travaliu. Ca tare isi dorea ca bebelina sa isi aleaga data nasterii . Si daca va vrea la urmatorul bb sa incerce VBAC are sanse mai mari de reusita.
Maurice, Michelle, ma bucur ca fetitele s-au nascut cu greutati mai mari decat estimate, greutati foarte bune de altfel. Ce ti-e si cu ecografiile.

Am facut eu modificari in lista la Stefania, Michelle si Maurice. Ah si la Carla.
Trageti-ma de maneca daca am gresit ceva.

Laurikaaaaa? ce faci scumpa?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 39+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Noi avem o problemuta. Ii curge un ochisor. In afara de spalat cu ser fiziologic si compresa sterila nu stiu altceva...

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Incearca sa-i faci masaj (apasa circular cu buricul unui deget pe osul nazal din dreptul ochiului)si vezi daca iese ceva. E posibil sa aiba canalale lacrimale infundate.

eu nu am putut-o scoate pe isabela din spital din cauza ca avea o scurgere la ochisor, o curatau cu ser si ii puneau picaturi de 3 ori/zi, apoi au schimbat - au dat cu crema. dar pediatrul la care am fost apoi la control mi-a spus sa-i fac masaj cum zice tina ptr a-i desfunda canalale.

btz, noi nu lasam peste noapte lumina aprinsa, cand ma trezesc la alaptat aprind mai tare o veioza micuta cu lumina foarte slaba (are lumina reglabila), sa nu o deranjeze si sa stie ca e inca noapte, papam si ne culcam la loc! maria mea are mania de a dormi cu veioza aprinsa doar de vreo 2 ani...
suzeta, eu zic ca e buna: linisteste copilul, el oricum va prefera titi de unde vine papa si nu suzeta. zic asta din experienta mea, altele poate au avut neplaceri. maria a renuntat la ea pe la 2 ani (i-am spus ca a mancat-o catelul nostru!) si are o dantura perfecta! iar cand le cresc dintii isi mai domolesc durerea rozand la suzeta ca la un oricare inel ptr dinti... isabela insa nu prea o vrea, poate ceva mai tarziu... si o prefera doar pe cea care i-au dat-o si in spital!

ref la baita, eu i-am facut de la inceput baie singura, tati si maria doar ma asista si i-am avertizat sa nu-mi stea in cale ca ma incurca! isabela e foarte cuminte la baita, ii place (ca unui veritabil delfinas), probl e cand o scot din apa pana ii pun pampersul (nu-i place dezbracata). la masaj in general e cuminte, isi intinde manutele si piciorusele, asta daca nu o ia foamea cea mare intre timp...

carla, la noi pernita cu samburi de cirese nu a dat rezultat... ce bine ca ai lapte in exces si il poti stoca! dar si sa bei 4 l ceai/zi... mie mi s-ar face rau de la atatea lichide... in plus, dr mi-a spus sa beau lichide ptr a-mi potoli setea, nu in exces, ca pot diminua calitatea/cantitatea de lapte.

noi am ajuns acasa de o jumate de ora, am fost in port la cumparaturi (in fiecare miercuri noaptea!), dar nu am gasit mare lucru ptr mine (cum sunt intre marimi acum...), in schimb le-am luat fetelor rochite si perinite . pe fete le-am lasat cu tati la o terasa pe plaja si eu am plecat cu nasa si o prietena sa ne facem de cap. isabela a tinut cu mine si nu s-a trezit deloc, si acum doarme!!! nici cand i-am schimbat hainutele nu s-a trezit, asa ca nu insist, cand ii va fi foame imi va da ea desteptarea

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

noapte bun tuturor!

HAI BUBSTER!!! HAI BABY78!!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

sunt cam stresata, acum mi se pare ca Andrei e ragusit are un plans asa usor ragusit de ieri...in rest pare ok, mucusorii in limite normale...adica are, dar nu e fonfanit ca saptamana trecuta...

sper sa nu aiba laringita,ca la ce am citit

o sa o sun maine pe pediatra, desi maine sau poimaine pleaca in concediu si abia vinerea viitoare vine sa ne vada

oare pot merge cu el la CMU? eu nu l=am inscris inca nici la medic de familie, nici la CMU...am zis ca o intreb intai pe pediatra daca e si dr de familie sa il inscriu la ea, daca nu sa il inscriu la dr mea (care e la Medicover, mare branza...)

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Nu e nimeni pe aici ......nu pot dormi

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 37+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 7 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Off. Larisa, si noi avem aceeasi problema. Nu vrem sa-l neglijam pe cel mare. La noi taticul vine si f traziu de la servici, si n-am baza sa-l astept sa fac baita.. Trebe sa ma descurc singurea..

Noi avem o problemuta. Ii curge un ochisor. In afara de spalat cu ser fiziologis si compresa sterila nu stiu altceva...

Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Incearca sa-i faci masaj (apasa circular cu buricul unui deget pe osul nazal din dreptul ochiului)si vezi daca iese ceva. E posibil sa aiba canalale lacrimale infundate.
Multa sanatate!

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

Tina, Larisa, Eladeea.. multumim de sfat. Incercam.

Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Mergi la inceput