Bv Michele,Maurice!Hai bubster,Baby78 iul-aug(176)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Citat:
citat din mesajul lui Victo

cristina, fa-i masaj incet incet la coltul ochisorului, dinspre nasuc. sper sa se rezolve. dc nu, mergi la un oftalmolog.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

mercic de sfat. incercam. sper sa se rezolve...

Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

daca secretia e galbuie si e in coltul ochiului dinspre nasuc sa nu fie conjunctivita....se mai intampla la bebei.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Hello gagici!!!!!

Michelle,Maurice felicitari pt bebeline,recuperari rapide si mult laptic.Bine ati venit pe lume printeselor

Stefania LA MULTI ANI

Am vazut noii delfinasi insa si poze cu ceilalti....toti niste scumpi .Pun si eu poze acusi cu grasu meu

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

EU nu ma mai iau dupa echo de acum: luni pe 19.07 bebe meu figura cu 41w1d iar neo mi-a spus clar ca el nu e postmatur,ca s-a nascut intre sapt 37-38.Acest lucru scrie si pe biletul lui de externare iar dansa m-a asigurat ca e totul adevarat..
Insa cum el era mai grasunel normal ca indica si o sarcina mai avansata
La greutate insa a fost adevarat...la echo era estimat cu aprox 4100 +/- 600 g iar la nastere a avut 4250 g

Mergi la inceput

Noi suntem foarte happy,avem un bebe cumintel foc.
La spital asistentele spuneau mereu ca ne va manca ficatii acasa,ca e plangacios,ca o sa avem probleme cu el insa nu imi vine sa cred cat poate fi de cuminte.
Ce-i drept sta cam mult la papa,in general o ora dar se satura si ma bucur.Apoi suzeta si somn
Aseara i-a facut baie bunica pe la 6,a adormit iar la 8.30 l-am scos la aer.Pana la 12 nu am avut treaba cu el.
Iar acum doarme de la 7
E normal sa doarma asa mult?Ma gandesc ca daca i-ar fi foame s-ar trezi nu?Caci dr neo mi-a zis clar sa il las sa doarma,sa nu fac prostia sa il trezesc niciodata pt a-l alapta

Cu cacuta stam bine,facem de cateva ori pe zi
Maine mergem sa il inscriem la medicul de familie si sa vedem de ce regurgiteaza atat de des,sper sa nu aiba probleme cu stomacelul.

Laptic este,la spital m-am speriat un pic ca imi scazuse productia insa ma bucur ca a fost alarma falsa....

Colici : e posibil eu sa am si el nu?Astazi dimineata am mancat prune si am avut niste gaze dar domnu nimic.Sper sa nu apara

Voi ce parere aveti de suzete?Sora mea aseara mi-a tinut o teorie intreaga sa ii scot suzeta,ca nu ii face bine la gingii,ca nu va mai dori titi,ca bla bla bla,sa ii pun lumina cand doarme ca va fi mai linistit,ca pe intuneric se va speria si alte pareri de la prietene ei de ale ei..noi nu stam cu becurile aprinse peste noapte.Voi puneti o lumina langa bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Gabitza, asistentele ti-au spus acele lucruri???? Doamne, da sunt batute in cap???? si mai sunt femei, presupun...ce idioate...in loc sa incurajeze o proaspata mamica, ele vin cu astfel de afirmatii...doamne pazeste...

cat despre suzi, 'cate bordee atatea obicee...' o sa vedeti ca pareri pro si contra vor fi si cand vom discuta despre premergator, pusul la olita la nu stiu cate luni, statul in fundic de la ce varsta, etc,etc. eu zic sa nu asculti barfele de pe la colturi, daca tu crezi ca-l ajuta si-l linistes-te , da-i-o...ca vorba aia, n-o sa mearga la facultate nici cu suzeta in gura, nici cu pampersul pe el..

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Felicitari Michelle, Felictari Maurice refaceri usoare si laptic din plin. Bun venit pe lume Sara si bblina de Michelle, sa fiti sanatoase si norocoase!
Stefania, multa sanatate, noroc si petrecere frumoasa!
Super bine ti-ai revenit dupa nastere daca azi deja conduci, mergi la magazin .
Cum ai intrat in apa, complet dezbracata? Ca nasterea in apa nu am testat-o, inca , mi-ai dat idei.
Aici daca intru in apa nu mai pot opta pentru epidurala si ma gandesc ca nici tu nu ai avut avand in vedere ce dilatatie aveai la internare.
Bravo Isa dolofana , bravo mami, ai reusit cu productia
Dragaica eu de abia astept pozele, esti campioana la circumferinta burtii

Am intrat in apa complet dezbracata. Era doar sotul si moasa. Iar de condus nu conduc. Magazinul e la sfarsitul strazii noastre. Eu recomand nasterea in apa din tot sufletul. Am ales-o de 2 ori.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 39+ Iulia Alexandra

O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Rafael/Andre? din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Voi ce parere aveti de suzete?Sora mea aseara mi-a tinut o teorie intreaga sa ii scot suzeta,ca nu ii face bine la gingii,ca nu va mai dori titi,ca bla bla bla,sa ii pun lumina cand doarme ca va fi mai linistit,ca pe intuneric se va speria si alte pareri de la prietene ei de ale ei..noi nu stam cu becurile aprinse peste noapte.Voi puneti o lumina langa bebe?

Uite aici cate ceva despre suzete: "Folosirea susetei sau suptul degetului sunt greseli de educatie care frâneaza evolutia limbajului, împiedica efectuarea miscarilor articulatorii si deformeaza dintii, maxilarele si palatul. Aceste anomalii atrag dupa sine aparitia unor tulburari de limbaj."
aici ai site-ul http://ghiocei2009.blogspot.com/

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 37+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 7 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Am pus cateva pozici pe contul comun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Dragaica eu de abia astept pozele, esti campioana la circumferinta burtii

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 39+ Iulia Alexandra

Daaaa......m-am masurat azi.....am 125 cm si 88, 400kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Off. Larisa, si noi avem aceeasi problema. Nu vrem sa-l neglijam pe cel mare. La noi taticul vine si f traziu de la servici, si n-am baza sa-l astept sa fac baita.. Trebe sa ma descurc singurea..

Noi avem o problemuta. Ii curge un ochisor. In afara de spalat cu ser fiziologis si compresa sterila nu stiu altceva...

Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Incearca sa-i faci masaj (apasa circular cu buricul unui deget pe osul nazal din dreptul ochiului)si vezi daca iese ceva. E posibil sa aiba canalale lacrimale infundate.
Multa sanatate!

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!

Mergi la inceput