Bv Michele,Maurice!Hai bubster,Baby78 iul-aug(176)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Vazut si eu poze cu scumpii delfinasi. Doamne cat sunt de frumosi!!!! Nu pot enumera, ca sunt tare multe poze de delfinasi pe care nu le-am vazut, insa, fara nici o exagerare, avem bebici frumosi unul si unul. de altfel din mamici asa frumoase, nu avea cum sa nu iasa niste bebici de nota 10. Pupa-i mama pe ei de scumpi!!!

Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Bine ati revenit acasa....
Pana la urma la Euromaterna au vaccinul tbc?

Iuliana mai sunt 2 zile pana vine minunea Tudor Constantin

da iubita, au facut ambele vaccinuri ca la carte. Avem si carnet de vaccinari... e ok. Bafta multa si nastere usoara! Abia astept sa-mi povestesti cum a fost. Poate reusesti si nasti natural.

Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

am terminat baia la bebe. is asa de fericita ca bebe sta singurel in cadita si nu plange si pot sa ii fac singura baiata...super... mare inventie onda asta....
am stabilit si noi botezul pe 11 septembrie....mai trebuie sa alegem locatia etc.
am copt niste ardei si acum ma duc sa fac o salata de ardei copti cu sos...

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

ce ma bucur ca te-ai descurcat cu baita singura. asta intentionez si eu, si prin urmare mi-am comandat si eu onda evolution, inspirata de tine... deci merita banii...

si eu ii fac baita singura de ceva vreme...sta f cumintel..

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Voi ce produse folositi? gel de dus, sampon, lotiune sau ulei pt hidratare. ce marci? citisem pe la voi bubchen, sanosan...parca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

am terminat baia la bebe. is asa de fericita ca bebe sta singurel in cadita si nu plange si pot sa ii fac singura baiata...super... mare inventie onda asta....
am stabilit si noi botezul pe 11 septembrie....mai trebuie sa alegem locatia etc.
am copt niste ardei si acum ma duc sa fac o salata de ardei copti cu sos...

ce ma bucur ca te-ai descurcat cu baita singura. asta intentionez si eu, si prin urmare mi-am comandat si eu onda evolution, inspirata de tine... deci merita banii...

da pai ce sa facem...trebuie sa avem grija si de puiul cel mare si trebuie sa ne impartim...mereu ma gandesc si la Alexia, cum sa fac sa ii fie si ei cat mai bine. Slava Domnului ca reusim si se poate...
De exemplu Alexia inca nu a venit de afara....acusi apare super fericita cred ca azi a stat muuuult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

pozici proaspete..de aici:

http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/Iulie2010EricSiFilip#5501622150023049666

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:

Vazut si eu poze cu scumpii delfinasi. Doamne cat sunt de frumosi!!!! Nu pot enumera, ca sunt tare multe poze de delfinasi pe care nu le-am vazut, insa, fara nici o exagerare, avem bebici frumosi unul si unul. de altfel din mamici asa frumoase, nu avea cum sa nu iasa niste bebici de nota 10. Pupa-i mama pe ei de scumpi!!!

Bine ati revenit acasa....
Pana la urma la Euromaterna au vaccinul tbc?

da iubita, au facut ambele vaccinuri ca la carte. Avem si carnet de vaccinari... e ok. Bafta multa si nastere usoara! Abia astept sa-mi povestesti cum a fost. Poate reusesti si nasti natural.

Multumesc..Maine e intalnirea cea mare....Sa vedem si cum se hotaraste sa vina..singurel..natural sau cezariana. Cat te-a tinut la terapie intensiva?..Cand ai primit prima vizita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Iuliana..maine zici????
pai in cazul asta:

NASTERE USOARA! BB SANATOS! HAI IULIANA! HAI DELFINAS!

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Off. Larisa, si noi avem aceeasi problema. Nu vrem sa-l neglijam pe cel mare. La noi taticul vine si f traziu de la servici, si n-am baza sa-l astept sa fac baita.. Trebe sa ma descurc singurea..

Noi avem o problemuta. Ii curge un ochisor. In afara de spalat cu ser fiziologis si compresa sterila nu stiu altceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

dragaica..eu n-am ami vazut albumul tau deloc. lasa ca imediat o sa ne pui numa poze cu [puiutii si o sa uiti ca ai avut burta mareeee si cat ti-a fost de greu

larissa, Stefan vrea f mult sa iesim cu totii afara, nu numai cu tati. asa ca la noi dim ies ei, pana pe la 12, sa apuc sa fac si eu ceva de mancare. de regula gatesc in fiecare zi, cate un fel, ca mi-e prea greu sa fac intr-o zi 2 feluri si apoi sa nu fac nimic.
dupa-amiaza iesim cu totii.

uff..azi am tot incercat sa dau de tanti pe care o mai chem la curatenie, dar nu mi-a raspuns. sper ca e in tara si ca e libera vineri, ca e cam jale la mine in casa.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cristina, fa-i masaj incet incet la coltul ochisorului, dinspre nasuc. sper sa se rezolve. dc nu, mergi la un oftalmolog.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

cristina, fa-i masaj incet incet la coltul ochisorului, dinspre nasuc. sper sa se rezolve. dc nu, mergi la un oftalmolog.

mercic de sfat. incercam. sper sa se rezolve...

Mergi la inceput