Bv Michele,Maurice!Hai bubster,Baby78 iul-aug(176)
Raspunsuri - Pagina 6
rodyka spune:
racusor, leagan ca al tau de la FisherPrice avem si noi (asa cred), dar are in fata bara de care atarna 2 buburuze si o floare care canta daca tragi de ea... ar dormi in el toata ziua...
carla, bbii tai sunt "deliciosi", de fapt toti sunt superbi, de cate ori intru pe delfinasi ii iau la rand, incepand cu andrei al lui racusor si cu isa mea... ![]()
am venit de la farmacie, ne-am cantarit si e mult mai bine fata de cat ma asteptam eu: 4,600 kg, in conditiile in care am eliminat suplimentul cat de mult am putut si ne-am hranit cateva zile cam haotic, pana ne-am acomodat la noua... oferta de papa! iar eu...hm! nici nu slabesc nici nu ma ingras! dar nici nu fac vreun efort in acest sens, adica mananc, cam tot ca in perioada sarcinii...
inca e cald, ma rog de maria mea sa urcam la piscina, dar ea vb cu prietenele pe net
si ma tot amana, iar eu... zic ca si maine e o zi, cu siguranta n-o sa vina ploaia!!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
puiutz_mic spune:

Stefania

sa te bucuri de o viata implinita alaturi de familia marita! 

Maurice, felicitari si sa va traiasca bebe, sa fie sanatos si cuminte! Tu cum te simti? Refacere rapida!

Elena
38+ cu un
cuminte
AMR 1+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN 
larissa_79 spune:
am terminat baia la bebe. is asa de fericita ca bebe sta singurel in cadita si nu plange si pot sa ii fac singura baiata...super...
mare inventie onda asta....
am stabilit si noi botezul pe 11 septembrie....mai trebuie sa alegem locatia etc.
am copt niste ardei si acum ma duc sa fac o salata de ardei copti cu sos...
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
larissa_79 spune:
Maurice, felicitari!!!

Bine ai venit pe lume Sara! Sa ai o viata binecuvantata!
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Dragaica spune:
Am erminat si noi........ultimul control din sarcina, Doamne nu-mi vine sa cred, am plecat cam nostalgica de la clinica.
Doctorul meu a revenit din concediu, nu prea i-a convenit cand a vazut cererea de cezariana aprobata dar nu a mai avut ce sa spuna, nu putea trece peste decizia colegului ![]()
Bebeii sunt miscaciosi nevoie mare, Sebi are 3200kg iar Felix are 2800kg. nu prea-mi vine sa cred ca a luat asa de mult in greutate in doar 2 saptamani. Oricum nu sunt 100 la 100 sigure nici ecografiile astea asa ca o sa aflu adevaru marti![]()
Au par amandoi ......ne-a aratat la ecograf cu se vedea perisorul
ce mai sunt indragostita pana peste urechi 
Marti la ora 6 dimineata trebuie sa fiu la spital, fara sa mananc nimic de luni seara de la orele 23-24, apoi am intalnire cu anestezistul.
Cat ma pregatesc pe mine sotu se ocupa de camera, acte, bagaje, apoi vine si el in sala de operatii sa ma sustina
.
Maine am sa vorbesc cu cineva de la spital sa le explic cum as vrea sa se desfasoare nastere, am voi sa le fac un "Plan de nastere" pe care ei trebuie sa il respecte.
Am mai fost o tura la cumparaturi, acum pot spune ca suntem pregatiti, am facut si 2 pozici, am sa le pun mai tarziu doar cu o promisiune......sa nu radeti de cum arat.
Cam atat, am papat si acum ma bag la nani ca n-am dormit decat 3 ore in noaptea asta.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
37+ de
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru
AMR 7 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.
baby78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ciristina_serban Vazut si eu poze cu scumpii delfinasi. Doamne cat sunt de frumosi!!!! Nu pot enumera, ca sunt tare multe poze de delfinasi pe care nu le-am vazut, insa, fara nici o exagerare, avem bebici frumosi unul si unul. de altfel din mamici asa frumoase, nu avea cum sa nu iasa niste bebici de nota 10. Pupa-i mama pe ei de scumpi!!! Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004) |
Bine ati revenit acasa....

Pana la urma la Euromaterna au vaccinul tbc?
Iuliana
mai sunt 2 zile pana vine minunea
Tudor Constantin
ciristina_serban spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larissa_79 am terminat baia la bebe. is asa de fericita ca bebe sta singurel in cadita si nu plange si pot sa ii fac singura baiata...super... mare inventie onda asta....am stabilit si noi botezul pe 11 septembrie....mai trebuie sa alegem locatia etc. am copt niste ardei si acum ma duc sa fac o salata de ardei copti cu sos... ![]() Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
ce ma bucur ca te-ai descurcat cu baita singura. asta intentionez si eu, si prin urmare mi-am comandat si eu onda evolution, inspirata de tine... deci merita banii...
Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)
Otiliav spune:
Felicitari Michelle, Felictari Maurice refaceri usoare si laptic din plin. Bun venit pe lume Sara si bblina de Michelle, sa fiti sanatoase si norocoase!
Stefania, multa sanatate, noroc si petrecere frumoasa!
Super bine ti-ai revenit dupa nastere daca azi deja conduci, mergi la magazin
.
Cum ai intrat in apa, complet dezbracata? Ca nasterea in apa nu am testat-o, inca
, mi-ai dat idei.
Aici daca intru in apa nu mai pot opta pentru epidurala si ma gandesc ca nici tu nu ai avut avand in vedere ce dilatatie aveai la internare.
Bravo Isa dolofana
, bravo mami, ai reusit cu productia ![]()
Dragaica eu de abia astept pozele, esti campioana la circumferinta burtii 
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 39+
Iulia Alexandra
Victo spune:
larisa, ce super ca ai reusit sa faci baita singura! dar sta bb? ca al meu e tot cu manutele prin aer si bate din ele si trebuie sa il tina taica-su de manute, ca sa fie linistit.
eu am culcat copilul cel mare. a fost obosit, ca asta noapte a vrut sa doarma si el cu noi,si a adormit tarziu..s-a foit si in tp noptii o vreme..
a insistat desi i-am zis ca mihaita nu doarme cu noi, ci in patutul lui si ca at cd va creste si nu va mai plange noaptea vor sta in aceeasi camera, in patul suspendat..etc etc.
eu hoata..la bucatica de somn dinspre dimineata m-am furisat in patul copilului ;) am lasat usile deschise, am montat si babyphoneul..si uite asa am dormit super 2 ore..am probat astfel si salteaua, e super misto! ca doar e de la regele salteleleor, nu?:)
ma duc sa ma uit si eu un picut la poze, pana se trezeste praslea, sa il dusuim si pe el si la nani.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ciristina_serban
ce ma bucur ca te-ai descurcat cu baita singura. asta intentionez si eu, si prin urmare mi-am comandat si eu onda evolution, inspirata de tine... deci merita banii... Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004) |
si eu ii fac baita singura de ceva vreme...sta f cumintel..
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...