Bv Michele,Maurice!Hai bubster,Baby78 iul-aug(176)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Noi suntem pe aici...

Dragaica, cand ziceai ca nasti? Mai e putin cred...

Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Noi suntem pe aici...

Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Marti la ora 6 dimineata sunt la spital, la 8 incepe operatia

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 37+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 4 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Buna dimineata

DENISA de unde ai luat sacul cu samburi de cirese?

Suzeta? eu am supt pana am intrat la scoala m-au lasat parintii si am vorbit corect de mica iar dantura mea nu a avut de suferit asa ca eu i-am dat suzi lui bebe

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )

Mergi la inceput

//

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Noi suntem pe aici...

Marti la ora 6 dimineata sunt la spital, la 8 incepe operatia

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 37+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 4 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Doamne ajuta sa ai o nastere usoara si bebici sanatosi! Cred ca abia astepti sa-i tii in brate...

Mergi la inceput

pana una alta, sa mai punem niste majorete la treaba>

HAI BABY! NASTERE USOARA!
HAI BUBSTER! NASTERE USOARA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

racusor, dc ti se pare ragusti, fuga la dr cu el, nu sta, ca e f periculos la varsta asa mica.
si al meu e bolnaviuor, e infundat rau nasucu. ma duc azi la neonato unde am nascut.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata si de la noi! Ne-am chinuit aseara sa il adorm, de la 9 la 11, fara rezultat, il durea burtica, l-am tot pus laq san, pana nici acolo nu a mai vrut... Si am scos uscatorul de par... Un real succes! A ramas sotul afis cand in 2 minute a adormit copilul... Crede ca e o coincidenta. I-am explicat ca si voi folositi cu succes. Daca trebuie, ii mai demonstrez diseara...

In sfarsit sta in leganut, si a adomit!!! Cu suzeta in gura, of course... Nu tot timpul o vrea, este cand isi face greata de la ea. Dar si cand o accepta, se mai linisteste... Asa ca, da-i inainte.

Victo, sper sa nu fie nimic grav cu puiutul tau. Sa ne zici cand vii de la doctor cum sta treaba. sa treaca.

Racusor, mie al meu cand plange imi pare mereu mai ragusit... Dar cred ca asa e plansul lui, ca de la inceput e acelasi.. Insa daca tu simti ca la Andrei e ceva modificare, mai bine vezi un medic, pt linistea ta.

BTZ, al meu regurgiteaza la fiecare masa mai copioasa... De regula se intampla cand nu e deloc somnoros, mananca cu pofta, si nu se stie opri... Cica da afara surplusul... Nu e stres, si e normal sa dea afara ce a fost prea mult. Apoi la noi incepe sughitul, dupa fiecare regurgitat... Tot ca o consecinta a mancatului prea mult. Cica asa era si in burtica, sughitau cand inghiteau prea mult lichid. Babele zic ca cei care regurgiteaza mananca bine si se dezvolta repede si bine... Al meu a pus 900 grame in mai putin de 3 saptamani.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubster spune:

neata! m am intors de la spital,mai merg si maine la un control.colul e inmuiat dat nu e deschis asa k dr a zis sa o mai lasam sa se coaca pana maine.in weekend nu e in spital asa k poate imi face cez maine...

39+ Ariana mama miaaaaaaa, AMR 1 ZI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

am pus poze cu iubirile mele

nu am timp de mai mult
poate va scriu mai tarziu
la noi e circoteca

Denisa-cea mai fericita mamica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

sunt atat de frumosi

Racusor, asa adormim noi la mami...si e ata de greu "transferul" in patut ...cand suntem la mami nu ne mai e nici foame, sete, nu mai avem nici o problema...sigur si Andrei e la fel

daca va zic...acum am alta problema, nu reusesc sa cobor cu Matei si caruciorul in acelasi timp ...si nu putem merge la plimbare decat dupa-amiaza cand vine tati de la servici...stam la etj 3 si nu avem lift
acum caut un garaj de vanzare/inchirere in zona ...bunica zice ca sigur nici un alt copil la 1 luna nu a primit cadou un garaj
de multe probleme ne mai lovim...probleme pe care nu le-am anticipat

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

azi am umblat un pic, am fost sa-mi caut rochita pt botez, la mall...niste rochii mizerabile pt gustul meu, nu se mai fac dom'le niste rochii ca lumea...oi avea io peste 30 de ani da toate erau oribile...nu mai sunt in pas cu moda, ce sa-i faci...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

cand faceti botezul?
si zici ca n-ai gasit nimic...si eu care vreu sa vin la Cluj sa imi iau rochita

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput