Bv Michele,Maurice!Hai bubster,Baby78 iul-aug(176)
Raspunsuri - Pagina 11
laurika1982 spune:
Neata si de la noi!!
Felicitari Maruice!!Bine ai venit bebe Sara!!Sa fii sanatoasa, norocoasa si mancacioasa!!
La mutli ani, Stefania!Sa fii fericita si implinita alaturi de familia ta!!
Am vizionat aseara pozele cu delfinaii!!Sunt asa de dulci..care mai de care mai frumusel si scump..si cum se uita ei cu ochisorii lor mari...

pentru mamicile lor!!
Carla: fata seamana tare cu tine...sunt tare dulcei cum dorm ei impreuna :*.si cum stau ei la papa...
Rodyka: fata ta creste tare repede...recupereaza piticutza
Dragaica: deja intri pe ultima suta d emetri...o sa scot motatele si le las de garda..
Noi maine mergem la spital si sper ca tot maine sa ne vedem comoara, cel putin asa a promis nenea doctor..am niste emotii..eu fac azi planu de bataie pentru cei de acasa: sot, soacra, neamuri...lo sa sun medicul sa intreb ultimele detalii..Voi stiti daca cumva la inducere trebuie sa mananc mai usor..mai putin?o sa intreb si de rezerva.maine la 9 jumate o sa fiu la dr.
O sa las un rand de motate de garda pentru zilele urmatoare.
Eladeea: pustii tai sunt super dragalasi
Hai Bubster!!Hai Baby78!!!
Otilia: multi 

Laura
40+ cu 
AMR 1 zi pana la intalnirea cu bebe 
Mai e putin si o sa fiu 
tanti spune:
Felicitari noilor mamici , sa va bucurati de bb sa fie sanatosi
referitor la suzeta din experienta mea la primul copil nu a avut nici o problema din cauza suzetei, dar i-am dat-o decat pana la ~1 an, pe urma am inceput sa ii tai cate putin din suzeta si in cateva zilea aruncat-o el singur
Mycya spune:
Neata gagici!!
FELICITARI PROASPETELOR MAMICUTE!!!SA AVETI BEBEI SANATOSI, PAPACIOSI SI NECOLICOSI!!! 

HAI BUBSTER, HAI BABY!!! 

sa aveti o nastere usoara recuperare rapida si bebei sanatosi 

eu sunt foarte happy astazi ca imi aduc bebelina langa mine

am inceput sa plang de fericire cand am auzit,nu stiu ce sa fac sa treaca timpul mai repede pana la ora 12.acum nu stiu daca la 12 ajung aici sau la 12 pleaca de acolo...
azi o sa ii dau in sfarsit tzitzi mai mult,ieri a papat doar 20 de ml de la mine ,nu am insistat ca sa nu oboseasca si sa pape bine ca sa nu aibe iar probleme cu glicemia.dar la pompita scot cam 30 de ml,35 sper sa vina si mai mult.acum au fost si dcotorii la mine in camera si bineinteles ca deja i-am intrebat cand plecam acasa
mi-au spus ca nu maine ci abia cand amandoua vom fi f bine si cand ne vom descurca f bine cu alaptatul si papatul.
ieri ne-a dat jos si bandajul de la opera si am vazut-o
nu arata rau dar nici bine,oricum sa fie delfinasa mea sanatoasa ca mie imi trece tot atat timp cat e ea bine.acum fug sa fac dus si sa ma pregatesc de intalnirea cu ea

Mami de Andra Maria 02.08.2010
enik83 spune:
buna fetele..
sa ne treceti si pe noi in lista..sambata vine bb Robert!!!
inca nu pot sa cred...
37+ cu o minune de 
poze
enik83 spune:
mycya...ce ma bucur ca ti-a revenit moralul..
asteptam pozici cu printesa
38+ cu o minune de 
poze
tina_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui matusa77 DENISA de unde ai luat sacul cu samburi de cirese? |
Eu l-am luat din magazinele DM
tina cu

Radu Gabriel 16.06.2010
Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!
ciristina_serban spune:
Mycya, ce ma bucur ca de azi ai bebelina cu tine. Simt mai mult optimism in mesajul tau, ceea ce e f bine. Esti o puternica. Mult succes cu alaptatul, ca sa ajungeti acasa cat mai repede sanatoase.

Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)
laurika1982 spune:
| citat din mesajul lui enik83 buna fetele.. sa ne treceti si pe noi in lista..sambata vine bb Robert!!! inca nu pot sa cred... 37+ cu o minune de ![]() poze |
Felicitari!!Tinem pumnii sa fiti amandoi bine!!
Laura
40+ cu 
Mai e putin si o sa fiu
laurika1982 spune:
Ati vazut? La odiseea de septembrie octombrie a aparut primul bebe!!E drept, cam devreme, dar se pare ca e bine pustiul!!
Laura
40+ cu 
Mai e putin si o sa fiu 
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui laurika1982 Ati vazut? La odiseea de septembrie octombrie a aparut primul bebe!!E drept, cam devreme, dar se pare ca e bine pustiul!! Laura 40+ cu ![]() AMR 1 zi pana la intalnirea cu bebe ![]() Mai e putin si o sa fiu ![]() |
buna
mamica puiului e o eroina, la cat de bolnava este si cate interdictii a avut, caci nu avea voie sa faca copii
a fost pusa sa dea semnatura pt sarcina asta
sa i traiasca puiul si sa fie sanatosi amandoi
si mami de Vlad (12.12.1999)