Bv Michele,Maurice!Hai bubster,Baby78 iul-aug(176)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna9 spune:

buna burtici si mamici

imi pare rau ca nu v-am putut urmari capitolele asa cum mi-as fi dorit pentru ca am stat mai mult la pat si prin spital, dar vreau sa le felicit pe proaspetele mamici si sa le doresc multa sanatate lor si bebeilor mici si frumosi

eu am o trauma mare acum legata de nastere pentru ca am stat la sala de nasteri si am vazut si auzit multe tipete...am intrat in panica rau si chiar imi este o frica teribila de nastere...voi naste natural, cu epidurala, dar asta nu-mi alunga deloc teama...

la voi cum a fost nasterea? cum v-ati descurcat?

si vroiam sa va mai intreb ceva: la ultimul control (luni) doctorul mi-a spus ca a inceput colul sa se ingusteze si pierd din dop (dar sunt doar niste scurgeri gelatinoase (fara sange). ma duc din ce in ce mai des la baie, dar nu mai am niciun fel de contractii (sau cel putin nu le mai simt eu). la voi, dupa ingustarea colului a mai durat mult pana la nastere?

stiu ca ar trebui sa ma gandesc la minunea pe care o voi aduce pe lume si trebuie sa fiu cat mai linistita, dar sincer nu mai am nici rabdare si nici psihicul parca nu ma mai ajuta

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Ati vazut? La odiseea de septembrie octombrie a aparut primul bebe!!E drept, cam devreme, dar se pare ca e bine pustiul!!

Laura 40+ cu
AMR 1 zi pana la intalnirea cu bebe
Mai e putin si o sa fiu

buna

mamica puiului e o eroina, la cat de bolnava este si cate interdictii a avut, caci nu avea voie sa faca copii
a fost pusa sa dea semnatura pt sarcina asta
sa i traiasca puiul si sa fie sanatosi amandoi

si mami de Vlad (12.12.1999)

sa le dea Dumnezeu multa sanatatesi sa se faca bine si mamica sa isi creasca puiul mare si sa se bucure de aceasta viata minunata care abia acum incepe odata cu venirea bebelului

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mycya ti au adus printesa????
cred ca ai niste emotii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luna9

buna burtici si mamici

imi pare rau ca nu v-am putut urmari capitolele asa cum mi-as fi dorit pentru ca am stat mai mult la pat si prin spital, dar vreau sa le felicit pe proaspetele mamici si sa le doresc multa sanatate lor si bebeilor mici si frumosi

eu am o trauma mare acum legata de nastere pentru ca am stat la sala de nasteri si am vazut si auzit multe tipete...am intrat in panica rau si chiar imi este o frica teribila de nastere...voi naste natural, cu epidurala, dar asta nu-mi alunga deloc teama...

la voi cum a fost nasterea? cum v-ati descurcat?

si vroiam sa va mai intreb ceva: la ultimul control (luni) doctorul mi-a spus ca a inceput colul sa se ingusteze si pierd din dop (dar sunt doar niste scurgeri gelatinoase (fara sange). ma duc din ce in ce mai des la baie, dar nu mai am niciun fel de contractii (sau cel putin nu le mai simt eu). la voi, dupa ingustarea colului a mai durat mult pana la nastere?

stiu ca ar trebui sa ma gandesc la minunea pe care o voi aduce pe lume si trebuie sa fiu cat mai linistita, dar sincer nu mai am nici rabdare si nici psihicul parca nu ma mai ajuta

37+

Luna eu am nascut prin cezariana dar nu pentru ca am vrut ci a fost situatia de asa natura....dar am avut in camera o colega care a nascut a 3-a oara, de doua ori natural si acum cezariana la fel de urgenta din cauza unei probleme aparute tot la internare,si a spus ca la nasterea prin cezriana e mult mai multa durere si suferinta decat la cea naturala(asta in caz ca te gandesti sa alegi ceza din cauza fricii de durere).mai ales ca nasti cu epidurala uiii mamico nu trebuie chiar deloc sa iti faci griji.sa fiti sanatosi si sa ai o nastere usoara si travaliu scurt.

Enik acusica iti vei tine comoara in brate felicitari

pozici cu printesa mea am avut din prima zi,dar cum am fost mai cu psihicul la pamant nici nu m-am mai gandit la asta
ma duc sa fac un album ,si o sa mai pun poze si diseara ca o sa ii fac acum cand mi-o aduce iarDuamnii am emotii ca inainte de nasterenu mai am rabdare,am innebunit asistenta cu intrebarile meledar ma intelege ea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

mycya ti au adus printesa????
cred ca ai niste emotii

in aproximativ o oraam emotii Duamnii,credca la noapte nici nu am sa dorm de fericire ca o am langa mine

Mergi la inceput

fetele care are timp sa imi explice si mie cum pot face albumul sa fie privat ca eu nu stiu

EDIT:nu stiu daca am facut bine.am dat unlisted album,sper ca acolo era
am pus 2 pozici cu minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Luna, am nascut natural cu epidurala. Maine as mai naste odata... A fost foarte usor, nimic nu am simtit. Singurele dureri au fost inainte de epidurala, contractiile, pana am ajuns la dilatare 3... In rest, absolut nimic... Asa ca nu te ingrijora, epidurala e o minune!!!

Mycya, ce ma bucur ca esti optimista! Abia astept sa o vad pe scumpa ta! Pt album privat, intri pe albumul tau -editati - proprietatile albumului -distribuiti (in partea de jos), selectezi varianta "Pt vizualizare este necesara conectarea". Sper ca ai inteles...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput

Mycya, sa-i pupe mama obrajorii si gurita ei, cat e de scumpa, dulceata mica! Sa cresteti mari si sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna9 spune:

Mycya, multumesc pentru incurajari. Si doctorul meu imi spunea care sunt avantajele nasterii naturale contra cezarienei. Sa-ti traiasca printesa si sa te bucuri mult de ea.

crispro , la ce dilatatie ti-au facut epidurala? Am inteles ca daca e facuta prea tarziu nu mai are niciun efect.
S
i as vrea sa mai revin la intrebarea: cum as putea sa-mi dau seama daca mai e mult pana la nastere daca colul meu s-a ingustat si cade din dop?

Eu sincer mi-am cam pierdut rabdarea. Desi mi-e foarte teama as vrea sa treaca totul odata si sa fiu acasa cu bebe mic. Ieri spre exemplu am calcat 2 ore non-stop, dupa 15 min am fost la cumparaturi cu sotul si am stat alte 2 ore in picioare crezand ca poate mai ajut si eu la grabirea procesului...Ca sa nu va zic ca am mai si .... si tot nimic....

Mergi la inceput

Luna, la dilatatie 3- 3.5 mi-au facut epidurala. Legat de dop, si eu am inceput sa pierd din el, cu o sapt inainte. Normal cam in 3 zile de la pierderea dopului survine nasterea. sunt insa cazuri care au nascut la o zi dupa pierderea dopului, sau la 2 saptamani...

Mergi la inceput