Bv Michele,Maurice!Hai bubster,Baby78 iul-aug(176)
Raspunsuri - Pagina 13
tina_80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
sunt atat de frumosi ![]() Racusor, asa adormim noi la mami...si e ata de greu "transferul" in patut ...cand suntem la mami nu ne mai e nici foame, sete, nu mai avem nici o problema...sigur si Andrei e la fel daca va zic...acum am alta problema, nu reusesc sa cobor cu Matei si caruciorul in acelasi timp ...si nu putem merge la plimbare decat dupa-amiaza cand vine tati de la servici ...stam la etj 3 si nu avem lift ![]() acum caut un garaj de vanzare/inchirere in zona ![]() de multe probleme ne mai lovim...probleme pe care nu le-am anticipat Oana mamica lui Matei 08.07.2010Noi 2...si Matei www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Oana, eu imi tin caruciorul in portbagajul masinii si atunci cand vreau sa ies in fata blocului ma duc in parcare si imi iau caruciorul. Cand iesim in parcuri mai mari, numai noi 2, punem copilul in scoica , care si ea e tot in masina si plecam la drum. Pana acum o tineam in casa si il puneam direct in ea, dar imi este f greu sa-l cobor 4 etaje cu tot cu scoica.
Nu ai nici uscator la parter? Noi avem o camera pe scara, la parter (cica ar fi uscator de haine) si isi mai tin vecinii cate ceva.
tina cu

Radu Gabriel 16.06.2010
Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!
crispro spune:
Luna, n-ai de ce sa te temi... Cel putin nu la naturala cu epidurala. Lasa ca vine bebe cand vrea, nu il putem noi grabi. Eu nu am facut deloc miscare in sarcina, chestii intime nici atat, carat lucruri -ioc... Si cum eram aproape de termen si bebe nu venea, am hotarat cu dr. ca intr-o sambata sa merg sa imi provoace nasterea... Dar bebe a hotarat vineri noaptea sa dea semne, asa ca a venit tot in acea sambata, dar de buna voie.... Eu am tot vb cu bebelu si i-am explicat cum sta treaba, cand il asteptam... Si a fost ascultator.![]()
Cristina , mami fericita de bebe Vlad 
crispro spune:
Da, asa si eu, ca Tina, cu caruciorul in masina... Si il duc pe bebe in scoica...
puiutz_mic spune:
Ce as vrea sa stau si eu la fel de linistita cu nasterea... anestezistul meu nu face epidurala
ma tot gandesc daca voi face fata la dureri... of, Doamne ajuta!
Elena
38+ cu un
cuminte
AMR 1+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN 
ooana spune:
Tina, Crispro...asa facem si noi cand e tati acasa, tinem rotile in masina...si coboram cu landoul sau daca mergem cu masina coboram cu Matei in scoica
...dar dimineata tati merge cu masina la servici si noi am iesi prin parc inainte de masa, dar nu putem 
uscatoria au decis vecinii sa o vanda si nu puteam eu sa fiu "Giga contra"
...a cumparat-o unu care locuieste in ea, habar nu am cum poti trai asa...dar nu are importanta...garaj am gasit in blocul de langa noi, garaj sub bloc incalzit 60 euro/luna asa ca am rezolvat si asta 
...acum ne ocupam de organizare botez ![]()
Mycya sa-ti traiasca bebelina frumoasa...nu-i asa ca nu e capatul lumii o cezariana,mai ales cand o vezi pe micuta trec si se uita absolut toate
Oana mamica lui Matei
08.07.2010Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Luna9 spune:
puiutz_mic, de ce nu vrea anestezistul sa-ti faca epidurala? cu doctorul ai vorbit?
mie personal doctorul mi-a recomandat sa-mi cumpar trusa (fara anestezic).
crispro, cat a durat travaliul cu epidurala? am citit in unele locuri ca ar dura mai mult cu epidurala, in alte locuri am citit ca epidurala grabeste procesul. f tare asta cu vorbitul cu bebe. o s-o aplic si eu la al meu, sa vedem cat de ascultator e ![]()
Luna9 spune:
pe Antena 2 e chiar acum o emisiune medicala unde vorbeste o doctora de nasterea prin cezariana si cea naturala. f interesant
crispro spune:
Luna, mie de cand mi-a pus epidurala (la dilatatie 3) si pana am nascut (dilatatie 10) a durat 2 ore jumate. Intr-adevar, doar epidurala face travaliul mai lung. Dar cat timp eram sub anestezie, mi-au dat si perfuzii pt intetirea contractiilor (oxitocina, cred). Asa incat contractiile erau foarte dese si mari ca intensitate, iar eu nu simteam nimic.
Cam toti medicii dau oxitocina pt a grabi travaliul, ca nu au chef sa stea dupa paciente 10-16 ore, cat ar putea dura fara nimic...
crispro spune:
Oana, te vad curajoasa. Si pe Tina. Io nu ies singura, doar cu mama. Inca nici baie nu ii stiu face singura... Cateodata mai merge mama la cumparaturi, si raman doar eu cu bebelu... Ma apuca spaima... dar tre sa ma obisnuiesc si eu , ca mama nu sta o vesnicie... Oana, tu cand faci botezul?

...stam la etj 3 si nu avem lift