Bv Michele,Maurice!Hai bubster,Baby78 iul-aug(176)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Gabitza, asistentele ti-au spus acele lucruri???? Doamne, da sunt batute in cap???? si mai sunt femei, presupun...ce idioate...in loc sa incurajeze o proaspata mamica, ele vin cu astfel de afirmatii...doamne pazeste...

Daaa,era una mai sarita de pe fix saracuta.Am plans normal dar a 2a zi discutand cu alta mi-am revenit imediat.

Citat:

cat despre suzi, 'cate bordee atatea obicee...' o sa vedeti ca pareri pro si contra vor fi si cand vom discuta despre premergator, pusul la olita la nu stiu cate luni, statul in fundic de la ce varsta, etc,etc. eu zic sa nu asculti barfele de pe la colturi, daca tu crezi ca-l ajuta si-l linistes-te , da-i-o...ca vorba aia, n-o sa mearga la facultate nici cu suzeta in gura, nici cu pampersul pe el..

Asa e Andreea insa sora mea e genul care se ia dupa o prietena de-a ei si imi impune mie niste chestii care le face dansa..

Julia pai am dormit ca de obicei cu becurile stinse,am zis sa il obisnuim cu stilul nostru si din ce am observat se odihneste bine tare .
MC

Mycya felicitariiiii
Enik waw,cred ca ai niste emotii
Tina,Rodyka,Crispo,Tanti mersi de explicatii...

Astazi am fost si noi la medicul de familie,l-am inscris pe bebe Paul,dupa care l-a masurat medicul si l-a cantarit.
Are 58 cm iar de luni cand a iesit din spital cu 4170 a luat inca 100g.Mi se pare putin insa medicul a zis ca e foarte ok.
De regurgitat si mie mi-a spus ca e normal avand in vedere ca stomacelul lui e micut,el mananca cu pofta si atat timp cat face cacuta nu are nici o problema.

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:

si cica e buna berea fara alcool...ceaiurile multe, ceva suplimente..ai incercat???

e buna berea fara alcool tocmai ptr ca, contine drojdie de bere...

noi am coborat de pe terasa de la piscina de o jumate de ora, m-am balacit si eu putin in apa aproape fierbinte, dar prea mult nu m-a lasat Isabela, cu tot cu uscatorul meu de par inregistrat pe tel si pus pe repeat... o vreme a fost cuminte, se uita in jur (habar n-am la ce), apoi a cerut papa (abia papase cand am urcat), apoi ceai... apoi tzitzi, ca nu mai aveam la noi nimik si imi era lene sa cobor sa-i dau supliment, desi la tzitzi nu cred sa mai fi ramas mare lucru... dar am petrecut aproape 3 ore, asa mai pe bucati, macar i-am facut toana Mariei... acum doarme delfinasa mea, cred ca se mai trezeste doar pe la 3

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

ete mai apar si io pe aici

fetele, degeaba ia adriana suplimente daca e stresata..cunosc pe propia piele..si toti doctorii mi-au zis asta..in momentul in care ai probleme cu bebe, foarte greu pastrezi laptele..mai ales daca el mai e si obisnuit cu bibe (cum a fost al meu).

si al meu e haplea si ramanea fara aer, parca se ineaca, se sufoca si greu isi revine..i-am zis ca fac infarct cu el..asa rau ma sperie..mai ales noaptea..

copii vostri in cat timp papa un bibe de 120 ml? ca al meu sta o ora..

si cu buricu'..nu trebuie sa curga nimic

----------------------------------------------
my somebody....

a sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

Mergi la inceput

Eladea asa si al meu face,da din cap nervos dupa tita,i-o bag in gura,el o scapa,incepe sa se inroseasca de draci,da din picioare,maini,iarasi bag tita,iarasi o scapa si cand o apuca intr-un final face niste ochi mari si incepe sa traga cu o pofta de zici ca nu a mancat de 5 zile

Adriana sa incerci sa o pui la san cat mai des,chiar daca nu ai laptic caci dansa iti va stimula lactatia.
Si eu in maternitate nu aveam cine stie ce,dar de cand ii dau doar san la bebe si lapticul a inceput sa fie mai mult

Mergi la inceput

Fetelor voi dati din 3 in 3h papica?Al meu doarme de rupe,are momente cand doarme si 6h incontinuu,iar mesele pe zi sunt in jur de 5.
V-am mai intrebat insa nu cred ca ati fost pe faza:voi ii treziti pe bebei sa le dati papa sau ii astepti pe ei sa faca ochisori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

no bun...m-am linsitit...deci nu e doar al meu cu asa figuri si gesturi la masa... trebuie sa-l invat bunele maniere...

crispro si Filip da din piciaore si si le intinde apoi le flexeaza, dar nu le strange pe burtica... se enerveaza,se screme, se inroseste, dar pana scoate un partz sau kk, apoi se linisteste..pana il apuca iar...
rodi, si Filip cand face kk musai tre sa pape...ma intreb ce-o face mai incolo...cand va mai creste..tot atunci va face kk??

deci la final de august sarbatorim...mai multe dintre noi sa inteleg... ce bineeee...

am gasit un site cu costumase superbe de botez,( bine, eu m-am uitat pt baietei)...adorabile... ramane sa vad cum procedez...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Dupa 7 ore de travaliu, fara nici un rezultat, s-a nascut prin cezariana la ora 14:45, delfinasul Tudor Constantin cu o greutate de 3,2 kg, lungime - 50 cm , test Apgar -10. La ora 17:00 s-a reintalnit cu mami pentru... a se cunoaste mai bine,iar la ora 21:00 a fost adus pentru a se cunoaste si cu sursele de laptic, operatiune reusita dupa cateva tatonari timide.
Asteptam dimineata pentru a fi mutati impreuna in rezerva.
Multumim pentru sustinere!

Iuliana 05.08.2010 marea intalnire cu minunea Tudor Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Fetelor voi dati din 3 in 3h papica?Al meu doarme de rupe,are momente cand doarme si 6h incontinuu,iar mesele pe zi sunt in jur de 5.
V-am mai intrebat insa nu cred ca ati fost pe faza:voi ii treziti pe bebei sa le dati papa sau ii astepti pe ei sa faca ochisori?

eu citeam undeva ca dupa 4 ore e bine sa pape...cat sunt asa mici...sa aiba minim 6 mese pe zi...acu ce sa zic...tu faci cum crezi ca-i mai bine pt voi...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

IULIANA,FELICITARI PT NASTERE,RECUPERARE RAPIDA,MULT LAPTIC.BINE AI VENIT PE LUME TUDOR

Fetelor daca Eladea a inceput eu continui:Al meu cand il pun in patut se uita pe pereti si zambeste,se stramba,tuguie buzele de parca ar vorbi cu cineva.Si ai vostri fac la fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:

am gasit un site cu costumase superbe de botez,( bine, eu m-am uitat pt baietei)...adorabile... ramane sa vad cum procedez...

zi tare site-ul, sa ne uitam si noi ptr fetite , ca eu tot ce vroiam sa comand nu mai era pe stoc

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput