Bv Michele,Maurice!Hai bubster,Baby78 iul-aug(176)
Raspunsuri - Pagina 19
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui btz_ovi Fetelor voi dati din 3 in 3h papica?Al meu doarme de rupe,are momente cand doarme si 6h incontinuu,iar mesele pe zi sunt in jur de 5. V-am mai intrebat insa nu cred ca ati fost pe faza:voi ii treziti pe bebei sa le dati papa sau ii astepti pe ei sa faca ochisori? |
eu o trezeam la inceput (de fapt, mai mult doar cand mergeam la spital), dar cum era un chin s-o tin treaza si abia daca papa putin, i-am dat pace, cand ii era foame cerea ea... si-a facut singura programul
de uitat pe pereti si dat singura din gurita... ohoo! si cand iesim afara se uita undeva departe si ii mai ies ceva sunete, care nu intotdeauna mi le adreseaza...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
btz_ovi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
eu citeam undeva ca dupa 4 ore e bine sa pape...cat sunt asa mici...sa aiba minim 6 mese pe zi...acu ce sa zic...tu faci cum crezi ca-i mai bine pt voi... ![]() ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Chiar acum numaram cu sotul si ne-a dat cam 6-7 mese pe zi...
Astazi de exemplu s-a trezit la 7 dimineata,a papat,insa nu s-a culcat iar la 10 a mai poftit inca o portie savuroasa.
Deci e bine..m-am linistit
In rest nu am ce zice,cuminte foc,mancacios,nu plange decat daca nu primeste papa,face cacuta zilnic cam de 2-3 ori,nu urla sa fie schimbat,ii place la baita la nebunie,tati doarme fara treziri noaptea,ce mai...bebe ideal
Orice cioara isi lauda puiul nu?
Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
rodyka spune:
baby78, felicitari mamico! bun venit bb Tudor Constantin, sa fii mancacios si necolicos, iar mami sa se refaca rapid si sa ni te prezinte in albumul cu delfinasi
_
rodyka spune:
mamicilor, eu am alta probl acum. nu kg, nici burta, dar tzitzi stanga e mai mare decat tzitzi dreapta vizibil... e adevarat ca era preferata mariei (doar acolo avea laptic si acolo papa), isabela o prefera pe cealalta, dar pe mine ma enerveaza! si cand pun pompa in functiune, parca imi vine sa iau mai putin lapte din ea sa nu mai creasca, apoi ma razgandesc, fiecare picatura e importanta, si de-acolo iese si mai usor...
_
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi IULIANA,FELICITARI PT NASTERE,RECUPERARE RAPIDA,MULT LAPTIC.BINE AI VENIT PE LUME TUDOR Fetelor daca Eladea a inceput eu continui:Al meu cand il pun in patut se uita pe pereti si zambeste,se stramba,tuguie buzele de parca ar vorbi cu cineva.Si ai vostri fac la fel? Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
daaaaaa....si Filip zambeste, da din gurita, si-o tuguie, apoi vrea sa planga, apoi imediat zambeste iar, isi misca ochii prin somn, ba chiar adoarme cu ochii intredeschisi...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui rodyka
zi tare site-ul, sa ne uitam si noi ptr fetite _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
http://www.bebecurier.ro/trusou-botez-fetite
hmmmm..ce zici? nu-ti plac?
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
matusa77 spune:
| citat din mesajul lui luana081985 Ciao fetele va mai amintiti de noi, am ajuns si noi in sfarsit acasa. Nu v.am mai citit astea doua zile ca nu am avut cum. Am intrat doar sa anuntam ca suntem bine. Bebelina sa nascut pe 3.08.2010 la ora 9:18, 4275 kg si 53 de cm. Asa ca cred ca am facut bine ca am optat pt cezariana. Recuperarea merge bine, o sa incerc sa va pun repede cateva poze cu noi. Va pupicim si ne auzim in curand 39+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006 AMR cateva ore pana la mare intalnire cu Giulia![]() ![]() http://picasaweb.google.com/100381038846083183576 |
da ce mai bebelina sa-ti traiscamama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui rodyka mamicilor, eu am alta probl acum. nu kg, nici burta, dar tzitzi stanga e mai mare decat tzitzi dreapta vizibil... e adevarat ca era preferata mariei (doar acolo avea laptic si acolo papa), isabela o prefera pe cealalta, dar pe mine ma enerveaza! si cand pun pompa in functiune, parca imi vine sa iau mai putin lapte din ea sa nu mai creasca, apoi ma razgandesc, fiecare picatura e importanta, si de-acolo iese si mai usor... _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
rodi, hai ca m-am distrat...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui rodyka baby78, felicitari mamico! bun venit bb Tudor Constantin, sa fii mancacios si necolicos, iar mami sa se refaca rapid si sa ni te prezinte in albumul cu delfinasi _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001)FELICITARI MAMI! RECUPERARE RAPIDA! BB TUDOR, BUN VENIT PE LUME...SA FII SANATOS SI NOROCOS! |
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui Alina2005
Exact asa patesc si eu cu Aida, si cu suptul, si cu lobul urechii. Am zis ca-i pun scoci pe ea sa nu i se mai indoaie. Tu cum il alaptezi pe Filip? Eu o alaptez culcat, asa am invatat-o de mica, daca o tin in brate se ineaca rau de tot si se enerveaza si nu mai papa. Acum ii pun o pernita sub cap si asa ii dau sa suga...nici aer nu mai trage asa mult. Si botezul il facem in aceeasi zi cu voi Pupici Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010) |
Alina, il alaptez si culcat si in brate...dar oricum se ineaca, pt ca lapticul curge mult la inceput, si cum el e haplea si suge cu forta, vine repede si na...se ineaca de nu mai paote respira...vorba aia, ma sperii cand il vad cum face cand incearca sa ia aer...
iar pt lobul urechii, ca deja ma obsedeaza, o sa-i pun caciulita la culcare noaptea...asta e..macar atunci sa-i stea frumos pe langa cap..
ca le avea asa frumos lipite de caput cand s-a nascut...acu se departeaza...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...

39+
Giulia si
Ana Patricia 30 noiembrie 2006
io de colo am inceput sa rad, pai zic: 'copilu asta daca papa la 3-4 ore, pai ma stie tot cartieru de la urletele lui...