Bv Michele,Maurice!Hai bubster,Baby78 iul-aug(176)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Draga Mycya, mai e putin si gataaaa, sunteti toti acasa! Sa fiti sanatosi si sa papati bine!

38+ Albert Simon si mami de Teo( 27.04.2007)

Mergi la inceput

Luna9, si la mine a durat aproape 3 ore de la epidurala pana la dilatatie completa, dar ce bine era ca dupa atata inducere nu mai simteam mare lucru. Eu am mers la spital cu membrane rupte si col perfect inchis si luuung, pe la 7 dimineata. La 12 aveam epidurala, la 15 am nascut. Trece. Sa vedem de data asta cum o sa fie, din cauza ca asa cum ziceai si tu se inchide cate ceva din Polizu si pentru ca la controlul de azi dr zice ca am dilatatie de 2 degete - oare cum s-o masura in cm? - daca nu nasc pana luni, merg luni dimineata si luni gata. Acum sper sa stea bebe pana luni, ca in week-end dr nu e in Bucuresti.Eu am avut noroc cand am fost prima data, erau mai multe tipe care nasteau, dar era asa o liniste, mi se parea ca eu ma vait cel mai mult, tot in liniste. Nu te speria, o sa trecem cu bine peste.Pupam.

Mergi la inceput

Eu nu am vazut emisiunea de pe antena2 cu nasterea, dar maine sper sa apara pe siteul antenei 2 la arhiva, de obicei apar. Sper sa nu uit pana maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Paula, eu stiu ca e normal ca inca cateva zile (5-6) sa mai curga sange sau ceva de pe acolo, si in continuare zilele astea trebuie curatat si sa nu intre apa. Si la noi au mai fost ceva scurgeri dupa ce a picat buricul, insa nu stiu exact cat si cum, ca doar mama i-a curatat zona...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Eu i-am facut baita normal...cred ca i-a intrat si apa. Buricul e cazut dar mai are o secretie acolo.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:

Oana, te vad curajoasa. Si pe Tina. Io nu ies singura, doar cu mama. Inca nici baie nu ii stiu face singura... Cateodata mai merge mama la cumparaturi, si raman doar eu cu bebelu... Ma apuca spaima... dar tre sa ma obisnuiesc si eu , ca mama nu sta o vesnicie... Oana, tu cand faci botezul?

noi ne gandeam in ultima sambata din septembrie...dar inca nu suntem hotarati daca sa facem o masa cu familia si prietenii...sau sa facem un chef mic cu DJ si tot tacamul
voi cum v-ati gandit?

off nu te speria...eu saptamana asta am ramas singura, de marti a mers sotul la servici si totul a fost in regula...baita ii fac seara si atunci sotul e acasa...dar ma pregatesc pentru cand va pleca in delegatii
...dar te vei descurca si dupa ce vei ramane singura, esti o mamica si instinctul te va ajuta

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Noi facem botezul in prima sapt din sept, la restaurant, vreo 40 pers maxim... La noi cam asa se face, cu muzica, foto, si tot tacamul. Va fi familia (dar putini), si mai multi prieteni dragi...

Eu m-am obisnuit prost cu mama aici, ma speriu de momentele in care raman singura cu copilul. Daca doarme, totul e in regula, dar daca nu... nu stiu ce sa ii fac. Ca nu e genul de copil care sa stea in leagan sau scoica 3 ore, pana la urmatoarea papa si sa stea linistit acolo. Voi ce activitati aveti cu copiii cand nu dorm? Ca io degeaba ii povestesc, parca nu are rabdare, se maraie, tot sa il intorc, sa il plimb... Poate asa is copiii, si nu stiu io...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna9 spune:

crissteo

sper sa nastem usor si cu bine in noua sala de nastere, pe patul ala performant (cica unic in tara)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:

Oana, te vad curajoasa. Si pe Tina. Io nu ies singura, doar cu mama. Inca nici baie nu ii stiu face singura... Cateodata mai merge mama la cumparaturi, si raman doar eu cu bebelu... Ma apuca spaima... dar tre sa ma obisnuiesc si eu , ca mama nu sta o vesnicie... Oana, tu cand faci botezul?

noi ne gandeam in ultima sambata din septembrie...dar inca nu suntem hotarati daca sa facem o masa cu familia si prietenii...sau sa facem un chef mic cu DJ si tot tacamul
voi cum v-ati gandit?

off nu te speria...eu saptamana asta am ramas singura, de marti a mers sotul la servici si totul a fost in regula...baita ii fac seara si atunci sotul e acasa...dar ma pregatesc pentru cand va pleca in delegatii
...dar te vei descurca si dupa ce vei ramane singura, esti o mamica si instinctul te va ajuta

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

noi facem botezul pe 11 septembrie. Facem o masa la restaurant...( n-am ales inca locatia) dar fara chef. Probabil va fi o muzica in surdina. Vor fi in jur de 25 de persoane. Familia si prietenii cei mai apropiati.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

luna9, pai daca e asa, abia astept sa nasc! pat performant, super, daca face si masaj nu-l mai iau pe sot cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

asta micu cand papa, e asa haplea, incat se ineaca cu laptele, in mom. in care vine asa mai mult...si ramane fara aer, efectiv, se chinuie sa respire, apoi cand isi revine iar ia tzitzi in gurita, trage cu foc, da din manute, picioruse, iar lasa tzitzi, iar se repede la ea...adica nu intotdeauna papa asa, calm, linsitit...voi patiti asa ceva?

La fel face si fata mea.

Pacat ca nu mai am eu lapte indeajuns pentru ea. Din pacate am inceput sa ii dau supliment din ce in ce mai des;

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Adriana, cat de des ii dai sa pape? azi mi-a zis neonatologul sa nu-i dau decat la 3 ore...asa se mai reface si lapticul..si cica e buna berea fara alcool...ceaiurile multe, ceva suplimente..ai incercat???

paote ca ar trebui s-o pui la san des, chiar daca n-are ce trage, ideea e sa stimuleze sanul sa produca mai mult...sau daca nu sa incerci sa stimulezi cu pompa, chiar daca nu iasa mai nimic...stiu ce zici cu LP, si eu ii mai dau...dar nu fac o tragedie din asta...asta e...decta sa-mi urle de foame...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput