FIV in Ungaria 112

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Tamy,felicitari pentru printesa!
Motzishor,bafra maine,te asteptam cu un beta marreeeeee...Doamne ajuta!

Mutatia MTHFR C677T genotip heterozigot+mutatia A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Motzishor, te astept cu o veste buuunaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tamaryllis

Fete dragi, eu o sa am o fetita! Deja nu cred ca se mai poate schimba sexul! E gimnasta, caci isi ridica picioarele la cap! Sportiva, ca mami!
Doamne ajuta sa fie bine pana la capat!

17+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

felicitari!
sa fie bine pana la capat si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Motzishor, ce bine imi pare ca ai intrat. I-am scris si sotului tau, pt ca nu credeam ca am cum sa dau de tine. Ma rog sa fie asa cum iti doresti! Nu fi ingrijorata ca nu ai semne. Ce semne ai vrea sa ai asa devreme? Asteptam beta mare! Doamne ajuta!

Tamaryllis, felicitari pentru fetita! Sa o aduci sanatoasa pe lume!

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

mostihor....sa stii ce te port in gand... si in rugaciuni

hai ca rugam pe DD macar ca tu sa reusesti din gasca asta de iulie...

sunt pe viitoarea noastra

sufeltul meu imi spune ca vei fi ...

da doamne

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

eu abia meircuri am sa va spun despre noi ultimele noutati...

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Neatza, unguroaice dragi! O saptamana frumoasa sa aveti!

Sami multam! Gata? Te-ai intors acasica sau tot la mare esti? eu am fost la munte in weekend si a fost tare frumos... offfff... mai vreau!!!!

tamy felicitari pentru bubulina... sa cresteti mari si sanatoase!

cristal poop dulce! ce faci? cum mai esti?

motzishor bafta azi la beta! iti tin pumnii!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Doamne ajuta, Motzishor! sa iasa un beta frumos!
Pogonici, te gandesti sa te reorientezi?

Va multumesc mult pt urari!

18+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

motzishor, cand astepti rezultatul? spune-ne noua intai !
nu plecam de langa pc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

fetele mele, am fost la analize. Astept rezultatul dupa ora 18 ... asa ca stau ca pe ghimpi pina diseara. Poate ies totusi sa ma intilnesc cu o fata tare dulce din Bucuresti pe care am cusnoscut-o la transfer... Simt ca nu pot sa fac fata emotiilor singura in casa - sora-mea & co au plecat la lucru. Am sa va tin la curent! Pina atunci o zi binecuvintata tuturor.

Mergi la inceput