FIV in Ungaria 112
Raspunsuri - Pagina 5
_carmen spune:
Tamy, felicitari pentru gimnasta!
Sami, multumesc, 10 zile ma stiam si eu ca se ia, dar am mai vrut o confirmare. Distractie placuta la mare!
pogonici1977 spune:
uau ce frumos tamy va avea fetita....
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
pogonici1977 spune:
am auzit eu bine ca maine se testeaza mosthisor???...da sigur maine ca e 9...
facem galerie nu???
si ne ptr a se fata noastra
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
naty76 spune:
te referi daca a plecat in vananta,nu?daca vrei pot sa te ajut cu un nr de telef. al ei.
marina@ spune:
multumesc de raspuns,eu am auzit ca nu mai vine deloc la clinica,ma gandeam deja la cine sa apelez ca traducator
Motzishor spune:
fetelor, am nevoie de toate rugaciunile, sprijinul si galeria voastra: miine dimineata merg sa imi fac beta! Am venit la Bucuresti si sint tare ingrijorata pt. ca nu am nici un fel de semne: nu ma doare nimic in afara de niste intepaturi in ovare... O sa vedem miine cum imi iese testul.
Am citit din urma ce s-a mai postat pe forum (nu reusesc sa ma conectz la internet de la Pitesti) si vreau sa le felicit pe fetele care ne-au adus vesti bune si sa le incurajez din toata inima pe cele ce se pregatesc pt. FIV.
Pogonici, esti o dulceata, nu m-ai uitat si mi-ai facut galerie frumoasa! Faptul ca sint in rugaciunile tale e cea mai mare binecuvintare pt. mine.
Va pup pe toate,
Cristina
cristal1995 spune:
Tamy: felicitari pentru codite. Pup
Motzisor: bafta multa maine, astept un beta imens.
Va pupic pe toate
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 7 FIV+inca 2 ET