FIV in Ungaria 112
Raspunsuri - Pagina 7
aristica spune:
Motzishor succes pentru ora 18! tre' sa fie bine, e musai sa fie bine!
tammy, mutanta draga, Doamne-ajuta sa ai o sarcina usoara si s-o aduci pe lume la termen pe urmatoarea "Nadia Comaneci" 
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
speranta2008 spune:
buna,
Tamy - felicitari pentru printesa! sa creasca mare si sanatoasa!
Motzihor - iti tin pumnii! Nu te stresa!
Sami - gata odihna? te pup
Adipapazi - ce fac voiniceii? Cum te mai simti? Pup
Laura- sa iti fie de bine wk la munte> Poate il mai repeti!
Sonya - salutari de la sotul meu pt sotul tau!
Carmen - 
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
cristal1995 spune:
Mami Laura: am venit din concediu, Spania e ca o a doua casa pentru mine, asa o simt. M-au tot sunat copiii mei de la scoala (sunt diriga la clasa a 10-a anul asta) sa vada ce fac, si ma gandeam la ce m-au intrebat anul trecut: daca am copii
. Cred ca au observat o tristete pe fata mea cand le-am spus ca nu, si au avut o reactie tare draguta: lasati, doamna, ca aveti 29 de copii, cum puteti spune ca nu aveti?!
Iar ma fac placinta aici.... Offfff!
Va pup dulce
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 7 FIV+inca 2 ET
ali_miha_75 spune:
Buna, fetelor.
Am hotarat sa devin si eu activa pe acest forum de maxim interes pentru mine in urmatoarea perioada. In luna septembrie voi face FIV la Szeged la Dr.Szadori. Despre procedurile medicale inca nu am nimic de spus. Problema mea cea mai mare in acest moment este cu noua legislatie in ceea ce priveste concediile medicale. Nici un medic nu se mai incumeta sa iti dea concediu medical si totusi e dreptul meu ca si asigurat care plateste contributiile de 15 ani. Timp de aprox o luna nu cred ca mai pot da pe la servici, datorita vizitelor dese (la 2 zile)la Szeged si desigur repausul de dupa transfer. Nu pot solicita nici concediu fara salar din motive lesne de inteles(daca da Doamne Doamne si se lipeste nu mai beneficiez de indemnizatia de dupa). Am contactat Casa de Asigurari de Sanatate Timis, care m-a trimis la Directia de Sanatate Publica, care inca nu are un raspuns ferm dar, ei cred ca nu voi putea beneficia de concediu medical deoarece nu e o urgenta si nu imi e pusa viata in pericol. Voi cum procedati? Ati auzit careva de formularele acelea E 115 si E116?
http://www.cnas.ro/furmulare-e/formulare-e-
bafta tuturor!
tamaryllis spune:
Cine ma ajuta si pe mine cu 2 cutii cu femibion cu DHA? Mai am doar pt o luna...
Ajunge cineva in Ungaria in perioada asta?
Am cautat pe un site, sa comand din Germania, dar costa 120 lei fata de 85 in Ungaria.
18+ 
incepand cu anul 2010 voi fi
fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
fancy_mona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tamaryllis Cine ma ajuta si pe mine cu 2 cutii cu femibion cu DHA? Mai am doar pt o luna... Ajunge cineva in Ungaria in perioada asta? Am cautat pe un site, sa comand din Germania, dar costa 120 lei fata de 85 in Ungaria. ![]() 18+ ![]() |
Eu plec in Ungaria la sfarsitul lunii si ma intorc cel mai probabil prin 7,8 septembrie , daca te pot ajuta ...
tamaryllis spune:
Fancy mona, multumesc! Daca nu gasesc pe altcieva care pleaca mai devreme, o sa apelez la tine!
18+ 
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
alinamolnar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui naty76 buna alina.La fel ca toate fetele de aici,prob in a ramane insarcinata. |
Evident ca asta e problema tuturor de pe acest forum, dar eu intrebam concret ce probleme ai, in sensul ca sa ne povestesti despre situatia ta (daca ai ramas insarcinata vreodata, problema e la tine sau la sot, daca ai facut IA sau FIV sau alte investigatii etc.).
Nu e o problema daca nu vrei sa vorbesti despre asta ,dar m-am gandit ca aici poti sa primesti multe sfaturi de la fete care au trecut prin ceea ce treci si tu.

Multa bafta in orice vrei sa faci in continuare.

Va iesi soarele si pe strada mea 
MTHFR - A1298C,genotip homozigot,3 sarc oprite in ev(5s,5s,7s)
tamaryllis spune:
Motzishor, tare rau imi pare!
18+